Wintersport Store

9.3

Bestellen

7.3

Service

7.3

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Wintersport Store

Jouw veiligheid is het allerbelangrijkste tijdens de wintersport. Je hebt daarom een skihelm en skibril nodig waar je op kunt vertrouwen. Bij Wintersport Store kun je het allemaal vinden, maar wat zijn de ervaringen van klanten met de producten? Zijn de producten betrouwbaar? En wat vinden ze van de kwaliteit? Je ontdekt het allemaal hier in hun reviews. Klanten zijn altijd eerlijk over hun ervaringen en je weet daarom door hun beoordelingen precies wat je van de producten van Wintersport Store kunt verwachten. Lees alle reviews en je weet meteen of je met de producten van Wintersport Store goed voorbereid op wintersport kunt gaan.


Over Wintersport Store

De naam zegt natuurlijk al genoeg. Je kunt in de webshop alles vinden voor jouw volgende wintersportvakantie. Ze hebben een uitgebreid assortiment met skihelmen, brillen, skikleding, bescherming en accessoires, zodat jij veilig de berg af kunt gaan. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop bij Wintersport Store. Ze verkopen alleen merken die door het team getest zijn. Je vind in de webshop onder andere spullen van bekende merken, zoals Adidas, Barts, Booster, Bumper, Denver, Kask, Mivida, Momo, RH+, Rossignol, Sinner, SHRED en Warmkit. Jouw veiligheid kan niet gegarandeerd worden, maar met de producten van Wintersport Store ben je ook bij ongelukken altijd goed beschermd.Ben jij er al helemaal klaar voor om deze tricks uit te proberen?


Diensten Wintersport Store

De webshop biedt klanten een ruim assortiment, waarbij kwaliteit het belangrijkste is. De topmerken die te koop zijn in de webshop, worden dan ook allemaal geselecteerd aan de hand van strenge eisen. Je bepaalt als klant altijd zelf hoe je wilt betalen in de webshop. Je hebt keuze uit verschillende betaalmethodes die altijd veilig te gebruiken zijn. Je kunt onder andere betalen met iDeal, PayPal, sofort banking, CreditCard, Mr. Cash, Belfius of overboekingen. De verzendkosten worden ook altijd zo laag mogelijk gehouden en je hebt altijd 14 dagen bedenktijd op al je bestellingen. Is jouw bestelling niet goed? Maak je geen zorgen. Je krijgt altijd je geld terug.


Klachten Wintersport Store

Is jouw levering nog altijd niet binnen? Of waren er problemen tijdens de betaling? Neem dan altijd contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. Ze kunnen je klacht wellicht naar tevredenheid afhandelen. De website heeft een LiveChat om direct met een medewerker te spreken. Je kunt gebruikmaken van de chat voor al je vragen en als je op zoek bent naar advies. Je kunt in de chat ook je klacht melden, maar het kan zijn dat de chat offline is. Stuur dan je klacht naar het e-mailadres dat te vinden is op de contactpagina van de website of volg Wintersport Store op Facebook en Twitter.


Jouw ervaringen met Wintersport Store

Heb jij afgelopen winter genoten van een geweldige wintersportvakantie door de producten uit de webshop? Was jouw hoofd altijd beschermd door de skihelmen? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop en de producten. Wat vind je van de kwaliteit? Was de levering op tijd? Zijn de producten duur? Geef jouw beoordeling en help andere klanten in hun zoektocht naar de beste producten voor de wintersport.


Is de skikleding betrouwbaar? Zijn de skihelmen veilig? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees het in reviews en ervaringen over Wintersport Store.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Wintermuts

Snelle levering!

A

Angel

26-11-2022

0

ski helm

Ter compensatie van mijn eerdere bericht die helaas niet verwijderd kan worden een dikke 5 voor de wintersportstore.

R

Rens Zomer

20-02-2020

0

ski helm

product betaald en we zijn nu 14 dagen verder en niet geleverd gekregen. Dion de Groot(eigenaar) reageert niet op mijn mail en whatsapp berichten. Ik ben dus belazerd voor €169,- Koop hier niet!

R

Rens Zomer

22-01-2020

1