Wijkopenauto’s

3.7

Bestellen

4.2

Service

3.6

Prijs

3.6

Levering

28%

Zou hier weer kopen

Wijkopenauto’s

Wijkopenauto’s

Je auto verkopen is niet makkelijk in deze herstellende economische tijden. Wijkopenauto’s kan dan een uitkomst zijn. Bij het RDW gecertificeerde bedrijf kan je binnen 48 uur geld op zak hebben en een auto minder. Maar dit is niet het enige wat Wijkopenauto’s biedt.

Over Wijkopenauto’s

Wijkopenautos.nl is een auto opkoper die momenteel gevestigd is in Nederland en Belgie (www.wijkopenautos.be). Deze auto winkel koopt niet alleen auto’s, maar staat ook voor je klaar als je de dagwaarde van je auto te weten wilt komen. Wijkopenautos bespaart je de rompslomp van het vinden van een kopen via een ander online platform. In plaats daarvan kan je naar het dichtsbijzijnde filiaal van wijkopenautos gaan.

Inmiddels zijn er filialen in de volgende locaties:
-    Amsterdam
-    Arnhem
-    Maastricht
-    Rotterdam
-    Zwolle
-    Enschede
-    Utrecht
-    Breda
-    Den Haag
-    Groningen
-    Eindhoven
-    Apeldoorn
Staat je woonplaats er niet bij kan je gemakkelijk via de website je kenteken invullen en zo informatie opvragen waar de dichtstbijzijnde garage is die een taxatie doet voor wijkopenauto’s.

Diensten

Je auto verkopen, dagwaarde van je auto laten berekenen en een gratis vrijwaring en afmelding. Wijkopenauto’s staat voor je klaar wat betreft de afhandeling van autoverkoop. Er kunnen tal van redenen zijn dat je je auto moet weg doen en bij Wijkopenauto’s kan je al binnen 48 uur het geld in je handen hebben. Dit hangt af van welke bank je bij zit en of er een weekend voor de deur staat. Het taxeren van je auto is geheel gratis en binnen enkele minuten geregeld online. 

Wil je een gedetailleerdere taxatie dan kan je naar opgegeven garage gaan waar monteurs de auto binnen een half uur nakijken en de waarde bepalen. Als je dan alsnog besluit de auto niet te verkopen is dat geen probleem. Wil je de auto wel verkopen dan kan dit gratis, er worden geen bedragen doorgerekend en je krijgt niet alsnog later een factuur in de bus.

In België werkt de methode precies hetzelfde en ook daar zijn verscheidene locaties beschikbaar om een uitgebreide taxatie te laten uitvoeren.

Klachten

Is wijkopenautos.nl te vertrouwen als auto winkel? Op de website is een kopje met Ervaringen van klanten. Hier staat echter niets onder en ook als je onderaan de pagina kijkt waar 5 sterren staan van meer dan 20.000 beoordelingen is er geen manier om deze dan te lezen. Het gebrek aan een goed menu op de website zorgt voor onoverzichtelijkheid. Alle informatie is maar neergekwakt, het belangrijkste staat immers bovenaan: de rekenmethode voor de eerste waardebepaling. Via een omweg kom je dan toch bij ervaringen van gebruikers. Deze zijn allen zeer positief en er wordt gesproken van grote klantvriendelijkheid. Dat alles in principe gratis verloopt is het grote pluspunt. Ook via andere beoordelingssites kom je erachter dat Wijkopenautos.nl doet waar het voor staat en dat is zonder poespas je auto kopen ongeacht staat of leeftijd.

Heb je zelf een positieve of negatieve ervaring met Wijkopenautos.nl? Laat dan ook een beoordeling achter.


 


Betrouwbaar je auto kopen of verkopen bij de wijkopenauto's dealer? Is het betrouwbaar? Lees duizenden ervaringen van anderen die u voorgingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (75)

Afspraak niet nakomen

Belachelijk bedrijf. Personeel zeer onvriendelijk en niet zakelijk. Kinderachtig te noemen.

T

Tim

19-04-2023

0

Bmw

Bmw gekocht maar helemaal kapot.

J

John De Jong

06-10-2021

0

Auto's

Een peugot 206 gekocht maar veel te duur. Totale onzin.

B

Bas Andringa

06-10-2021

0

test

test

T

test

05-10-2021

0

verkoop vw bus

snel, nette prijs, zeer goed in Eindhoven geholpen. Minpunt op de site staat dat direct het geld overgemaakt word. Na 2 dagen wachten gebeld krijg ik te horen 2 tot 4 dagen. Dat staat niet op de site en heeft de verkoper ook niet zo verteld.

