Xvida

8

Bestellen

8

Service

6.7

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Xvida

Werkelijk waar? Het is echt zo! Vaak lees je een review over een bedrijf en sta je met je oren te klapperen. Of van verbazing of van ongeloof. Het is echter zo, dat er vele mogelijkheden zijn om meer te weten te komen over een bedrijf of organisatie. Op onze site verzamelen we tal van ervaringen om mensen, zoals jij, te helpen bij het doen van een aankoopbeslissing. Het helpt en is gemakkelijk op te nemen. Natuurlijk kun je vervolgens helemaal zelf de knoop doorhakken op basis van de informatie welke je allemaal hebt, naast de reviews op NederlandReview. 


Over Xvida

Het bedrijf is in Huissen gevestigd. Het is een bedrijf welke een duidelijke passie voor design heeft. Het is een onderneming welke gestart is op Kickstarter. Kickstarter is een crowdfundingproject om een bedrijf te starten of een product te ontwikkelen. Het is een geweldige stap voor ze geweest. Ze hebben een prototype ontwikkeld en zijn nu jaren later nog steeds volop actief. Het is geweldig om te zien. Passie voor design oplossingen, simpelheid, kwaliteit en ook design zijn de basis. Het is een sterke visie. Mensen kiezen ook voor de gratis verzending vanaf 60 euro voor hun, de goede telefonische support en de 14 dagen niet goed geld terug garantie. Natuurlijk kun je achteraf betalen. Ook worden de zaken allemaal snel bezorgd en bij je thuis geleverd.  


Diensten van Xvida

Het is een bevestiging voor je tablet in je woning, op je ipad, in de auto, voor de iPhone ook. Het is geweldig om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn voor deze houder. Het is ongekend om gebruik te maken van de verschillende toepassingen. Je kunt zo jouw mobiele apparaten op nog meer manieren gaan gebruiken. Weet, wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij volop van alle opties van de Xvida gebruik kunt maken. Je zal er zeker geen spijt van krijgen. Weten we helemaal zeker. 
Klachten, complimenten en tips voor jou over Xvida 

Alle klachten, complimenten en tips zijn van harte welkom bij Xvida. Het is iets wat je mogelijk niet verwacht, maar toch is het zo. De afdeling welke zich hiermee bezighoudt staat vaak te springen op de tafel om jouw klachten te ontvangen en om processen te kunnen verbeteren. Het is geweldig om de mogelijkheden te bekijken. Weet hoe ook jij, zonder een blad voor je mond te nemen, je klachten kunt ventileren. Natuurlijk horen ze ook graag wanneer er iets goed gaat bij hun. 


Wat zijn jouw ervaringen over Xvida?

Weet welke verschillende kansen er allemaal zijn om jouw stem te laten horen. We geven je graag een podium om jouw mening op te delen. Het is heerlijk om zo te starten en om anderen te verrassen met wat jij vindt en denkt. Het is op die manier mogelijk om een geweldige bijdrage te leveren aan deze site. Ook help je er vele andere mensen mee op het internet en mogelijk zelfs in jouw eigen kennissenkring. Gewoon doen dus! Jouw mening delen is goud waard!


Hoe beoordelen klanten Xvida? Is het echt een handig systeem voor je tablet, iPad, iPhone? Hoe goed is de kwaliteit of is het alleen maar mooi design?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Handig wanneer je veel met tablet werkt

Voor mijn baan werk ik nagenoeg iedere dag de nodige uren met een tablet. Geregeld had ik aan het einde van de dag een stijve nek, omdat ik veelvuldig naar beneden moest kijken op het schermpje. Niet echt ideaal dus. Op zoek gegaan naar een oplossing en deze gevonden bij Xvida. Hier heb ik een standaard besteld voor mijn tablet. Dankzij deze standaard is het mogelijk om de ideale kijk-/werkhoek te creëren. Ik werk er nu een aantal weken mee en ben er zeer over te spreken. Ik heb, sinds ik de houder heb, nog geen één dag last van mijn nek gehad. Het is dus een stuk beter voor je houding. De prijs is betaalbaar.

A

Anika Land

14-04-2017

0

iPhone in de auto

Heel handig apparaatje voor mijn iPhone in de auto. Ziet er ook heel hip en cool uit... Niet erg goedkoop.

C

Chantal

05-02-2017

0

Op de fiets

Mooi design. Ik heb hem op de fiets als houder en werkt naar behoren.

S

Sander G

05-02-2017

0