Zalando

Alle reviews

Zalando

51% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (169)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laarzen

  Op 30 augustus heb ik een laarzen voor mijn zoon besteld in maat 42, Ik kon niet kiezen de optie achteraf betalen en heb dus het volledig bedrag betaald.
  Pakket werd bij de buren geleverd, maar daar hebben wij geen bericht van ZALANDO ontvangen, dus begon al goed!!
  De laarzen werden verkeerd geleverd, maat 40 ipv maat 42, maar op de doos van 42.
  Maar goed, ik heb contact genomen met de klanten service( vreselijk dus) en na alles te hebben uitgelegd zeggen ze tegen mij dat ik de laarzen op nieuw moest bestelen, maar raad eens wat...vandaag zijn de laarzen 30 eur duurder , leuk!
  Dus neem ik contact op nieuw met de klanten service om dit alles uit te leggen, en sja, de enige wat je kunt doen is de laarzen terug sturen, en dan ze opnieuw bestellen met de nieuwe prijs, daarna zouden ze de prijs voor mij aanpassen, maar eerst BETALEN TOT 2 KEER EN OOK NOG 30 EUR MEER!!!.. Dus oplichterij noem ik dit allemaal, want als iedereen het weet, je krijg je geld terug pas na 10 dagen ( of langer) ...met andere worden ze spelen met je geld, met je tijd etc...maar echte oplossingen voor de klanten hebben ze nooit.
  Dat was mijn laatste bestelling bij ZALANDO, ik geef ze een ster omdat er geen niet mogelijk is!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rugzak

  De tweede keer dat ik iets bestel en kies voor pick up point ipv thuisadres. Mijn artikelen komen niet aan. Na weken wachten en herhaaldelijk contact via chat, kom ik geen stap verder. Zelf ontdek ik dat Zalando een fout heeft gemaakt op de website. Het door mij gekozen afhaalpunt is van PostNL en niet DHL waarmee het pakket verzonden is. De traceerlink (PostNL) van mijn pakket werkt daarom niet en DHL kan het pakket niet afleveren omdat zij een adres hebben dat géén DHL punt is. Bij DHL hoor ik dat mijn pakket al meer dan een week retour is naar Zalando. Nu nog wachten op mijn €80 retour. Slechte service bij Zalando.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik had een bestelling geplaatst

  Ik had wat besteld maar tot op heden nooit binnen gekomen. Volgens dhl bezorgd wat niet het geval is. Omdat dhl dus in het systeem heeft staan dat het bezorgd is, doet zalando niks en moet ik het maar betalen. M dhl gaf aan een contract te hebben met zalando, waarbij zalando zelf claims kan indienen bij dhl, mocht er iets niet goed gaan. Maar buiten dat om hebben zij er geen boodschap aan, en moet ik maar betalen. Ik bestel hier NOOIT meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  Zalando is een geweldig webshop, zolang alles goed gaat. Mijn account werd gehackt nadat ik kleding heb besteld; deze zou ik in de eerste instantie in 5 verschillende pakketten ontvangen. De hacker heeft het afleveradres veranderd naar een ander adres en ik moest “meekijken” hoe de hacker één voor één mijn pakketten bij zijn adres afgeleverd kreeg. Zalando’s reactie – “geen zorgen, zodra u aangifte doet en de politie contact met ons zoekt, krijgt u al uw geld terug.” Dit is ook gebeurd, maar je komt er wel achter dat ze misbruik maken van het verzekeringsstelsel.
  Ze konden elk moment het verzenden van de pakketjes stopzetten door bij dhl en/of postnl een melding te maken (dit werd door beide postbedrijven bevestigd), maar ze namen de moeite niet.

  Eerst begreep ik het niet, het voelde machteloos om te zien hoe een hacker mijn pakketten zonder enige moeite bij zichzelf kan laten afleveren, maar nog erger hoe Zalando handelde - hoe ze ondanks mijn herhaaldelijke verzoeken de gestolen artikelen bij een ander lieten bezorgen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nx alleen rekeningen welke niet van mij waren