T

Toon Rijpers

11-06-2021

0

Mercedes B

Geen min punten. Nou ja 1tje dan. Vrijdag mijn MB verkocht dan wordt het geld overgemaakt. De vrijwaring krijg je binnen een paar uur via de mail. Maar nu zondag nog geen geld. Ga ervan uit dat dat er maandag opstaat. Maar verder, super in Nijmegen. Er was 10600 vooraf geboden en kreeg die ook voor mijn auto. Hij zag er dan ook uit als nieuw. Ik begrijp al de klachten die ik lees niet zo goed. Als je krassen en wat deuken in je auto hebt, gaat er geld af. Ben van mening als je gewoon eerlijk het formulier invult, er echt niet zo veel geld vanaf gaat. Ik ben echt super tevreden. Ik kreeg als inruil bij de gereageerd maar 9000 euro. Top

F

Fred jagers

16-05-2021

0

Misleidende website en organisatie! en proberen ook nog reviews te laten verwijderen.

Je wordt gelokt met een mooie online bieding. Vervolgens afspraak gemaakt voor de taxatie. Daar werd ik keurig ontvangen en deed de medewerker een grondige taxatie van de auto. Een luxe auto, 3 jaar oud in een zeer goede conditie. Vervolgens kwam er helemaal geen bieding en bleek dat ze de auto op een online veiling zetten en dan kan je afwachten of handelaren interesse hebben in de wagen. Over de mooie online bieding werd uiteraard geen woord meer gerept. De medewerker was absoluut vriendelijk en kundig, niks negatiefs over hem. Maar 'Wijkopenautos.nl' geven dus helemaal niet altijd een bod, wat ze wel suggereren op hun website. Het was netter geweest als ze geen online bieding hadden gedaan en duidelijk hadden gecommuniceerd dat er pas een bod komt na taxatie en plaatsing op de veilingsite voor dergelijke luxere of minder courante auto's. Kortom zonde van de tijd en zeer vervelend gezien de absurde hoeveelheid spammailtjes na de online taxatie. Een klein jaar na plaatsing van de review, moet ik mij bij trustpilot verantwoorden of ik wel echt contact heb gehad met wijkopenautos.nl, want dat betwisten zij. Dat proces gaat ook nog een keer in de herhaling een maand later. Wijkopenautos.nl kunnen zich beter druk gaan maken over hun dubieuze manier van zakendoen ipv te proberen reviews te verwijderen die hun niet gunstig gezind zijn. Amateurs zijn het!

H

Hans de Kruif

02-02-2021

0

tet

kjgsdikxn

T

test

28-08-2020

0

Taxatie

Gevaar voor de maatschappij! Één grote poppenkast dit bedrijf! Ver van weg blijven, denk 6x na voor u met ze in zee gaat. Overkoepelende organisatie is Auto1(.com). 99% kans dat u, uw tijd hier gaat verdoen. Wat doet dit bedrijf? Ze kopen gebruikte auto's in. Klanten vullen kenteken en kilometerstand in op de website en krijgen dan een ''prijs''. Dit is een soort wassen neus. Dan het verzoek om langs te komen op een vestiging waar ze een rapport van de auto maken. Ze gaan ook rijden met de auto, maar hoe dit verzekerd is, is een groot mysterie, waarschijnlijk gewoon op de verzekering van de klant als er wat mis gaat. Het gemaakte rapport gaat naar het hoofdkantoor waar ze de prijs bepalen of de auto een eigen veilingportal zetten. De richtprijs is in 9 van de 10 gevallen te hoog. Deze probeert men met wat slappe verhalen naar beneden te praten. Een handjevol mensen is wellicht een keer tevreden met de prijs, dat is als de lotto winnen, de rest verkoopt de auto toch maar van ellende (of heeft geen andere keus). Betaling kan 3 tot 4 dagen uitblijven. Wanneer ze auto weer doorverkocht hebben en er blijkt bijvoorbeeld een schadeverleden aan te hangen dan gaan ze achter de klant aan. Die moet de auto dan terugnemen voor dezelfde prijs of een dwangsom betalen. Ook de afnemers van de ingekochte en dus weer doorverkochte auto's worden bedonderd. Dit is al eens in het nieuws geweest. Auto's voldoen niet aan de omschrijving en ze laten de afnemer er mee zitten. Zelfs het eigen personeel bedonderen ze nog. Er zit een heel eng management achter wat hele vieze spelletjes speelt.

J

J. Hemze

24-08-2020

0

yooo

yooohoo

Y

yooo

30-07-2020

0
-149,999,998

Reageer

Lachwekkende en irritante ervaring

Op de website krijg ik een leuk bod voor mijn Streetka (de hardtop zit daar niet bij inbegrepen) Hij is 15 jaar oud en voor zijn leeftijd weinig gereden en in goede staat op een paar krassen na. De taxateur is echt vriendelijk , maar komt na 45 minuten ( want telkens kwam er iets tussendoor) met 1/5 van het bod van de website , een bedrag waar je niet eens de hardtop los voor krijgt. Dit bedrijf probeert rijk te worden over andermans rug. Ik blijf maar lekker genieten van mijn collectors item en wijkopenauto’s kan wat mij betreft mijn rug op i.p.v rijk te worden over mijn rug. Pure oplichters die gebruik maken van het feit dat er ook mensen zijn die dan maar het geboden geld pakken omdat ze het misschien nodig hebben. Mijn auto blijft, kost niet veel en staat me zeker niet in de weg.

