Yourmacstore

7.1

Bestellen

5.3

Service

7.7

Prijs

4.8

Levering

52.6%

Zou hier weer kopen

Yourmacstore

Yourmacstore.nl, lees de meningen van anderen op onze site. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

Over Yourmacstore.nl

Deze site is de online Apple website van ons land. Het is een online Apple expert! Het is een bedrijf welke bekend staat om een groot assortiment, scherpe prijzen en ook om haar persoonlijke en betrouwbare service. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. De Apple producten hebben standaard een garantie van 3 jaar. Ze hechten veel waarde aan de oordelen van hun klanten. De deskundigen staan ook altijd klaar om de vragen te beantwoorden van hun klanten. Ze zijn ook lid van het Thuiswinkel waarborg en bieden daarmee volop garanties op je aankoop. Het is onder andere mogelijk om binnen 14 dagen de aankoop te retourneren.  Het bedrijf is onderdeel van Lavador Retail bv. Ze zijn gevestigd in Utrecht.  

Het bedrijf is een ware specialist en biedt je volop voordelen. Denk hierbij aan: 

-    Ze hebben het grootste assortiment
-    Je vindt er altijd de nieuwste modellen
-    op werkdagen vóór 22:00 uur bestelt, morgen in huis
-    Ze hebben hun eigen voorraad
-    Er is een goedkope verzending
-    Ze zorgen voor een stevige verzendverpakking
-    Er is track & trace: volg het pakket bij PostNL

De diensten van Yourmacstore.nl

Yourmacstore biedt volop producten aan. Het gaat om de Mac, de Macbook, de iPad, de iPhone, Apple tv  en ook tal van accessoires. Tevens bieden ze refurbished prodcuten aan.  

Klachten, tips en complimenten over Yourmacstore.nl

Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Het is dan mogelijk om een oplossing hiervoor te vinden. Wel zo vinden. 

Heb jij ervaring met Yourmacstore.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 


 


Yourmacstore.nl, lees de meningen van anderen op onze site. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

Macbook Air 13inch - Koop hier nooit!

Koop hier nooit! 15-4 bestelling gedaan, nooit ontvangen en een paar weken aan het lijntje gehouden over de levering. Deze week opnieuw contact op genomen en nu weten ze niet wanneer ze kunnen leveren. Na het verzoek om te annuleren is het opeens erg stil en laten ze niet van zich horen.

J

Jeffrey

02-05-2024

0

Belachelijk bedrijf

Heb airpods besteld 7 dagen geleden alleen heb geen mail of iets ontvangen. Het zou de volgende werkdag bezorgd worden na 6 dagen zeiden ze dat het in totaal 3-5 werkdagen zou duren heb nogsteeds niks ontvangen. Belachelijk onprofessioneel bedrijf

I

Ibrahim

09-02-2024

0

MacBook Pro 16-inch M2 Max 12-core CPU 38-core GPU 32GB 1TB Spacegrijs

Heb de Macbook om 19:42 gekocht, met name omdat de levering snel zou zijn volgens de site (voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis). Nu, de volgende dag, zit ik te hopen op een track & Trace, of een update bij mijn order, maar er veranderd niets. Heb drie keer 20 minuten in de wacht gestaan aan de telefoon, maar ze nemen gewoon niet op. Gezien ook het enorm bedrag dat ik heb betaald begin ik nu toch erg bang te worden. Ik ben bang dat ik vandaag iig niets binnen zal krijgen, en misschien de volgende weken ook niet, al is dat speculeren. Had ik het maar direct bij Apple besteld, ook al betaal je dan iets meer (op het totaal bedrag maakt dat ook niet zo veel meer uit uiteindelijk)

J

Jeroen

04-04-2023

1

Macbook Air 2019

Macbook air aangekocht welke helaas diverse defecten vertoonde. Een aantal van deze defecten heeft Microfix (reparatiepartner van YouMacStore) kunnen verhelpen. Macbook ca. 4x opgestuurd daarna nog steeds niet verholpen. Geëist dat YourMacStore mij zou voorzien van een nieuw exemplaar echter nooit gehoor aan gegeven, het is altijd de schuld van Apple of Microfix. Dit traject heeft een jaar geduurd. Uiteindelijk hulp gezocht bij Apple zelf en zij hebben mij na 1x repareren een nieuwe gegeven. Zelfs een upgrade naar een nieuw model. Resume, koop aub bij Apple en bespaar je de stress. Service is echt ronduit slecht!

S

Scott

16-06-2021

0

MacBook Pro 2018

Heel ontevreden over het handelen van YourMacStore. Ik heb eind 2018 een MacBook Pro aangeschaft, waar ik eind 2019 het moederbord van moest laten vervangen. Het product moest meerdere keren teruggestuurd worden wegens foutieve reparaties door MicroFix, de reparateur waar deze zaak mee samenwerkt. Onlangs is het moederboard opnieuw stuk gegaan buiten de niet-wettelijk verplichte garantieperiode. Echter heb je als consument ook een wettelijke garantieperiode, wat inhoudt dat je recht hebt op een degelijk product. Het product moet een bepaalde periode meegaan, ook wel de levensduur van een product. Mocht het product binnen deze periode kapot gaan, heb je als consument recht op een nieuw product of gratis reparatie. YourMacStore houdt zich niet aan deze wet en weigert mijn product te repareren of te vervangen. Kortom raad ik het ten zeerste af om een product af te nemen bij deze onbetrouwbare partij.

Y

Youri Hoogewoning

25-05-2021

1

iPhone 7

Krijg het nu al spaansbenauwd... iPhone besteld en zou 'morgen in huis' zijn. Nog steeds geen 'track and trace' code ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, via chat ook niet bereikbaar en geen antwoord op mail.... :(

Y

Yvonne

21-01-2020

0

Macbook Pro 13-Inch 2thunderbolt i7 16GB 128SSD (2019)

1 December een BTO Macbook Pro 13 inch i7 16GB 128SSD besteld (€2000). Zou volgens de site maar 3 - 5 dagen duren. Week later nog niks gehoord dus zelf maar contact opgenomen. Bleek een vergissing op de site; apple schetste momenteel +-10 om een BTO model te leveren. Inmiddels 15 dagen na bestelling nogmaals contact opgenomen om te vragen hoe het nou zat; werd “binnen 2 dagen verwacht in het magazijn, dan sturen we direct de track & trace”. Nu 3 WEKEN LATER (houd in gedachte dat er gedurende deze periode niet één keer is geprobeerd contact met mij op te nemen vanuit Yourmacstore, terwijl het gaat over duizenden euro’s) na wat meer druk te hebben uitgeoefend besloot medewerker “K” pas vandaag VRIJDAG 20 DECEMBER te bellen naar apple om zelf eens te kijken wat er aan de hand was. 3 WEKEN weg gewuifd om vervolgens pas na een telefonische uithaal aanstalten te maken betreffende de bestelling; Ongelofelijk!! Wordt er vervolgens vlak voor sluitingstijd e i n d e l i j k terug gebeld; blijkt de order ergens in Ierland te zitten en wordt ik wederom weggezet met een magere “we verwachten de order maandag in het magazijn en zullen je zsm voorzien van een track & trace. “ Zo schuiven zij de bestelling stiekem toch het 4e weekend voorbij aangezien YMS over het weekend gesloten is. ONDERSTUSSEN STAAT OP DE SITE NOGSTEEDS DAT DE LAPTOP, MET BTO CONFIGURATIES BINNEN “3-5 WERKDAGEN LEVERBAAR IS!! VALSE ADVERTENTIE, RONDUIT SCHANDALIG. Blijf maar loze “excuses” krijgen van medewerkers “K” en “P” maar daar koop ik LETTERLIJK niks van, 0 concrete oplossingen gehoord, alle gemaakte afspraken en deadlines gemist & GEEN tegemoetkoming in welke vorm dan ook besproken. Ik raad deze winkel af van uit de grond van mij hart. Mvg Jaïr

J

Jaïr

22-12-2019

0

Iphone 11 pro max 256gb

Op 29-11-2019 zou er een Iphone 11 pro max 256gb bij mij bezorgd worden, maar die werd helaas nooit bezorgd (terwijl heel mijn familie thuis was). Er is nooit aangebeld en er is nooit een kaartje in de brievenbus gedaan dat het pakket bij de buren zou zijn bezorgd. Via de mail krijg ik een bevestiging dat hij wel bezorgd was met valse handtekening en heb daarom meteen een bericht gestuurd naar Yourmacstore en PostNL. Ik heb eerst 2 nachten niet kunnen slapen voordat de poppenkast begon. Naar veel geduld, slapeloze nachten voor mij en mijn familie, kwamen ze er een week later mee dat hij bij mijn buurman bezorgd was (waar wij thuis een enorme slechte ervaring mee hebben). Gelukkig heb ik hem kunnen bemachtigen, maar voor hetzelfde geld had de buurman van niks geweten en zat ik nu met de shit. YourMacStore beweert dat dit totaal buiten hun bereik ligt en dat ze hier niks aan kunnen doen, maar ze kiezen zelf voor de verzendmethodes. Ook kon ik het pakket maar verzekerd laten versturen tot 500 euro, wat redelijk raar is voor een site waar het gemiddelde product ver boven de 1000 euro uit steekt. Ik raad andere consumenten aan om toch bij de CoolBlue voortaan producten te bestellen aangezien hun wel je kostbare pakketje 100% zeker kunnen bezorgen zonder een week kopzorgen. Ik koop in ieder geval nooit meer iets met zo'n hoge waarde online, thanks voor de goede service YourMacStore!

L

Luuk

10-12-2019

0

MacBook Pro

Vermijd deze winkel. Onbetrouwbaar en kan aanbiedingen niet waarmaken. Terugbetaling liet twee weken op zich wachten.

V

Vincent

06-07-2019

0

MacBook

Prima webshop. Duidelijk en makkelijk bestellen. Ik had een vraag over de MacBook en kreeg een objectief antwoord, erg fijn. Levering had iets beter gekund, ik kreeg de track & trace code een beetje laat.

L

Larissa

04-06-2019

0

Nooit meer YMS

Via mijn oude werkgever toestel overgenomen welke zou worden gecontroleerd en daarna thuis gestuurd door YMS. Na een aantal dagen werd er aangegeven dat de telefoon verstuurd zou worden. Een paar dagen later nog steeds geen bericht van PostNL. Extern beheer van oude werkgever bleek toch nog op de iPhone te staan waardoor het versturen langer duurde. Weer een paar dagen later nog geen telefoon, deze bleek in eerste instantie te zijn "kwijt geraakt" door PostNL. Achteraf kregen we bericht dat de telefoon "gestolen" zou zijn door de chauffeur. Al met al een zeer onwerkelijk verhaal. Uiteindelijke na 14 dagen de telefoon thuis ontvangen. Reservekopie terug gezet, echter kwamen we niet verder dan de laatste stap. We kregen de melding "Extern beheer kan niet geconfigureerd worden". Op het moment nog geen oplossing. Al met al kan ik zeggen dat YMS geen prettige ervaring is. - Lange wachttijden - Ontransparante communicatie - Telefoon niet werkend afgeleverd. Grote afrader om hier wat aan te schaffen, er zijn een hoop bedrijven die refurbished wel capabel aanbieden, helaas kon ik niet zelf kiezen. Hierna in ieder geval nooit meer YMS.

R

Rogier

13-02-2019

0

Gewoon goed

Fijne webshop. Relatief lage prijzen, en goed contact. Aan te raden

U

Ulrich

23-01-2019

0

Goede oplossing!

Hieronder had ik een negatieve review geplaatst over deze winkel. Zij zijn met een goede oplossing gekomen. Helaas is het niet mogelijk om een review aan te passen, dus plaats ik een nieuwe. Tijdens Black Friday had ik hier een MacBook besteld. Dit voor een mooie prijs en een redelijke levertijd. Toch ontving ik mijn bestelling niet binnen de aangegeven levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Daarom besloot ik contact op te nemen met YourMacStore. Zij gaven toen aan dat ik mijn bestelling vier weken na Black Friday zou ontvangen. Dit vond ik te lang duren dus nam ik opnieuw contact met hen op. Ze zijn met een goede oplossing gekomen om het lange wachten te compenseren. Daarnaast gaven zij een duidelijke toelichting over waarom mijn bestelling vertraagd was. Dit kwam onder andere door de drukte met Black Friday en problemen met Apple. Helaas wat lang moeten wachten op mijn bestelling, maar wel een super oplossing. Al met al topservice en een mooie prijs.

Y

Youri

18-12-2018

0

Levertijd vestreken

Levertijd is inmiddels al lang verstreken en nog steeds mijn bestelling niet binnen.

Y

Youri

08-12-2018

0

probleempjes

Ondanks de belofte de volgende dag een nieuwe MacAir te kunnen leveren is het door , een klein inmiddels opgelost mankement , een dagje later geworden . Normaalgesproken is de levering gewoon echt de volgende dag . YourMacStore doet zijn best om e.e.a. op te lossen , reageert vlot op vragen en communiceert inhoudelijk duidelijk wat er speelt . Eigenlijk dus prima . Volgende keer weer!

H

Hendri M.C.M. van Iersel

16-11-2018

0

apple met korting

stukken goedkoper dan apple zelf door de korting en het was reuze snel geleverd , gewoon de volgende dag, vond ik best snel want soms moet je echt lang wachten op je bestelling dus ik ben best tevreden

L

Leonie

01-03-2018

0

Hele goede service van Yourmacstore

Nieuwe computer nodig en ik hoor telkens dat Macs zo goed zijn en zo kwam ik bij deze winkel uit. Het service team is heel goed hier. Ik had behoorlijk wat vragen omdat ik niet thuis ben met Apple. ik heb altijd op een Windows gewerkt en ik weet nu dat dat best wel een groot verschil is. Ze zijn hier erg vriendelijk en hebben goed geholpen zonder dat ik de hele tijd het idee had dat ze me iets probeerden aan te smeren. Ik weet nog steeds niet helemaal zeker of ik wil overstappen naar een Mac. Ik weet nu wel dat deze computers gewoon veel beter zijn wat betreft zo ongeveer alles, maar je moet wel allerlei dingetjes net weer anders doen met snelkoppelingen en toetsen en pagina's en ik weet niet of ik daar wel aan kan wennen. Maar de service van Yourmacstore is echt heel goed, aardig en behulpzaam. Ik weet zeker dat als ik dan toch een Mac koop, dat ik dat dan hier doe!!

B

Ben Kopers

31-12-2016

0

Pre-ordered macbook pro

Ik heb een macbook pro ge pre-ordered. Kan niet wachten!! Bestelprocess was prima hier en 50 euro korting ook. Maar nog geen idee of ze snel & goed leveren want daar moet ik nog op wachten tot tie echt uitkomt. Dus dat laat ik hier nog ff weten.

B

Bram

30-10-2016

0

Goedkope iphone

Heb bij yourmacstore een goedkope iphone voor mijn dochter weten te scoren. Mijn dochtertje zit nu in groep 8 en die moet dan kennelijk een smartphone hebben, al haar vriendinnen hebben het ook schijnt. Nu zit ik er eigenlijk niet op te wachten, maar je moet toch wat. Heb een goedkope iphone voor haar weten te vinden via deze site. Hartelijk dan.

L

Leida

09-08-2016

0