  na bewezen te hebben en geaccordeerd door zalando dat het niet klopte

  blijven ze het geld halen nu 18 maanden


  moet zelfs voor een fake rekening van zalando naar de rechter nu

  gewoon weggooien die aftersales

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Versace ketting

  Onlangs een Versace ketting besteld bij Zalando, maar bij ontvangst leek de echtheidsverklaring te ontbreken. Aangezien Zalando producten van dit merk verkoopt zou deze er altijd bij moeten zitten. Dit werd mij telefonisch ook bevestigd. Enkele dagen later was de ketting stukken goedkoper. Dit en vooral het feit dat de echtheidsverklaring ontbrak deed mij besluiten de ketting te willen retourneren en opnieuw te bestellen. Toen ik het 2e pakketje ontving en het sieradendoosje openmaakte ontbrak tot mijn schrik de ketting in de verpakking en ook hier ontbrak de echtheidsverklaring. De klantenservice vertelde mij dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de verdwenen ketting aangezien ik gewoon een nette bestelgeschiedenis heb en alles altijd vooraf betaal met iDEAL, dit zou netjes opgepakt gaan worden. In goed vertrouwen heb ik met mijn domme kop de ketting nog tot 2x opnieuw moeten bestellen (en betaald!). Ook hier ging het beide keren fout. De echtheidsverklaring ontbrak bij 1 ketting en de kettingen zaten onbeschermd in de verpakking, wat heeft geleid tot krassen. Helaas, keer op keer dus problemen en het lijkt erop dat kortingsacties gewoonweg retouren betreffen die niet meer verkocht kunnen worden voor het volle bedrag.

  Ze hebben een zogenaamd "onderzoek" opgestart maar konden niks voor me betekenen natuurlijk. Vraag je dan naar meer informatie dan kan niemand je dat geven en de klantenservice is al helemaal incompetent en geeft alleen standaard antwoorden en mailtjes. Doorverbinden of je laten terugbellen kan echt niet. Zelf maar op onderzoek uit dus, ondanks dat het Juridisch Loket aangeeft dat de bewijslast bij Zalando ligt.

  Ik heb de gewichten van 2 exact dezelfde pakketten uit deze situatie aan hen doorgestuurd (gegevens via PostNL). Het ene pakket weegt 0,3kg (geen ketting en echtheidsverklaring) en het andere pakket weegt 0,32kg (wel ketting en echtheidsverklaring, maar ketting beschadigd). Het gewicht van de ketting plus het echtheidscertificaat is bij elkaar +/- 0,024 kilo, wat exact hetzelfde is als het verschil tussen de 2 pakketten. Dit verklaart in mijn ogen dat er al iets aan de hand was toen het pakket bij PostNL in ontvangst werd genomen en ik dus ook nog helemaal niets met het pakketje van doen had. Ondanks dit bewijs weigert Zalando ook maar iets te doen of mee te denken in oplossingen i.p.v. het oplichten van een jarenlange trouwe en betalende klant.

  Soortgelijke situaties heb ik schrikbarend veel gelezen online. Ik heb sinds het begin dat ik klant ben bij Zalando altijd met iDEAL betaald en nog nooit een probleem gehad met deze partij. Nu gaat er 1 keer iets fout en weigeren ze aan alle kanten het op te lossen, dit terwijl ik het nog steeds wel met hen zou willen oplossen. Het vertrouwen is totaal weg en de angst om producten te gaan retourneren (na alle verhalen online gelezen te hebben en de huidige situatie) zit er nu al helemaal goed in. Ik wil gewoon mijn geld terug van het niet geleverde product of een compleet en onbeschadigd product... Hoe kan je in hemelsnaam zo met je klanten omgaan?! Echt geen woorden voor... om je kapot te schamen en ik voel me flink bedonderd. Helaas zitten velen in een soortgelijke situatie zo te lezen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Al jarenlang zorgeloos bestellen bij Zalando. Tot afgelopen maand. Zalando wat een verschrikkelijke klantenservice hebben jullie?

  Een bestelling voor 500 euro doen, vervolgens 1 artikel terugsturen en te horen krijgen dat Zalando dat pakketje nooit heeft ontvangen. Weken heen en weer gemail, wil Zalando geen onderzoek starten samen met PostNL en wij als klant worden maar van kastje naar muur gestuurd. Telefoon wordt in je gezicht opgehangen, foute informatie wordt verschaft om maar te zwijgen over de gehorige callcenters met mensen die amper te verstaan zijn.

  Waar kan ik terecht voor een klacht? @thuiswinkelwaarborg @consumentenbond

  @Zalando get your shit together!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Levi’s spijkerbroek

  Levi’s spijkerbroek gekocht. Heb zelfde model andere maten. Op de ene staat label Levi’s op conform foto van website Zalando.
  De andere spijkerbroek staat geen Levi’s op het label, met de vraag is dit namaak artikel hebben ze nog een mai gestuurd “ nee hoor is conform foto “ ik heb ook foto’s van jullie website echter staat die niet zo afgebeeld. Paar keren contact en enige wat ze zeggen is je kan het retour sturen en krijgt geld terug. Nou ik zou dan niet zo gauw hier merk spullen kopen, je krijg namelijk ook geen antwoord met de vraag waarom heeft dezelfde model spijkerbroek niet het label Levi’s ? Daar gaan ze niet op in want ze weten het niet. Hoe weten ze dan dat ze echte spullen verkopen? Want wat ik heb gekregen is niet zoals afgebeeld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hemden

