NederlandReview

  Ervaringen Designskins

  Het is gewoon goed! Wat anderen van designskins.nl vinden. De site designskins.nl is een site waar je terecht kunt voor een mooie en unieke hoesjes , screen protectors en tal van andere zaken. Het gaat om telecom producten, mobieltjes. Het is een mogelijkheid om online te shoppen via de computer. Het is een online computer winkel waar je gemakkelijk je bestellingen kunt doen. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over designskins.nl er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over designskins.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van designskins.nl.

  Over designskins.nl

  Designskins.nl maakt het mogelijk om een persoonlijke geschenk te krijgen. Iedereen is uniek en iedereen wil graag iets wat bij hem past. Het is mogelijk om hier nu van te genieten. De designskins.nl site is in 2005 bedacht en in 2006 was het live. Het is mogelijk om met nieuw producten, nieuw printtechnieken en nieuwe materialen gebruik te maken van volop mogelijkheden. Ook wordt er gebruik gemaakt van de juiste software. Software welke continu doorontwikkeld wordt. Het is nu mogelijk voor iedereen om zijn eigen creativiteit kwijt te kunnen. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe iedereen hier van kan genieten. Je kunt telefoonhoesjes personaliseren, telefoontasjes, laptop skins en andere producten voor elektronische apparaten. Met een goed team van mensen is het mogelijk om hier van te genieten.

  Unboxing: designskins.com

  Diensten van designskins.nl

  Designskins.nl is een leverancier, fabrikant en maker van persoonlijke geschenken welke passen bij de smartphones en tablets, zoals telefoonhoesjes en telefoontasjes. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken van dit mooie bedrijf. Het is mogelijk om een persoonlijk geschenk te maken en te geven. Het is zelfs mogelijk om je dit zelf cadeau te geven.

  Klachten, tips en complimenten over designskins.nl

  Het is goed om een klacht in te dienen, wanneer je niet tevreden bent over de diensten van designskins.nl. Het is mogelijk, dat er iets mis is gegaan of er per abuis iets niet goed is gegaan. Door een klacht in te dienen is het mogelijk om een oplossing te krijgen.

  Heb jij ervaringen bij designskins.nl

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Onafhankelijke ervaringen van klanten. De site designskins.nl is een site waar je terecht kunt voor een mooie en unieke hoesjes , screen protectors etc.

  Designskins
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Designskins

  Uw beoordeling

  Screenprotector voor smartphone en tablet

  Een paar jaar een plastic screenprotector gehad ter bescherming van het scherm van mijn smartphone, maar ik ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat een plastic folietje niet beschermt. Na het laten vallen van mijn telefoon zat er namelijk een barst in het scherm. Daarom een 'glazen' beschermfolie gekocht bij Designskins. Las op het internet dat deze protectors beter beschermen tegen vallen en krassen dan de plastic variant. Om te voorkomen dat mijn tablet ook sneuvelt, heb ik er hier ook direct eentje voor gekocht. De prijs is goed en de levering top. Had de protectors een dag later namelijk al in de bus liggen.

  Door: Huub ter Pelk20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Geen mooi hoesje gekregen van Designskins

  Een huisgenootje liet me laatst haar nieuwe telefoonhoesje zien die ze bij Designskins gekocht had en ik was direct verliefd op het hoesje. Aangezien ik helemaal verliefd ben op onze hond, heb ik besloten om een hoesje te laten maken met een foto van hem erop. Via de website kon ik uiteindelijk vrij makkelijk een foto uploaden en de bestelling was ook zo geplaatst. Een paar dagen later lag het hoesje in de brievenbus, maar het viel met toch best wel tegen. De foto was helemaal niet scherp en dat terwijl ik bij het uploaden niet eens een melding kreeg met iets over de grootte van de afbeelding. Ik durf er ook niet nogmaals eentje te bestellen, omdat ik bang ben dat het wederom fout gaat.

  Door: Milou K. 28-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Heel leuk!

  Ik heb een super leuke foto van mijn reis naar India op mijn telefoonhoesje laten zetten. Het is echt super mooi geworden en het was ook helemaal niet zo duur. Ik ga deze site zeker nog vaker gebruiken.

  Door: Julia Schuitema13-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Designskins een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Designskins. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Designskins actief?

  Designskins is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon, Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Designskins gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.