DealDirect (niet meer actief)

6.6
6

Bestellen

6.4

Service

7.6

Prijs

6.4

Levering

60%

Zou hier weer kopen

DealDirect (niet meer actief)

Ook besparen op mobiele telefonie of energie? Dealdirect geeft de beste deals voor zowel energie als voor de mobiele telefoon abonnementen. De aanbiedingen zijn allemaal beperkt geldig en direct reageren is dan ook belangrijk. Toch wil je wel goed overwegen wat je aanschaft.

Over DealDirect

Het bedrijf is opgericht in 2009. DealDirect heeft als missie om de consument voordeel te geven. De beste aanbiedingen voor mobiele telefoons, of dit nu gaat om sim-only of prepaid. Maar ook geweldige aanbiedingen voor de levering van energie. Deal Direct werkt hiervoor samen met Essent, Energiedirect en Vodafone. Eye-catcher van DealDirect is de beperkte tijd die je hebt om te reageren op een deal. Meestal is dit toch echter wel minsten een aantal dagen tenzij je er laat bij bent.

Diensten

DealDirect adverteert met vaste lage tarieven voor zowel energie als mobiele telefonie. Unieke aanbiedingen die beperkt geldig zijn moeten jou als consument overhalen bij DealDirect een deal te sealen. Let er wel op dat de unieke aanbiedingen alleen geldig als je nog niet klant bent bij één van de al eerdergenoemde bedrijven. DealDirect werkt dus samen met een aantal bedrijven, hierdoor is het aanbod beperkt, maar volgens eigen zeggen ook uniek.

Net als bij andere aanschaffingen via internet wordt ook bij het bestellen via DealDirect door de leverancier van je product, of dit nu een telefoon, sim-only, of energiecontract is, gecheckt of je kredietwaardig bent. Het is dus mogelijk dat je wordt afgewezen gebaseerd op je bekende kredietwaardigheid.
Overigens werkt DealDirect sinds een tijdje ook samen met HollandsNieuwe als mobiele telefonie provider, waardoor je nog goedkopere deals kunt krijgen voor je prepaid of sim-only abonnement.

Klachten

DealDirect.nl heeft een prima afdeling met Veelgestelde Vragen. Nadeel is alleen doordat ze puur als bemiddelaar werken dat je met eventuele vragen eigenlijk doorgestuurd wordt naar desbetreffende leverancier. Die vaak weer met 0900 nummers werken.

Er zijn veel positieve berichten over DealDirect, telefoons worden snel geleverd, vaak sneller dan verwacht. Daar tegenover staan echter ook weer problemen van geen levering van de telefoon en wel rekeningen krijgen van de provider van het mobiele abonnement.  Zelf is DealDirect telefonisch slecht bereikbaar en providers verwijzen vaak weer door naar DealDirect zelf. Erg verwarrend dus. Ook als je DealDirect probeert te mailen krijg je een no-reply e-mail terug waardoor je dus niets verder komt. Telefoons die niet voorradig zijn komt ook regelmatig voor, wat ook weer resulteert in geen levering. De communicatie van DealDirect is erg matig.
Op Twitter reageert DealDirect wel goed op de helaas eindeloze stroom van klachten en vragen.
Over de ervaringen met energiecontracten zijn ook verschillende reacties te vinden. Afsluiten gaat prima, maar de bonus van het kiezen van de aanbieding blijft vaak achterwege. Oplossen is lastig vanwege de gebrekkige methodes waarmee je DealDirect kunt contacteren. 

Tegenstrijdige ervaringen dus met DealDirect. Heb je ook een goede of slechte ervaring met DealDirect.nl? Laat hier dan een review achter om andere consumenten beter te helpen de juist keus te maken op het gebied van energieleverancier of leverancier van mobiele telefonie.


 


De beste GSM en energie deals? Een goed idee om over te stappen? Zijn ze betrouwbaar en goedkoop? Lees eerst ervaringen op NederlandReview voordat u tot een koop overgaat!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook