NederlandReview

  Ervaringen Argeweb

  Wow! Lees het ook! Ervaringen van Argeweb.nl? Argeweb.nl is een van de top tien internetdienstverleners van ons land volgens Management Team. Ook in de Emerce top 100 van e-business bedrijven treft u ze aan op de derde plek. Het is een bedrijf wat internet en hosting aanbiedt en dit doet op basis van een 100% tevredenheidsgarantie. Natuurlijk zijn dat mooie woorden. Het is echter wel belangrijk om ook te ontdekken wat anderen van Argeweb.nl vinden. Lees de reviews, beoordelingen en meningen van anderen over dit bedrijf op NederlandReview. Op deze manier kunt u een goed beeld krijgen van Argeweb.nl en tal van andere bedrijven.

  Over argeweb.nl

  U kunt bij Argeweb.nl webhosting afnemen, hele servers huren, domeinnamen registreren en tal van andere zaken doen. U kunt onder andere uit meer dan 351 domeinnaam extensies kiezen. Gezien alle nieuwe extensies (zoals .travel, .antwerpen, .tel en andere namen) worden het er nog veel meer. Iedereen kan een eigen website maken bij Argeweb.nl en online zetten. Ook is het mogelijk om natuurlijk een account alleen voor uw email aan te maken. Ook zijn er VPS servers voor de kenners en tal van andere server en hosting oplossingen.

  Argeweb.nl is een van de grootste hostingbedrijven in ons land. Er zijn meer dan 190.000 domeinnamen via hun geregistreerd. Ook zijn er tienduizenden websites welke gebruik maken van de service, kwaliteit en goede servers van Argeweb.nl.

  Er is nog volop groei mogelijk dankzij de goede relatie welke Argeweb.nl met haar klanten heeft. Argeweb.nl is gevestigd in het mooie Maassluis en heeft datacenters in Schiphol en Amsterdam. Er zijn eigen dubbel uitgevoerde internetverbindingen en de hele infrastructuur wordt door Argeweb.nl zelf beheerd.

  WordPress website maken

  Argeweb.nl in het kort:

  - Persoonlijke support
  - Meer dan 15 jaar ervaring
  - 190.000 domeinen in beheer
  - ISO gecertificeerd

  Diensten van Argeweb.nl

  Argeweb.nl biedt webhosting aan van kleine tot grote pakketten. Ook zijn er meerder en verschillende hosting oplossingen in de vorm van een eigen webserver. Daarnaast kunt u een email account registeren bij ze met een eigen domeinnaam. Een dienst welke ook bij Argeweb.nl mogelijk is: het registreren van domeinnamen.

  Klachten, tips en complimenten over en voor argeweb.nl

  Als u ergens ontevreden over bent dan is het goed om een klacht in te dienen. Er is een uitgebreide klantenservice welke u graag helpt. U kunt uw klacht per post, per email en ook telefonisch indienen. Natuurlijk wordt de klacht in behandeling genomen en naar behoren afgewikkeld.

  Uw mening over argeweb.nl

  Bent u een klant of een klant geweest van Argeweb.nl? Dan is het goed om uw oordeel over Argeweb.nl op NederlandReview achter te laten. Hierdoor is het mogelijk voor anderen om ook over dit bedrijf een onafhankelijk oordeel te lezen. Het is gemakkelijker voor veel mensen om zo een goed beeld van Argeweb.nl te krijgen. Zij en NederlandReview is u nu al dankbaar voor uw review!

  Weinig storing en goede hosting en domein naam? Of juist niet? Lees ervaringen door klanten van Argeweb die u voorgingen. Lees beoordelingen op NederlandReview!

  Argeweb
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  7.2
  78% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Argeweb

  Uw beoordeling

  Goede provider voor de prijs!

  Argeweb is niet de beste provider, maar daar is de prijs ook niet naar. Als je op zoek bent naar een provider waar je voor weinig geld op een eenvoudige manier kunt hosten, dan moet je hier zeker je diensten onderbrengen. De prijs is goed, de service is redelijk en het bestellen verloopt eenvoudig (voor zover dit ingewikkeld kan zijn bij een hostingprovider). Als je voor goedkope webhosting wilt gaan dan kan ik deze provider dus zeker aanbevelen, maar je moet niet al teveel toestanden willen. Voor webhosting kies ik zelf voor een iets duurdere provider, maar ik gebruik ook wat complexere systemen, waarvoor ik wat meer mogelijkheden nodig heb. (Ik heb voor een klant bij Argeweb gehost). De up-time bij deze hostingprovider is overigens prima. Nooit problemen mee gehad!

  Door: Jamay de Roy05-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Eigen bedrijf met eigen website

  Goedkoop en professioneel.

  Ik wil mijn eigen bedrijf beginnen en daarvoor had ik een mooie domeinnaam nodig met een website erop.
  Het was hier zo geregeld en ik vind het allemaal echt heel goedkoop, had het veel duurder verwacht, dus ik ben echt tevreden!

  Door: Linde G27-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Hosting en Domeinnaam registeren

  Wij hebben onze hosting laten lopen via Argeweb. Domeinnaam laten registeren hier, je kunt er erg makkelijk zien wat er voor mogelijkheden zijn.
  Service is keurig, prijzen laag.

  Tevreden!

  Door: Gerard25-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Snel en goedkoop

  Lekker goedkoop en ik had mijn webhosting hier zo geregeld. Dat is het belangrijkste: snelheid en scherpe prijs.

  Door: Gerard Lange07-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  -

  Argeweb is wéér een van die oplichters. Een domeinnaam verzinnen en dan facturen blijven versturen!!! Er zullen wel nog steeds mensen intrappen maar als dit het verdienmodel is van een bedrijf.........uiteraard zijn ze geen ster waard maar minder dan 1 kan niet gegeven worden!

  Door: MV06-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  ondoorzichtige praktijken

  Vorig jaar ontving ik een rekening van Arge's incassobureau omdat ik hun rekening nooit had ontvangen. Ik heb deze betaald omdat ik anders geen verhuistoken zou ontvangen. Die zou mij worden opgestuurd maar een jaar later heb ik nog steeds geen verhuistoken ontvangen, alleen de rekening voor een nieuwe termijn. Het domein gebruik ik niet maar verzocht hen om informatie mbt de nieuwe rekening. Eerst berichtten zij me dat ik niet had geantwoord op nooit verstuurde emails. Ik verzocht hun om een bewijs van de mij gestuurde emails. Niets. Nu krijg ik weer een factuur en als die is betaald krijg ik pas mijn verhuistoken. Ik vind het oplichterij. Wat een waardeloze bende die alleen bezig is met geld aftroggelen.

  Door: Geke22-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Gaat goed

  In een paar klikken webhosting geregeld. Prima service, wij zijn tevreden!

  Door: Van Zwieten14-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  geen problemen

  Geen problemen, snel geregeld.

  Door: Timon19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Lelijk maar niet duur

  Lelijke naam, lelijke website. En dat noemt zich een internetbedrijf. Ze zijn wel goedkoop.

  Door: TomG.10-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  FAQ

  Is Argeweb een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Argeweb. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 78% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Argeweb actief?

  Argeweb is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Argeweb gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.