NederlandReview

  Ervaringen Voordeelvanger.nl

  Wat vind jij van Voordeelvanger? En misschien wel nog belangrijker, wat vinden andere van Voordeelvanger. Zeker in deze economisch lastige tijd is de prijs van alles wat je koopt belangrijk en doorslaggevend voor je keuzen. Een goede review kan er voor zorgen dat je naast een duidelijk beeld van Voordeelvanger, ook weer hoe het gesteld is met de kwaliteit van de service die zij leveren. Oftewel de prijs kwaliteit verhouding. Maar naast dit is het voor jou ook belangrijk om te weten waar je vragen kunt stellen en hoe er om wordt gegaan met
  klachten.

  Over voordeelvanger

  Voordeelvanger heeft als missie om jou elke dag exclusieve aanbiedingen met kortingen (en kortingcodes) tot wel 80% aan te bieden. Voordeelvanger kijkt niet alleen naar de prijs, maar gaat ook voor kwaliteit. Naar eigen zeggen verkopen zij alleen producten die zij zelf ook zouden kopen. Betrouwbaarheid staat bij voordeelvanger hoog in het vaandel en dus is de beste prijs niet alleen belangrijk. Kwaliteit is ook een van de eisen waaraan een product moet voldoen, voordat het verkocht mag worden op Voordeelvanger. Luxe dingen moeten betaalbaar zijn voor iedereen, zo vindt Voordeelvanger. Veiligheid is ook belangrijk binnen Voordeelvanger. En het feit dat ze aangesloten zijn bij verschillende sociale netwerken, geeft al aan dat het hier gaat om een jong en dynamisch bedrijf dat met zijn tijd meegaat.  Een voorbeeld van een product van de vele voordelen bij voordeelvanger!

  Diensten

  De grootste dienst die Voordeelvanger aanbiedt is elke dag nieuwe acties met het hoogste voordeel. De website is overzichtelijk en biedt een verscheidenheid aan kwalitatieve producten aan voor de laagste prijsjes. Allemaal luxeproducten die dus zodoende bereikbaar zijn voor iedereen. Wanneer je klikt op een van de aanbiedingen krijg je een uitgebreide en duidelijke productomschrijving te zien. De prijs staat duidelijk omschreven en er is de mogelijkheid om het product direct t e bestellen. Ook staat er boven de aanbieding omschreven hoe lang de aanbieding nog precies duurt. In je winkelwagentje kun je rustig bekijken welke producten je nou besteld hebt, en wat de uiteindelijke kosten bedragen. Kopen is veilig en vertrouwd. Betalen kan met IDeal en andere bekende betalingsmogelijkheden. Een andere handige service is het retour beleid.

  Klachten

  Heb je een klacht of een vraag dan kun via het menu aan de onderzijde van de website terecht bij de veelgestelde vragen. Deze worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je eenvoudig je vraag er uit kunt pikken. Staat deze er niet bij of is het antwoord op je vraag niet volledig, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de klantenservice. Zowel in Nederland als in België, kun je telefonisch contact opnemen bij vragen. Het servicecentrum is van maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 tot en met 16:45. En op vrijdag tot 16:00. Ook is er op de website een overzichtelijk retourbeleid te vinden. De procedure van het retour zenden van producten en het annuleren van bestellingen staan hierin uitgebreid beschreven. Ook bij schade en defect zijn er duidelijke procedures voorgeschreven, waarbij de klant centraal staat. Ook is er op de website een duidelijke privacy policy en zijn de algemene voorwaarden duidelijk omschreven. Heb jij inmiddels ook al ervaring met de service en producten van Voordeelvanger? Deel deze dan.

  Bekijk recensies en zie of voordeelvanger wel betrouwbaar is. Hoe gaan ze met klachten om? Lees hier beoordelingen van Nederlanders!

  Voordeelvanger.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (64)

  5.6
  45% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Voordeelvanger.nl

  Uw beoordeling

  Foei voordeelvanger

  Heb me ook eens laten vangen aan voordeelvanger , maar na vergeleken te hebben met andere webwinkels kom ik tot het besluit dat voordeelvanger niet goedkoper is en mensen misleidt met fictieve kortingen .

  enkele voorbeeldjes

  Voordeelvanger 18/10/2017 Medisana Analoge Personenweegschaal van 79,95 naar 39,95 €
  Coolblue 39,0 €
  Wehkamp 39,0 €
  Athleteshop.be 32,60 €

  Voordeelvanger 18/10/2017: Medisana Warmte- En Vibratiemassagekussen Voor Auto, Stoel En Bank MC 810 van 99,95€ naar 42,95 €
  Coolblue 42,99 €
  Bol.com 42,99 €

  Proficiat voordeelvanger

  Door: Angeleyes18-10-2017
  Ik wil geen emails meer ontvangen10-05-2020

  Ik wil geen emails meer ontvangen

  Elissen02-06-2020

  teveel mails

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Twee keer besteld

  Zelf nu twee keer iets besteld, niet erg grote dingen hoor. Een keer boxers en eerder een keer sokken, haha.

