VI - voetbal international

5.4
5.1

Bestellen

5.3

Service

6.2

Prijs

5.1

Levering

44.4%

Zou hier weer kopen

VI - voetbal international

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze dan makkelijk van het abonnement afkomen, of ging dit gepaard met veel ongemak en ergernissen? Op deze pagina lees je wat Voetbal International precies doet en wat de ervaringen van andere lezers met dit blad zijn.
 

Over Voetbal International

 
Voetbal International is het langstlopende voetbalblad van Nederland. Het blad is opgericht in 1965. In 2013 bracht het blad haar 2500e nummer uit. Het blad is ooit opgericht door een journalist die samen met een directeur van een dagblad het plan verder uitwerkte. Het eerste nummer van Voetbal International (VI) werd gedrukt op tabloidformaat. Het blad kostte toen nog 55 cent per nummer.
 
Door de jaren heen is het blad sterk gegroeid. Voetbal International heeft nu veel meer lezers dan het aan het begin had. Inmiddels heeft het blad een oplage van bijna 116.000 stuks. De laatste jaren daalt de oplage van VI wel sterk.
 
Voetbal International is een interessant voetbaltijdschrift. In de periode 2000 tot 2013 was Johan Derksen hoofdredacteur van dit blad. Inmiddels is hij met pensioen en wordt zijn functie vervuld door Thijs van Veghel en Tom van Hulsen. Het blad wordt nu uitgegeven door WP Sports Media.

 

Diensten VI

 
Voetbal International is een interessant tijdschrift dat de lezers voornamelijk informeert over nieuws uit de voetbalwereld. Het blad wordt eens per week uitgebracht. Naast de wekelijkse uitgaven heeft het blad ook zogenaamde seizoensspecials. Als de Nederlands competitie begint komt het blad met een speciale editie met daarin het wedstrijdschema voor dit seizoen en informatie over de spelers.
 
Voetbal International is voornamelijk een voetbaltijdschrift. Het uitbrengen van een interessant voetbaltijdschrift is echter niet de enige dienst die het bedrijf biedt. Voetbal International biedt ook internetradio aan.
 
Naast het uitgeven van een voetbaltijdschrift, het aanbieden van internetradio heeft Voetbal International natuurlijk ook een website met daarop het laatste voetbalnieuws, achtergrondverhalen en wedstrijdschema’s. Op de website zijn ook veel voetbal gerelateerde audio- en videobestanden te vinden. Naast de website en het voetbalmagazine heeft het bedrijf ook een app voor zowel Android als iOS besturingssystemen.
 

Klachten Voetbal International

 
Als je niet tevreden bent over de diensten die Voetbal International je biedt, dan kan je dit op verschillende manieren duidelijk maken. Het ligt er natuurlijk wel even aan waar je klacht precies over gaat. Als het voetbaltijdschrift op het verkeerde adres wordt bezorgd, dan zal je je tot de klantenservice moeten richten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het niet eens bent met de inhoud van VI. In dat geval doe je er beter aan om contact op te nemen met de redactie. Als je de klantenservice wilt spreken dan kan je telefonisch contact met de klantenservice opnemen. Dit kan op iedere werkdag tussen 08:30 en 17:00. Bellen kan tegen een lokaal tarief.
 
Contact opnemen met de redactie kan via de website van Voetbal International. Ook is het mogelijk om een ouderwetse brief naar de redactie te sturen.
 
Heb je zelf een abonnement op VI (gehad)? Deel je ervaringen op deze site. Andere bezoekers van deze site die op zoek zijn naar een leuk voetbaltijdschrift kunnen dan beter beoordelen of ze een abonnement op dit voetbaltijdschrift moeten nemen, of beter voor een ander blad kunnen kiezen. 


Ook een fan van VI voetbal international of vindt u na het lezen deze bladen helemaal niks? Hoe de levertijd? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook