Canal Digitaal

4.1
4.4

Bestellen

4

Service

3.6

Prijs

4.3

Levering

48.2%

Zou hier weer kopen

Canal Digitaal

Wat vinden consumenten van Canal Digitaal? En zou jij graag willen weten wat anderen voor abonnement hebben bij Canal Digitaal? Als je overstapt naar een andere aanbieder of voor het eerst op zoek bent naar een goede aanbieder van internet en televisie, dan kan dit best lastig zijn. Soms worden er dingen op de website belooft, maar de vraag is altijd of deze beloftes ook werkelijk worden nagekomen. Zoeken naar reviews kost vaak onnodig veel tijd, iets waar je nou net niet op zit te wachten. Dankzij deze website heb je een overzicht van ervaringen van consumenten met verschillende bedrijven.


Over Canal Digitaal 

De naam van Canal Digitaal is ontstaan nadat het bedrijf over werd overgenomen door Canal+. Canal is frans voor Kanaal en het woord digitaal geeft aan dat het een Nederlands bedrijf is. Canal Digitaal biedt digitale televisie via de satelliet verbinding. Afhankelijk van kabel- of telefoonaansluiting zijn de televisie- en radiozenders van Canal Digitaal overal in Nederland te ontvangen. Canal Digitaal heeft al meer dan een miljoen klanten in Nederland. Ze bieden deze klanten goede beeldkwaliteit, veel verschillende zenders en voordelige abonnementstarieven. Er waren in september 2012 meer dan 300 zenders voor de televisie beschikbaar. Hiervan zijn er 50 in HD. Daarnaast heeft Canal Digitaal voor de zakelijke klant speciale abonnementen. Ze passen het zenderaanbod aan zodat de ‘gemiddelde’ klant tevreden zal zijn met de beschikbare zenders. Klanten van Canal Digitaal zakelijk zijn onder andere Center Parcs en Roompot Vakanties. 
Diensten 

Bij Canal Digitaal kan er gekozen worden voor televisie via de satelliet. Je hebt de keuze uit verschillende aantallen zenders. Je hebt een basisHD, familieHD of entertainment HD. Al deze pakketten bevatten interactieve HD tv. Hoe groter je pakket is, hoe meer HD zenders je krijgt. Als extraatje kan je kiezen voor film1, sport1, opnemen en pauzeren van live tv. Daarnaast is er bij Canal Digitaal de keuze voor een alles in 1 pakket. Dit pakket bevat naast internet, telefoon en tv extra diensten. Denk hierbij aan online film kijken. 


Klachten 

Wil je Canal Digitaal activeren of heb je een Canal Digitaal storing? Neem dan contact op met de klantenservice. Als je de website van Canal Digitaal bekijkt zie je al snel rechtsboven het kopje ‘klantenservice’. Via deze pagina kan je verder komen met verschillende vragen. Door te klikken op het onderwerp wat van belang is word je door gelinkt naar een andere pagina. Op deze manier kan je misschien al je antwoord vinden zonder te hoeven bellen of te e-mailen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid dat jouw vraag tussen de ‘veelgestelde vragen’ staat. Staat je vraag er niet bij? Dan is rechtsonder de pagina het telefoonnummer van de klantenservice te vinden. Deze is te bereiken van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. Het is een 0900 nummer, dit kost 1 euro per gesprek. Daarnaast is er een telefoonnummer aangegeven om te bellen vanuit het buitenland. Het postadres van het bedrijf is te vinden zodat er schriftelijk contact opgenomen kan worden. En dan is er natuurlijk nog de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar het bedrijf. Dit kan via een contactformulier. 


Deel jouw mening over Canal Digitaal. Schrijf hieronder wat jou ervaringen zijn met dit bedrijf. 


Heractiveren, opzeggen, storing of blij met het internet? Lees hier onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (27)

Anderen bekeken ook