NederlandReview

  Ervaringen 2call

  Wat vinden anderen van 2call.nl? Op NederlandReview is het mogelijk om het allemaal te bekijken. Hier worden namelijk reviews en beoordelingen van bedrijven verzameld. Ook voor 2call.nl is het mogelijk om een review of een beoordeling achter te laten. Het is dan voor anderen gemakkelijker om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen. Ontdek de mogelijkheden om ook jouw oordeel over 2call.nl te geven. 2call.nl biedt telefoons aan, smartphones en mobiele telefonie abonnementen.

  Over 2call.nl

  Bij 2call.nl kun je terecht om de nieuwste en de mooiste smartphones te kopen. Het is mogelijk om dit in combinatie te doen met een abonnement. Ook kun je een smartphone los kopen. Tevens is het mogelijk om een abonnement los af te sluiten. Hierdoor ben je en blijf je volop bereikbaar via je smartphone. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij 2call.nl.

  2 AM (Full Video) Karan Aujla | Roach Killa | Rupan Bal | Latest Punjabi Songs 2019

  Diensten van 2call.nl

  2call.nl is actief op het gebied van telefonie, smartphones, mobiele telefoons en de bijbehorende abonnementen. Het kan voor particulieren zijn, maar ook voor bedrijven. Hieronder een overzicht van de abonnementen en mogelijkheden. De mobiel abonnementen welke je bij 2call.nl kun afsluiten zijn:
  • Abonnementen
  • Sim Only
  • GSM + Kado
  • Mobiel Internet
  • Zakelijk

  Klachten, tips en complimenten over 2call.nl

  Het draait bij 2call.nl alleen om tevreden klanten. Het is belangrijk dat de klanten een goede service krijgen en een transparante dienstverlening. Als er klachten zijn dan horen ze bij 2call.nl graag van je. De klantenservice zal zo mogelijk binnen een dag de klacht of de vraag beantwoorden. Het is slim om het ordernummer bij de hand te hebben of in de mail te vermelden.
  Een klacht kan schriftelijk of per mail ingediend worden.

  Jouw mening over 2call.nl

  Ben jij klant of klant geweest van 2call.nl? Dan horen we graag jouw mening en ervaring over dit bedrijf. Heb je een goede ervaring gehad of een minder goede ervaring met 2call.nl? Op 2call.nl zien we graag jouw mening terug op NederlandReview. Het is goed om je mening te delen met anderen om zo anderen te helpen om een goed beeld te krijgen van 2call.nl. Ook over andere bedrijven kun je trouwens jouw ervaring of review achterlaten op NederlandReview.

  Onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen bij 2call. Abonnement, sim-only, smartphones, mobiel...u verteld hoe goed en goedkoop ze zijn. Lees alle beoordelingen op NederlandReview

  2call
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6.4
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  6.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 2call

  Uw beoordeling

  Ipad pro

  Slechte service. Geen goede oplossingen. Een schandaal!

  Door: M Pajak21-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niet goedkoper dan in de winkel

  Bij 2Call pronken ze met lage prijzen en dat is natuurlijk altijd interessant. Ik zag toevallig een keer ergens een advertentietje staan en ben gaan kijken. Het aanbod is echt enorm, maar de prijs viel met toch wat tegen. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goedkoop abonnement, maar ik denk niet dat ik deze hier ga vinden. De prijzen die je als abonnement betaalt liggen redelijk laag, maar je betaalt ook toestelkrediet per maand. Hierdoor ben je voor de meeste toestellen alsnog meer dan 40 euro per maand kwijt en dat vind ik toch wat te gortig. Ik ga verder zoeken dus.

  Door: M. Wes....19-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  goedkoop

  lekker goedkoop abonnementje afgesloten bij 2call.
  het kan mij verder niks schelen hoe een bedrijf is als het maar het goedkoopste is.

  Door: lalalalla10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Prima, gewoon goed!

  2Call is gewoon prima, geen bijzondere fratsen. De klantenservice is erg vriendelijk, makkelijk te bereiken en ik vind het ook erg fijn dat ze een chatfunctie hebben (al kunnen ze daar helaas niet alles oplossen). Gewoon waar voor je geld/telefoonabonnement. (Wel een opmerking: de lay-out van de site is wel heel dramatisch. Daar mag nog wel even door een designer naar gekeken worden.:)

  Door: Rachel van de Wetering19-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Behulpzaam

  2call heeft goede service en is altijd behulpzaam geweest in alles wat ik vroeg. Snelle antwoorden ook. Ben met ze in zee gegaan vooral door de ervaringen die ik op internet las en de prijs zag er ook goed uit.

  Door: Teske van de Vlist18-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is 2call een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over 2call. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 2call actief?

  2call is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 2call gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.