  Ik plaatste een bestelling bij Zalando en betaalde met een bon van 200€ van Benifits@Work (België). Geen enkel van de hemden paste. Ik stuurde ze retour en plaatste nieuwe bestellingen (het geld van mijn bon kreeg ik niet meer terug). Pas bij de derde bestelling was er één hemd dat paste. Na 4 bestellingen had ik 3 'gepaste' hemden. Ik rekende snel even uit en had voor 199,89€ gekocht, dus binnen het bedrag van mijn bon. Niets is minder waar. Zalando blijft mij na 15 mails onophoudelijk aanmaningen sturen voor de 3e en 4e bestelling terwijl zij zelf mijn tegoed vermelden op mijn account op hun website! Intussen hebben zij eerst 5€ bijgeteld en zitten ze nu al aan in totaal 30€ die ik zou moeten bijbetalen wegens nalatigheid. Hoeveel mails ik ook stuur, ze worden steevast genegeerd! Intussen sturen zij brieven met dreigementen om een incassobureau te sturen!
  Nooit koop ik nog één stuk bij dit Maffiose bedrijf!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ben benieuwd of ik m'n bjorn borg broek binnen krijg,zo te zien aan de slechte recenten,zou dit mischien m'n laatste keer zijn.!!!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Echt slecht. Mijn dochter haar schoenen waren zo binnen. En voor mezelf bestel ik een jas in maat large. Wat krijg ik na meer dan een week. Een xs . Zet een bril op. !!!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Shoes

  I have placed an order, paid for it but never received it. On their site it appears that it got to me, which is not the case. I contacted the customers service only to find out that the item was sent to an old address, and it is no longer their problem. Some other person received my package, and it is my problem now, I should solve it.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Loopschoenen

  İk kreeg melding dat mijn pakje is afgeleverd, maar ik heb niks ontvangen. Ik heb een e-mail gestuurd naar zalando, het is nu 5 dagen geleden en ik heb nog steeds geen antwoord ontvangen.Ik raad zalando aan niemand aan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Product

  Een product besteld bij Zalando, volgens de Tracking-code is het pakket afgeleverd op een adres dat niet bestaat! Dit terwijl ik het correcte adres heb ingevoerd. Contact opgenomen met de klantenservice, maar je wordt voor geen meter verder geholpen. Telefonisch erg slecht te woord gestaan en via de e-mail ontvang je constant dezelfde tekst. Ze kunnen me niet verder helpen, omdat het pakket volgens de Tracking-code afgeleverd is, belachelijk!! Er staat duidelijk dat het pakket niet is afgeleverd op mijn adres en ik weet nu niet waar het pakket is. Gaat om een bedrag van rond de 105 EU, voor mij is dit veel geld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding, sieraden

  Bestelling bleef 'hangen' wordt wel gefactureerd. Via chat contact opgenomen, item wordt van de factuur gehaald, maar is nu wel uitverkocht, vragen worden niet beantwoord en chat wordt onaangekondigd afgebroken. Nare ervaring.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  1ste keer besteld...nooit aangekomen zouden retourgezonden zijn door bezorgdienst maar niet teruggevonden door Zalando. Na 4 weken kreeg ik eindelijk mijn gekd terug. DOM weer dezelfde schoenen besteld....pakket weer verdwenen. Klantenservice luistert niet en praat 100 % in kringetje zonder oplossing. Ja ik werd heel boos en nee dat was niet netjes. Maar een klantenservice die alleen 1 standaard tekst heeft is niet ok

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  Oplichters bestel hier niet producten worden niet geleverd en geen geld terug.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geen artikel

  Ik was even aan het rond kijken bij één van mijn favoriete merken of ik geen leuk solden artikel kon terug vinden. Kom ik toch niet uit op exact hetzelfde kleedje dat ik deze week online besteld hebben via de officiële website van het merk. Wat blijkt, op de officiële website van het merk is de initiële verkoopprijs van het kleedje 59,99 euro en de solden prijs 41,99. Zalando afficheert een initiële verkoopprijs van 69,99 euro, en dan een solden korting van 51,99 euro. Bedrieglijke solden korting die wordt aangeprezen lijkt me. Nog nooit via Zalando besteld, maar als dit de gangbare manier is, zal er ook geen eerste keer komen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn review gaat over Zalando. Ik heb € 1,00 extra betaald voor levering op dinsdag. Helaas geen bezorging van mijn schoenen op dinsdag. Hierover een mail gestuurd, maar tot op heden geen reactie.