E

Ed Beemsterboer

06-12-2019

0

bedrag op de online is €1000 meer dan ofline

Vrijdag bij wijkopenautos geweest na een internet prijs van €2800 was ik afgekomen op een bezoek aan de verkoop plaats. Bij de verkoop plaats word je meteen gevraagd of ik alle papieren bij mij had en als dat niet zo was dat ik beter meteen een nieuwe kon aanvragen zodat ik snel kon verkopen, de verkoper was met twee klanten tegelijk bezig en er kwamen ook tijdens het gesprek handelaren binnen. ik kon een prijs krijgen van €1800 omdat de auto gebruikers sporen had, een auto van 10 jaar heeft altijd gebruikers sporen lijkt mij. verder was de km ook hoog, op internet kan je maximaal 150,000 km op geven wat ik gek vind. mijn ervaring met wij kopen autos .nl is slecht.

J

johnny

01-04-2019

0

Zeer slechte ervaring

Na indicatie toch nog weer onderhandelen super slecht.

J

Jan Hornag

15-03-2019

0

Slechte communicatie

Als de deal is gesloten wordt het heel moeilijk communiceren en je geld te krijgen. Er wordt niet gereageerd op mails of veel te traag. Als je het telefoonmenu bent doorgeworsteld krijg je dames aan de lijn die je geen antwoord (mogen) geven en je wordt never nooit niet teruggebeld ondanks beloftes. Ronduit schandalig hoe je als klant behandeld wordt. Ik heb na ruim een week mijn geld binnen maar weet zeker dat het vele malen langer had geduurd als ik niet 3 keer per dag gemaild en gebeld had. Een keer maar nooit meer!!!!!

A

A. Huijsmans

25-01-2019

0

Oplichters

Mijn verhaal is eigenlijk precies hetzelfde, ik ga het dus niet herhalen. Het zijn oplichters die makkelijk geld willen verdienen!

T

T. van Nuil

22-01-2019

0

Misleidend

misleidend bedrijf, snap niet dat zo iets mag en kan bestaan. Er zou een verbod om moeten komen! Mensen trap hier niet in zonde van de tijd!!!

J

Jk

14-01-2019

0

betaling blijft uit

Ik las net bij Radar dat na inleveren van je auto, kentekenbewijs en sleutels geen geld wordt overgemaakt naar je bankrekening. Oppassen dus.

J

Jan

06-01-2019

0

Redelijk tevreden

Na overlijden van mijn vader, zijn auto moeten verkopen. Bij aanschaf heeft hij er ooit (te) veel voor betaald, het was afwachten wat we ervoor terugkregen. Online hier bod van 5042. Omdat er een deukje in zat, wisten we wel dat het dat niet ging worden. Andere garages boden via een andere website rond de 3200. Verder via ANWB (online, met foto's en alles) een bod van 3600 gekregen; dat was voor ons een richtlijn, aangezien de ANWB ons betrouwbaar lijkt. Bij taxatie werd er gesproken over schade die zou moeten blijken uit gemeten laklaag; soms te dik, en soms juist te laag. Het ene wijst op overspuiten, het andere op een vervangen deur. Tja. Dat moet je dan maar aannemen. Mijn vader was de derde eigenaar, en geen idee wat er daarvoor mee gebeurd is. Uiteindelijk verkocht voor 3892. Dat was toch iets boven het ANWB bod, dus redelijk tevreden. Natuurlijk kun je er meer voor krijgen als je aan een particulier verkoopt, maar dan moet je wel zin hebben aan kopers aan de deur, proefritjes en afdingen. Dat hadden wij niet.

L

Leonie

28-12-2018

0

Waste of time

Waste of time. Eerst gegevens in gevuld online. Dan langs gegaan. Ik kreeg nog niet de helft van het bedrag dat ik online kreeg en mijn wagen is perfect inorde. Schagelaars ...

L

Luc

17-12-2018

1

Oplichters!

Doe maar gerust een 3000€ af aan je online bod om je bod ter plaatse in te schatten. Met extra opties wordt geen rekening gehouden en opeens zien ze schade waar er geen is (kindjes hé mevrouw zeiden ze ????). Auto van 1 jaar oud in gelimiteerde editie was opeens een auto van duizend in een dozijn... oplichters!

F

Femke Vandecasteele

22-10-2018

0