88mobile

10

Bestellen

8.7

Service

8.7

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

88mobile

Op zoek naar ervaringen met 88mobile? Dan ben je hier aan het juiste adres. 88mobile richt zich op bellen door buitenlanders in Nederland en het bellen in het buitenland. 88mobile kan je als provider aanschaffen bij Kruidvat, maar ook prima bij de site 88mobile.nl. Al 5 jaar is 88mobile in dit op zicht de goedkoopste aanbieder van mobiele telecom.

Over 88mobile

88mobile heeft als mobiele provider als doel om internationale bellers in Nederland aan te trekken. Toch zijn ze ook voordelig als je in het buitenland wilt bellen tijdens je vakantie. Het bedrijf richt zicht met name op de Chinese gemeenschap. Om deze reden is ook gekozen voor de naam 88mobile. Acht wordt namelijk gezien als een geluksgetal voor Chinezen, 88 is dan ook een getal waar deze gemeenschap zich meteen aan relateert.
88mobile gebruikt het mobiele netwerk van T-Mobile voor het leveren van bereik in Nederland. Internationaal wordt gebruik gemaakt van ElephantTalk. Internationale bellers voorzien van sim-only of prepaid mobiels is 88mobile zijn hoogste prioriteit.Diensten

88mobile biedt mobiel abonnementen en adverteert met name als goedkoopste sim-only van Nederland. 88mobile biedt echter ook prepaid simkaarten. Als paradepaardje heeft 88mobile het goedkoopste internationale tarief. Dit is te danken aan het feit dat ze elke tweede, en derde minuut die je belt gratis geven. Voor elke drie minuten betaal je er dus maar één. Dit geldt voor de gehele duur van het telefoongesprek. Daarbij komt dat 88mobile een Callback functie heeft. Hiermee bel je via de central van 88mobile en voorkom je dus roaming kosten. 

Ook bij smsen is het tweede en derde bericht gratis met als voorwaarde dat het dezelfde dag betreft. Op de website staan alle prijzen duidelijk en erg transparant weergegeven voor zowel SIM-only abonnementen als prepaid.

88mobile richt zich op de Chinese gemeenschap in Nederland. Om deze reden bieden ze bij de klantenservice zowel Kantonees als Mandarijn aan als taal. Dit geldt ook voor opwaardiensten en voicemail bijvoorbeeld. Naast deze specifieke talen wordt uiteraard ook Nederlands en Engels geboden bij de klantenservice.
Gratis nummerbehoud is ook een optie bij 88mobile, daarnaast zegt 88mobile je huidige abonnement voor je op. Vervolgens kan je bij 88mobile dus maandelijks opzeggen.

Klachten

88mobile behandelt klachten op een goede manier. En gaat op online forums veel in op eventuele verbeterpunten. Ook geven ze daar uitgebreide uitleg waarom ze bepaalde keuzes maken. Dat 88mobile als aanbieder van sim-only en prepaid vrij onbekend is wordt duidelijk uitgelegd. Marketing is niet hun prioriteit.  Er zijn klachten over de hoge aansluitkosten van maar liefst €25. Deze worden echter weggewuifd door 88mobile omdat deze aansluitkosten voor hen een kredietgarantie is aangezien ze daarnaast wel altijd maandelijks opzegbaar zijn. Wat dus weer een plus is. 88mobile is dus erg bezig met eventuele klachten. 
Mocht je zelf een klacht hebben kan je via de website makkelijk contact zoeken, ook telefonisch contact is mogelijk. Via het tabblad vragen kan je ook altijd eerst kijken bij de Veelgestelde vragen. Dingen als Callback staan hier duidelijk uitgelegd.

Als je zelf een ervaring hebt met 88mobile zou het fijn zijn als je hier ook even een review achterlaat!


 


Fan van 88mobile of juist niet? Hoe is het internet en wat is de prijs en zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen op NederlandReview voordat u tot een koop overgaat!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Zelf je mobiele telefoonnummer kiezen

Ja ik ben echt een sucker voor die dingen hoor maar ik heb dus alleen maar voor 88mobile gekozen omdat je hier JE EIGEN NUMMER KUNT KIEZEN. Dat wil toch iedereen? nou ja ik wel in ieder geval. Alles begint wel altijd met 8888 maar ik vind dat heel leuk want 8 is toevallig mijn lievelingsgetal. Volgens mij zijn ze ook niet duur en verder waarop zou je moeten letten bij een telefoonprovider? ze zijn toch allemaal hetzelfde verder??

M

Mariana

10-12-2016

0

goedkoop opwaarderen

Wie deze niet kent is dooooooom. Alle chinezen in Nederland gebruiken ze ook en zijn fucking goedkoop!!

C

Cio Peng

31-01-2016

0

BEOORDEELD

IK HEB BEOORDEELD HOOR WIN IK NOU DAT DINER VOOR TWEE?!

C

CHANTAL

17-10-2015

0