NederlandReview

  Ervaringen vr-store.nl

  Geheimen onthult? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van vr-store.nl? Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten.

  Over vr-store.nl

  Vr-storen, waar de vr voor virtual reality staat. De vr-store.nl is de online shop waar je virtuele en online oplossingen kunt krijgen en waar je van al deze oplossingen volop kunt genieten. Denk hierbij aan de virtual reality brillen. In Nederland en in België zijn er volop mogelijkheden om meer te krijgen met 3D ervaringen en deze geweldige brillen. Alles voor een eerlijke prijs natuurlijk.

  Oculus Rift S Setup, Unboxing & Tips

  vr-store.nl is onderdeel van LemonKicks vof. Hun contactgegevens zijn:

  LemonKicks V.O.F.
  Dotterbloemstraat 21
  3286 VM Klaaswaal
  The Netherlands
  Telefoonnummer +31(0)88 753 753 2 (lokaal tarief)

  Producten van vr-store.nl

  Het bedrijf biedt gadgets, tools en instrumenten aan om volop gebruik te maken van virtual reality. Ontdek de mogelijkheden en alle producten door naar hun website te gaan. Je zal versteld staan van alle mogelijkheden en opties welke dit bedrijf je kan bieden.

  Klachten, tips en complimenten over vr-store.nl

  Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan is het belangrijk om een klacht in te dienen. Je kunt dit doen op de website of via de contactgegevens welke we hierboven noemden.

  Heb jij ervaring met vr-store.nl?

  Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview. Laat anderen weten wat jij van vr-store.nl vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf.

  Maak de juiste keuze en lees eerst ervaringen! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van vr-store.nl?

  vr-store.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over vr-store.nl

  Uw beoordeling

  cool aanbod Virtual REALITY

  Het aanbod is echt heel cool!
  Wel jammer dat het nog best duur is veel dingen

  Door: Damien Schilder20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Allerlei coole accessoires op gebied van VR

  Virtual Reality is helemaal hot tegenwoordig en ik kan er ook geen genoeg van krijgen. Kijk geregeld naar de verschillende producten die aangeboden worden op vr-store.nl. Hier zijn allerlei VR-brillen te koop voor verschillende prijzen. Je kunt het in principe zo gek maken als je zelf wilt. Ook zijn er diverse andere accessoires te koop op het gebied van VR. Bij bestelling vanaf 50 euro wordt alles gratis verzonden en dit bedrag heb je hier al snel bereikt. Alles wordt keurig thuis afgeleverd. De prijs is misschien wat aan de hoge kant, maar dat maakt mij niet veel uit.

  Door: Rob Heijmans05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Interessant

  Ik zou mezelf als een echte gadgetfreak kunnen omschrijven. Helaas laat mijn portemonee het nog niet echt toe om alle nieuwe gadgets aan te schaffen, maar de Virtual Reality bril, die moest er toch echt wel komen. Ik ben begonnen met een Google Card Board, leuk om mee te beginnen, maar daarna wilde ik toch echt iets professioneler. Toen kwam ik bij vr-store.nl terecht. Wat mij opviel is dat ze een ruim assortiment hebben, maar ook dat je snel reactie krijgt. Zo heb je het gemak van online winkelen, en de service van een "echte" winkel!

  Door: Ronald S.09-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is vr-store.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over vr-store.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is vr-store.nl actief?

  vr-store.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van vr-store.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.