  Maat was gewoon wel prima, ik heb nooit hoeven retourneren of klantenservice hoeven bellen. Zo te zien wel goed ook, want zo te zien aan sommige reviews zijn ze daarin niet zo sterk.

  Beide keren had ik mijn spullen met ongeveer een week in huis. Dat is wel iets langer dan als je bijvoorbeeld bij een snelle kledingwinkel bestelt, maar het stond er bij en het was goedkoop dus ik vond het niet echt erg ofzo.

  Door: Bram17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goed zoeken is het waard

  Ik kijk elke ochtend even bij de deals en heb al meerdere malen besteld en altijd op tijd geleverd. Niet altijd de beste kwaliteit maar voor die prijs moet je niet al teveel verwachten soms en is het echt prima om mee te werken. Geen problemen hier dus want je moet gewoon even goed zoeken. Dan zit er af en toe iets tussen. Zo hand ik laatst 4 kilo koffiebonen voor 25 euro en de smaak was prima. Dat lukt je niet voor die prijs in de supermarkt.

  Door: Hans I.27-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Niet geleverd

  Mijn artikel zou ten laatste 4/6/2018 verstuurd worden. Ze zouden me ook laten weten wanneer ze de verzending deden. Echter hoor ik van hen niets. Op 11/6 stuur ik heb een mail met de vraag van meer info. Zeggen ze dat ze in de week van 11/6 zouden leveren, terwijl het dus al 11/6 was. Nu een week later, 20/6 nog steeds niets vernomen van de verzending!!!

  Door: Brighje20-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Polo’s

  Na gemaild, geapped, gebeld ( nemen nooit de telefoon op)
  Ze zouden naar het juiste adres sturen, vervolgens wordt het na het oude adres gestuurd. Commentaar, je moet het daar maar gaan ophalen! Maar ik zou nog een mail ontvangen, niet dus.
  Waardeloze club !!!

  Door: GeertWumkes06-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Verschillende artikelen

  Alles ok

  Door: Louisette Bosmans29-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  stoomreiniger gekocht, werkte niet helemaal en wel snel geld ontvangen

  Hi Ik had een stoom met uv reiniger gekocht,
  de reiniger gaf geen stoom,
  ze zeiden we nemen contact op met de leverancier, en je krijgt een mail, hoe verder,

  de dag erna mail met stuur maar op, en een weekje later is het geld gestort,

  Door: Luc 15-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Retouren

  Na aanmelding van voorgenomen retouren een paar uur later het akkoord van Voordeelvanger met een antwoordnummer. Dezelfde dag de artikelen teruggestuurd, met een track&trace , die de volgende dag arriveerden. Een dag later het geld op de bankrekening terug.

  Door: Ben ten Berge12-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  1 hoeslaken plus 1 gratis

  Op 07 juni 2021 hebben wij deze hoeslakens besteld en betaald, tot op heden hebben wij geen mails van verzending of datum van levering ontvangen! zouden jullie dit even willen nakijken A.U.B.

  Mvg,
  Oerlemans Ludo.

  Door: Ludo Oerlemans15-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Top dealtje

  Ik weet niet precies hoe het kan, maar heb net duracel batterij gekocht voor een cheap-ass prijs en ik kreeg nog 10% korting daarna ook nog. Huh? Kan iemand mij vertellen hoe ze dit doen want het waren prima batterijen, geen rip-off uit china ofzo.

  Door: Keesie11-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Robotstofzuiger, steelstofzuiger, schoenenkast

  Ik heb een steelstofzuiger gekocht, robotstofzuiger en een schoenenkast.

  Eerst en vooral is die schoenenkast al in elkaar gestort voor die nog recht stond, ik klikte 2 buizen vast en een stuk is gewoon afgebroken zonder dat ik er teveel kracht op heb gezet! Die is al voor de vuilbak.

  Ten tweede, die robotstofzuiger is zo lomp als iets, die botst overal en draait rond zijn as, blijft tegen dingen botsen, kan nog ni eens 1 meter vooruit en een andere weg afleggen om verder te kuisen. Echt iets nutteloos.

  En die steelstofzuiger is nog de ergste aankoop van allemaal. Zogezegd zou die "krachtig" stofzuigen. Ik moet 4x over een rijstkorrel gaan of kruimel eer die opgezogen is, die blaast nog wat kruimels weg ipv op te zuigen, ja heel fijn, moet ik de kruimels met die stang gaan opzuigen, klapt die stang constant in elkaar. Wij gaan wel een goeie Dyson kopen want heb het gehad. En die ga VEELS te vlug op, moet dan de trappen 2uur later gaan kuisen nadat die opgeladen is.
  Ik wil het zelfs niet gratis als cadeau. IK WIL MIJN GELD TERUG!!! ZO EEN GELDVERSPILLING!


