NederlandReview

  Ervaringen Algebeld.nl

  Algebeld.nl biedt gratis gsm en sim-only aanbiedingen. Wil je ook weten waarom je wel of niet bij algebeld.nl moet kopen? Het aanbod in de wereld van de mobiele telefonie met daarbij behorende telefoons en abonnementen is enorm. Vind jij het net als wij van NederlandReview ook zo fijn, als je voordat je ergens iets koopt de ervaringen van andere consumenten kunt lezen? Op onze site lees je de onafhankelijke mening en beoordeling van anderen. Het helpt jou in het maken van de juiste keuze, alvorens zomaar blind met een bedrijf in zee te gaan.

  Over algebeld.nl

  Zoals je ongetwijfeld weet is het aanbod in mobiele telefoons en alles wat daarbij hoort ontzettend groot. Je kunt direct bij een provider je abonnement afsluiten en al naar gelang je abonnement een toestel uitzoeken of tegen betaling aanschaffen. Er zijn echter ook steeds meer sites die voor jou de verschillende aanbieders en producten op een rijtje hebben gezet. En daar is algebeld.nl er één van. Algebeld.nl biedt al vanaf het jaar 2000 onafhankelijk de diensten van alle providers in Nederland aan. Dus ben je op zoek naar een nieuw abonnement voor je mobiel of zoek je juist de voor jou meest aantrekkelijke sim-only aanbieding? Bij algebeld.nl vind je het allemaal.  Grappig filmpje over telefoonterreur, zo kan het dus ook!

  Diensten

  Je kunt bij algebeld.nl dus terecht voor je nieuwe abonnement, een alles-in-1-pakket of voor de beste nieuwe sim-only aanbiedingen. Maar algebeld.nl biedt nog veel meer. Een bezoekje aan algebeld.nl laat ons zien, dat je hier terecht kunt voor telefoons van eigenlijk alle bekende merken zoals onder andere Samsung, Apple, Nokia en Sony. Ook als je naar de abonnementen kijkt zie je dat de bekende aanbieders allemaal aanwezig zijn. Van HI tot Vodafone en van T-Mobile tot Hollands Nieuwe. Wil je je huidige abonnement verlengen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bovendien kun je op de site opvragen of jouw mobiele nummer al verlengd mag worden. Kies je voor sim-only dan kun je in een handig overzicht in één oogopslag de beste sim-only aanbiedingen van bijvoorbeeld Ben, T-Mobile of Youfone met elkaar vergelijken. Werkt je oude telefoon nog prima? Dan kies je een nieuw abonnement en mag je een cadeau uitkiezen. Dit kan variëren van een televisie tot een playstation of bijvoorbeeld een tablet. Ook als je op zoek bent naar accessoires kun je hier goed terecht. Er is een breed aanbod in de meest uiteenlopende accessoires die je voor je mobiele telefoon maar kunt bedenken. Bovendien ook nog gesorteerd voor populaire telefoons als de Samsung Galaxy S5 mini G800 of de Apple Iphone 6 16Gb. Wil je meer informatie over internet, tv & bellen dan kun je je postcode en huisnummer invullen en worden de actuele aanbiedingen op jouw adres direct met elkaar vergeleken. Keuze uit alles-in-1-pakketten, internet en digitale televisie.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt neem je gemakkelijk contact op met de klantenservice. Deze is vier dagen per week bereikbaar van 08.30 tot 21.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. In het weekend is de klantenservice niet bereikbaar, maar dan kun je altijd een vraag stellen via het contactformulier. Wat ons opvalt is dat er op de site van algebeld.nl geen informatie is terug te vinden over pre-paid bellen. We zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen. Schrijf ook een review en help anderen weer verder.

  Aan het twijfelen en vergelijken van mobiele abonnementen of sim-only van algebeld? Lees ervaringen voordat u tot een aankoop overgaat!

  Algebeld.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Algebeld.nl

  Uw beoordeling

  Prima service direct contact

  Prima ervaring. Normaal telefoonnummer, korte wachttijd en direct een goed antwoord. De levering was correct en vlot. Ik zou er zo weer bestellen.

  Door: Robert Smit17-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Dealtjes niet bijzonder

  Weer zo'n dertien in een dozijn bedrijf. Dealtjes vind je elders ook wel volgens mij. niet bijzonder!

  Door: Karen van Putten14-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Onbekend maar goed!

  Wauw, ik kende ze niet maar kwam ze toevallig tegen. Ik ben meer altijd wat van de gerenommeerde aanbieders geweest zodat je zeker weet dat je goed zit. Maar elke keer kwam dan nogal bedrogen uit. dan weer problemen met facturatie, dan weer mobiel kapot en hoge kosten. Ik heb dus afgebeld geprobeerd omdat ik dus een beetje klaar was met t-mobile en vodafone enzo en tot op de dag van vandaag nog happy. het proberen waard dus.

  Door: Robin Plasmijer09-08-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Superdeal gemaakt!

  Onbekende club maar echt zo'n prijsvreter. Dus als je goedkoop wil zijn moet je hierheen. Ik kreeg een complete televisie bij mijn mobiel (was in de actie) dus dat scheelde me een tv kopen en direct een klap geld voor neerleggen. Ik zal nu ongetwijfeld iets per maand neertellen hiervoor maar zie ik toch een beetje als een goedkope lening. En het abonnement inclusief S4 mini was toch al goedkoper dan bij ben of vodafone dus ik ben gelukkig hiermee. Service geen idee. Ging makkelijk in bestellen en heb (nog) geen problemen gehad.

  Door: Sandra Polman21-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Algebeld.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Algebeld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Algebeld.nl actief?

  Algebeld.nl is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Algebeld.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.