Argeweb

6.3

Bestellen

5.1

Service

6.2

Prijs

6

Levering

53.9%

Zou hier weer kopen

Argeweb

Wow! Lees het ook! Ervaringen van Argeweb.nl? Argeweb.nl is een van de top tien internetdienstverleners van ons land volgens Management Team. Ook in de Emerce top 100 van e-business bedrijven treft u ze aan op de derde plek. Het is een bedrijf wat internet en hosting aanbiedt en dit doet op basis van een 100% tevredenheidsgarantie. Natuurlijk zijn dat mooie woorden. Het is echter wel belangrijk om ook te ontdekken wat anderen van Argeweb.nl vinden. Lees de reviews, beoordelingen en meningen van anderen over dit bedrijf op NederlandReview. Op deze manier kunt u een goed beeld krijgen van Argeweb.nl en tal van andere bedrijven. 

Over argeweb.nl

 U kunt bij Argeweb.nl webhosting afnemen, hele servers huren, domeinnamen registreren en tal van andere zaken doen. U kunt onder andere uit meer dan 351 domeinnaam extensies kiezen. Gezien alle nieuwe extensies (zoals .travel, .antwerpen, .tel en andere namen) worden het er nog veel meer. Iedereen kan een eigen website maken bij Argeweb.nl en online zetten. Ook is het mogelijk om natuurlijk een account alleen voor uw email aan te maken. Ook zijn er VPS servers voor de kenners en tal van andere server en hosting oplossingen. 

Argeweb.nl is een van de grootste hostingbedrijven in ons land. Er zijn meer dan 190.000 domeinnamen via hun geregistreerd. Ook zijn er tienduizenden websites welke gebruik maken van de service, kwaliteit en goede servers van Argeweb.nl. 

Er is nog volop groei mogelijk dankzij de goede relatie welke Argeweb.nl met haar klanten heeft.   Argeweb.nl is gevestigd in het mooie Maassluis en heeft datacenters in Schiphol en Amsterdam. Er zijn eigen dubbel uitgevoerde internetverbindingen en de hele infrastructuur wordt door Argeweb.nl zelf beheerd. 

Argeweb.nl in het kort:  

-    Persoonlijke support
-    Meer dan 15 jaar ervaring
-    190.000 domeinen in beheer
-    ISO gecertificeerd

Diensten van Argeweb.nl

Argeweb.nl biedt webhosting aan van kleine tot grote pakketten. Ook zijn er meerder en verschillende hosting oplossingen in de vorm van een eigen webserver. Daarnaast kunt u een email account registeren bij ze met een eigen domeinnaam. Een dienst welke ook bij Argeweb.nl mogelijk is: het registreren van domeinnamen. 

Klachten, tips en complimenten over en voor argeweb.nl

Als u ergens ontevreden over bent dan is het goed om een klacht in te dienen. Er is een uitgebreide klantenservice  welke u graag helpt. U kunt uw klacht per post, per email en ook telefonisch indienen. Natuurlijk wordt de klacht in behandeling genomen en naar behoren afgewikkeld. 

Uw mening over argeweb.nl

Bent u een klant of een klant geweest van Argeweb.nl? Dan is het goed om uw oordeel over Argeweb.nl op NederlandReview achter te laten. Hierdoor is het mogelijk voor anderen om ook over dit bedrijf een onafhankelijk oordeel te lezen. Het is gemakkelijker voor veel mensen om zo een goed beeld van Argeweb.nl te krijgen. Zij en NederlandReview is u nu al dankbaar voor uw review!


 


Weinig storing en goede hosting en domein naam? Of juist niet? Lees ervaringen door klanten van Argeweb die u voorgingen. Lees beoordelingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

9 websites + e-mail pakketten en webhostingpaketten

Ik ben jaren klant geweest bij Argeweb, jaren tevreden geweest. Je betaald hier de hoofdprijs van alle webhostingproviders in heel Nederland, maar hebt daarvoor wél een enorm fijne en behulpzame telefonische klantenservice voor terug. Wat je bij andere partijen weer niet hebt. En dat was waarom ik voor Argeweb koos. Sinds Argeweb is overgenomen door Your Hosting, geven zij aan dat ze telefonische klantenservice eigenlijk niet meer doen, zijn onvriendelijk en kortaf aan de telefoon en geven zelfs aan dat je een lastige klant bent. Ondanks dat, betaal je nog steeds wel dezelfde prijzen. Het is vaak ene Jordi die op de telefonische klantenservice zo onvriendelijk is en weinig moeite wil doen richting klanten. Ik ben na ruim 5 jaar, nu met 9 websites bij ze weggegaan.