  Dus publiceer deze review maar online, want geloof er niets van dat deze speelgoed spullen marcheren en dat jullie klanten tevreden zijn. Ja misschien voor vaatwastabletten of ondergoed/pyjama's ofzo. Maar jullie elektro en accu lijken wel speelgoed als ik het vast heb. Nougatbollen kwaliteit.

  Door: Liezl11-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  niet gedaan

  Aantal Product

  Canon PG-540XL inktcartridge zwart hoge capaciteit (origineel)
  Canon CL-541XL inktcartridge kleur hoge capaciteit (origineel)
  Totaal: € 85,00
  (Incl. 21% btw)

  Dit bij de regulieren webwinkel.

  Bij voordeel vanger:
  1+1 SET GRATIS: Cartridges Voor HP, Epson, Brother & Canon Printers!

  Soort: Canon
  model: PG-540XL - CL-541XL

  Aantal: 2
  van: 199.95
  voor 132.95

  Toch weinig voordeel????????????????????????

  Door: Theo Dinnessen07-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Pulse oximeter

  Schrikbarend duur en voor retourneren betaal je ook nog eens de hoofdprijs! Kortom: waardeloos ?
  Voor mij NOOIT meer voordeelvanger (oplichtersvanger)

  Door: Anita van zoggel27-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Krachtige air cooler met verkoelende mist

  Product is waardeloos, voldoet totaal niet, krachtig......echt niet, je moet er met je neus tegenaan gaan staan en dan voel je een licht briesje op je gezicht. Het is misschien 5 euro waard, maar meer ook niet. 5 pogingen ondernomen om de retourgegevens gemaild te krijgen, 3x per mail via hun site en 2x telefonisch. Ze hebben helemaal geen klantenservice maar een callcenter met medewerkers om de klanten af te schepen. De gegevens die je nodig hebt krijg je niet gemaild en ook niet aan de telefoon. Nooit meer, je voelt je gewoon opgelicht!!

  Door: Inge05-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Smartwatch

  + punten : geen
  - punten : slecht werkende software ( app's , zowel voor Android
  als voor iPone/iPad
  Lastig om voor het opladen steeds de hele smartwatch
  uit het bandje te moeten halen.
  maakt goedkope indruk, maar ja wat wil je voor die prijs,
  maar daarom moet de software wel betrouwbaar
  werken
  Kortom een miskoop.

  Door: James H. De Groot25-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  4 kleine boompjes

  olijf, sinaasappel, citroen en vijgen boompjes. In Karton verpakt, ook prima.
  Jonge plantjes van 15cm hoog wat ook duidelijk vermeld was. Prima.
  Alleen bij ontvangst was het enige takje dat de plantjes hadden van zowel het sinaasappel boompje als citroenboompje overgebroken. Dus heel zielige plantjes voor 22,95 excl. kosten.
  Zag ze in het tuincentrum voor 4,50 p.st.
  Jammer.

  Door: Geurts08-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  zaklantaarn

  Product besteld, geleverd door DHL (redelijk op tijd). Niet thuis, dus de volgende werkdag ophalen. Product blijkt niet te traceren. DHL wijst naar Voordeelvanger en Voordeelvanger naar DHL. Al met al, mooie lus aan doorverwijzingen, maar geen oplossing. Echt, nooit weer via deze club

  Door: Jan Peter Smit25-01-2020
  Mark19-03-2020

  Algemene Voorwaarden: Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Dus je moet bij de winkel zijn. Je hebt namelijk ook geen zaken met DHL gedaan.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  waterkoker en scheermesjes Gilette

  Prima, makkelijk te bestellen en na paar dagen geleverd.
  werkt goed en goedkoper dan op andere websites.

  Door: Schroder22-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9
  rating

  Zogenaamde Bamboo kussen

  Kut bedrijf...kut kussens... absoluut geen Bamboo...kut klantenservice...product verpakking bij levering beetje gescheurd en nu weet ik waarom. Ondanks ik de kussen niet heb gebruikt mag ik hem niet terugsturen met een kapotte verpakking. Stelletje bedriegers. Zelfs mijn beoordeling posten ze Niet...ik heb er 2 geschreven maat tevergeefs.

  Door: Fatma19-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Sfeerhaard

  Degelijk product aan een goede prijs met een snellere levering dan aangegeven

  Door: Hans17-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Voordeelvanger.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 64 ervaringen geplaatst over Voordeelvanger.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Voordeelvanger.nl actief?

  Voordeelvanger.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voordeelvanger.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.