NederlandReview

  Ervaringen Digitaaltvkijken.nl

  Wilt u thuis internet of TV maar u weet niet bij welke provider je moet zijn en de beste prijzen ervoor kan krijgen? Dan is de website www.digitaaltvkijken.nl een geschikte website voor u! Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De eerdere consumenten die al besteld hebben en een abonnement hebben genomen via www.digitaaltvkijken.nl hebben een review geplaatst over de website. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor televisie, internet of bellen en of het op tijd wordt geleverd. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf of winkel. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen welk abonnement ze het beste kunnen nemen voor de beste prijzen. We horen graag uw mening over digitaaltvkijken.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

  Over Digitaaltvkijken.nl

  Wat is digitaaltvkijken.nl en wat doen zij? Digitaaltvkijken.nl is een specialist in het online verkoop van digitale TV. Digitaaltvkijken.nl is dus een onafhankelijke digitale televisie vergelijkingsspecialist waar zij alleen via online beschikbaar zijn. Het is dus dé specialist op het gebied van online vergelijking van telecomabonnementen, aldus digitaaltvkijken.nl. Digitaaltvkijken.nl is op vlak al 6 jaar de absolute specialist rondom Digitale televisie met een deskundige helpdesk waarbij zij uw overstap regelen.
  Heeft u ooit rond gekeken op de website van digitaaltvkijken.nl? Wat vond u ervan? We willen er meer over weten.

  Nedconcepts BV 100% duidelijk, vergelijk het maar!

  Diensten Digitaaltvkijken.nl

  Wat biedt de vergelijkingsspecialist digitaaltvkijken.nl nou? Zoals het al in de vorige kopje werd beschreven zijn zij een specialist in het online verkoop van digitaal TV. Via de website kan je naar verschillende providers bekijken en vergelijken om te zien wie of wat het beste aanbiedt voor de beste prijzen. DigitaalTVkijken.nl beschikt ook over aanbiedingen van verschillende providers waar je op kunt profiteren als u opzoek bent naar lagere prijzen. Ze hebben minimaal dezelfde aanbiedingen als de digitale tv-provider en digitaaltvkijken.nl is een gratis dienst waar u dus niet extra voor betaalt. Via de website kunt u niet alleen digitale tv abonnementen nemen, maar ook bel- en netwerkabonnementen! Zo kunt u ook all in one nemen waar u dus internet, tv en bellen in 1 heeft. Op de website zijn er verschillende providers te vinden zoals CanalDigitaal, Fiber Nederland, KPN, Online, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, UPC, Stipte, Telfort en Tele2.

  Heeft u een abonnement genomen via de website www.digitaaltvkijken.nl? Hoe snel kreeg u uw internet of tv binnen en betaalt u daar een goeie prijs voor? Graag willen wij er meer over weten dus plaatst een reactie!

  Klachten

  Heeft u een klacht over een abonnement of heeft u vragen? Dan kunt u uw klachten of vragen indienen/stellen via de klantenservice van de website. U kunt persoonlijk contact opnemen met een van hun medewerkers op werkdagen tussen 09:00 en 21:00. Op zaterdag zijn ze bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.
  Heeft u ooit een klacht ingediend of een vraag gesteld via de klantenservice? Hoe werd u geholpen en hoe verliep het? Zo ja, plaatst nu een reactie voor de consumenten!

  Wilt u thuis internet of TV maar u weet niet bij welke provider je moet zijn en de beste prijzen ervoor kan krijgen? Lees dan hier ervaringen over digitaaltvkijken, zodat u weet waar u aan begint!

  Digitaaltvkijken.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Digitaaltvkijken.nl

  Uw beoordeling

  Providers vergelijken scheelt geld

  Wij zijn net verhuisd en moesten een nieuwe provider voor tv kijken. Zoveel aanbod, handig om dat te kunnen vergelijken op deze website. Ik weet niet helemaal zeker of ze echt alle providers hebben en kunnen vergelijken voor je, maar ik vond het wel alvast handig om wat meer verschillende prijzen te kunnen zien, die liepen ook erg uiteen namelijk.

  Door: José de Wit08-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Onduidelijke website waarop slecht te vergelijken is

  Al een tijdje waren we van plan om over te stappen naar een andere televisieaanbieder. Er zijn er vandaag de dag dusdanig veel, dat ik eerst een vergelijking wilde maken. Dit heb ik gedaan bij Digitaaltvkijken.nl, maar dat doe ik niet nog eens. Volgens deze website kwam er namelijk een hele andere aanbieder als goedkoopste uit de bus dan bij andere websites. Nadat ik op de website van de aanbieders zelf had gekeken, werd me pas duidelijk dat Digitaaltvkijken.nl helemaal niet de goedkoopste aanbieders als 'meest goedkoop' bestempeld. Mij hier dus niet meer gezien.

  Door: Piet A. 05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  aanbiedingen vergelijken

  Handig als je verschillende tv aanbieders en aanbiedingen wilt vergelijken. Ik heb hier toen voor Tele2 gekozen, die was het goedkoopst, want had net een aanbieding. Het is wel een lelijke website trouwens, maar alles doet het.

  Door: Esther Verveer25-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Digitaaltvkijken.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Digitaaltvkijken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Digitaaltvkijken.nl actief?

  Digitaaltvkijken.nl is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Digitaaltvkijken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.