  Vervolgens worden de schoenen op woensdag bezorgd, maar de verkeerde schoenen (open aan de voorkant ipv dicht). Omdat ik deze speciaal voor het weekend besteld had en de schoenen inmiddels niet meer te bestellen zijn, moet ik het dus doen met de verkeerde schoenen. Bedankt Zalando 🤬.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinderkleding

  Ik krijg mijn bestelling niet geleverd, er wordt steeds toegezegd dat ik mijn geld terug krijg; maar dit is al zes weken niet gebeurd. De klantenservice is zeer onbeschoft en gooit de telefoon erop.

Anderen bekeken ook

Big Green Smile
10 reviews

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile ...

Christine Le Duc
15 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

VI - voetbal international
7 reviews

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze...

AliExpress
27 reviews

Bent u ook benieuwd hoe het winkelen op AliExpress andere gebruikers is bevallen? Veel mensen die online shoppen komen vroeg of laat terecht bij Al...

Zalando

Voor wie vies is van lange wachtrijen voor vunzige paskamers zijn er inmiddels tal van uitwegen te vinden in het online aanbod van kledingwinkels. Daarbinnen is Zalando inmiddels uitgegroeid tot de grootste online shop voor fashion, schoenen en accessoires, althans dat zeggen ze zelf. Je vindt hier dan ook van alles: kleding, sportkleding, lingerie, badmode, accessoires, sieraden en vooral niet te vergeten: schoenen. De dames in de reclame worden er in ieder geval hondsdol van, maar hoe zit dat in real life? Hoe zijn de ervaringen met deze online modegigant?

Over
Zalando is van oorsprong Duits, maar verkoopt inmiddels in ruim vijftien landen. Het werd in 2008 opgericht en in 2010 uitgebreid naar Nederland. Aanvankelijk verkocht Zalando alleen schoenen, maar al gauw volgde mode en kleding. Inmiddels kun je er voor zo ongeveer alles terecht als het gaat om modeartikelen, voor zowel dames als heren. Om maar wat te noemen… avondjurken, zwangerschapskleding, sneakers, hardloopschoenen, sportuitrusting, festivaloutfits, zwemkleding, bruidskleding, galajurken, grote maten-mode, horloges, kimono’s, rokken, zonnebrillen, tassen, overalls, jumpsuits, positiekleding, lingerie, sokken, babykleding, jurkjes, trainingspakken, stropdassen, truien, yogakleding: of je nu graag chic gekleed gaat, of meer van de streetwear bent, nieuwe trends als normcore wilt uitproberen of enkel uit bent op aanbiedingen in de outlet: je vindt het allemaal. Zalando vertegenwoordigt bovendien veel bekende merken: van Marc O’Polo, Michael Kors en Topshop tot Gaastra, Nike en adidas, van Hunkemöller en Vero Moda tot Replay, River Island en Desigual.

Zalando is de trotse eigenaar van meerdere Webshop Awards, zowel voor fashion als voor shoes, maar is ook onderscheiden met kritischere prijzen, zoals de Loden Leeuw van het programma Radar voor de meest irritante reclame voor zowel het jaar 2011 als 2012 (door die hondsdolle meisjes…).


Diensten van
Verzending is gratis en ook aan retourneren zijn geen extra kosten verbonden. Dus is de maat toch niet goed, of bevalt dat jurkje gewoon niet? Je stuurt het net zo makkelijk weer terug. Kleding en schoenen kun je dus thuis passen, je zit nog nergens aan vast. Je hebt zelfs 100 dagen bedenktijd. Zo probeert Zalando op alle manieren drempels weg te halen en zo min mogelijk mensen nog een fysieke winkel te laten betreden. Betalen kan zowel met de bekende creditcards als Mastercard, Visa en American Express, als met PayPal, acceptgiro en iDeal. Zalando maakt voor het versturen gebruik van PostNL en DHL Express.

Klachten over Zalando
Met vragen over Zalando, de producten of bestellingen, kun je terecht bij de klantenservice, die bereikbaar is via een gratis 0800-nummer. Ook heeft Zalando speciale apps voor iPhone, Android en Windows en zijn ze bereikbaar via de sociale media Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, YouTube en Instagram.

Scoor je regelmatig een nieuwe outfit bij Zalando en hoe is dan het shopplezier, de prijs, de service? Laat nu je mening of review achter en geef anderen een goede indruk van hoe het is om bij Zalando je kledingkast uit te breiden!

Lees recensies over Zalando. Wat is de levertijd en hebben ze kortingcodes? Zijn rokken en schoenen makkelijk te retouneren? Lees hier beoordelingen van Nederlanders.

}