S

Selina

21-04-2023

0

Domeinen + e-mailhosting

Al ruim 4 jaar mijn hosting ondergebracht bij deze partij. Meerdere domijnnamen onder Argeweb gebracht. Wegens een wisseling van de website werd er geadviseerd de hosting ergens anders onder te brengen aangezien de server van Argeweb onvoldoende ondersteuning kan bieden voor de nieuwe website. Tevens heeft Argeweb maar een maximale opslagruimte van 2000MB voor e-mail hosting. Maand na de opzegging krijg ik alsnog een factuur van ruim 170 EUR voor opnieuw een jaar verlenging van de domeinnamen. Telefonisch contact gezocht met de administratie en onbegripvol en klantonvriendelijk behandeld en had VOOR 1 februari volgens hem moeten opzeggen. Ik zit dus weer aan een service vast waar ik geen reet mee doe. De rest van de domeinnamen zal ik in ieder geval ook onderbrengen naar een andere hosting.

Y

Youri

16-03-2023

0

Domeinen

Zoals de review hieronder. Domeinnaam opgezegd en alsnog een incassobureau op de stoep.

K

Kennisdelen.org

11-01-2023

0

domeinen

Opgelicht. Domein gehad via argeweb, via de mail een aantal opgezegd. Nu kunnen ze mijn mail niet vinden en krijg ik een rekening van 700 euro. Pas op!

F

fam van der Pool

16-02-2022

0

-

Argeweb is wéér een van die oplichters. Een domeinnaam verzinnen en dan facturen blijven versturen!!! Er zullen wel nog steeds mensen intrappen maar als dit het verdienmodel is van een bedrijf.........uiteraard zijn ze geen ster waard maar minder dan 1 kan niet gegeven worden!

M

MV

06-10-2021

0

ondoorzichtige praktijken

Vorig jaar ontving ik een rekening van Arge's incassobureau omdat ik hun rekening nooit had ontvangen. Ik heb deze betaald omdat ik anders geen verhuistoken zou ontvangen. Die zou mij worden opgestuurd maar een jaar later heb ik nog steeds geen verhuistoken ontvangen, alleen de rekening voor een nieuwe termijn. Het domein gebruik ik niet maar verzocht hen om informatie mbt de nieuwe rekening. Eerst berichtten zij me dat ik niet had geantwoord op nooit verstuurde emails. Ik verzocht hun om een bewijs van de mij gestuurde emails. Niets. Nu krijg ik weer een factuur en als die is betaald krijg ik pas mijn verhuistoken. Ik vind het oplichterij. Wat een waardeloze bende die alleen bezig is met geld aftroggelen.

G

Geke

22-04-2021

0

Eigen bedrijf met eigen website

Goedkoop en professioneel. Ik wil mijn eigen bedrijf beginnen en daarvoor had ik een mooie domeinnaam nodig met een website erop. Het was hier zo geregeld en ik vind het allemaal echt heel goedkoop, had het veel duurder verwacht, dus ik ben echt tevreden!

L

Linde G

27-01-2017

0

Hosting en Domeinnaam registeren

Wij hebben onze hosting laten lopen via Argeweb. Domeinnaam laten registeren hier, je kunt er erg makkelijk zien wat er voor mogelijkheden zijn. Service is keurig, prijzen laag. Tevreden!

G

Gerard

25-01-2017

0

Snel en goedkoop

Lekker goedkoop en ik had mijn webhosting hier zo geregeld. Dat is het belangrijkste: snelheid en scherpe prijs.

G

Gerard Lange

08-12-2016

0

Goede provider voor de prijs!

Argeweb is niet de beste provider, maar daar is de prijs ook niet naar. Als je op zoek bent naar een provider waar je voor weinig geld op een eenvoudige manier kunt hosten, dan moet je hier zeker je diensten onderbrengen. De prijs is goed, de service is redelijk en het bestellen verloopt eenvoudig (voor zover dit ingewikkeld kan zijn bij een hostingprovider). Als je voor goedkope webhosting wilt gaan dan kan ik deze provider dus zeker aanbevelen, maar je moet niet al teveel toestanden willen. Voor webhosting kies ik zelf voor een iets duurdere provider, maar ik gebruik ook wat complexere systemen, waarvoor ik wat meer mogelijkheden nodig heb. (Ik heb voor een klant bij Argeweb gehost). De up-time bij deze hostingprovider is overigens prima. Nooit problemen mee gehad!

J

Jamay de Roy

06-01-2016

0

geen problemen

Geen problemen, snel geregeld.

T

Timon

19-10-2015

0

Gaat goed

In een paar klikken webhosting geregeld. Prima service, wij zijn tevreden!

V

Van Zwieten

14-10-2015

0

Lelijk maar niet duur

Lelijke naam, lelijke website. En dat noemt zich een internetbedrijf. Ze zijn wel goedkoop.

T

TomG.

10-10-2015

0