NederlandReview

  Ervaringen VI - voetbal international

  Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze dan makkelijk van het abonnement afkomen, of ging dit gepaard met veel ongemak en ergernissen? Op deze pagina lees je wat Voetbal International precies doet en wat de ervaringen van andere lezers met dit blad zijn.

  Over Voetbal International


  Voetbal International is het langstlopende voetbalblad van Nederland. Het blad is opgericht in 1965. In 2013 bracht het blad haar 2500e nummer uit. Het blad is ooit opgericht door een journalist die samen met een directeur van een dagblad het plan verder uitwerkte. Het eerste nummer van Voetbal International (VI) werd gedrukt op tabloidformaat. Het blad kostte toen nog 55 cent per nummer.

  Door de jaren heen is het blad sterk gegroeid. Voetbal International heeft nu veel meer lezers dan het aan het begin had. Inmiddels heeft het blad een oplage van bijna 116.000 stuks. De laatste jaren daalt de oplage van VI wel sterk.

  Voetbal International is een interessant voetbaltijdschrift. In de periode 2000 tot 2013 was Johan Derksen hoofdredacteur van dit blad. Inmiddels is hij met pensioen en wordt zijn functie vervuld door Thijs van Veghel en Tom van Hulsen. Het blad wordt nu uitgegeven door WP Sports Media.  VI blijft leuk! Wilfred gene praat zijn mond voorbij!

  Diensten VI


  Voetbal International is een interessant tijdschrift dat de lezers voornamelijk informeert over nieuws uit de voetbalwereld. Het blad wordt eens per week uitgebracht. Naast de wekelijkse uitgaven heeft het blad ook zogenaamde seizoensspecials. Als de Nederlands competitie begint komt het blad met een speciale editie met daarin het wedstrijdschema voor dit seizoen en informatie over de spelers.

  Voetbal International is voornamelijk een voetbaltijdschrift. Het uitbrengen van een interessant voetbaltijdschrift is echter niet de enige dienst die het bedrijf biedt. Voetbal International biedt ook internetradio aan.

  Naast het uitgeven van een voetbaltijdschrift, het aanbieden van internetradio heeft Voetbal International natuurlijk ook een website met daarop het laatste voetbalnieuws, achtergrondverhalen en wedstrijdschema’s. Op de website zijn ook veel voetbal gerelateerde audio- en videobestanden te vinden. Naast de website en het voetbalmagazine heeft het bedrijf ook een app voor zowel Android als iOS besturingssystemen.

  Klachten Voetbal International


  Als je niet tevreden bent over de diensten die Voetbal International je biedt, dan kan je dit op verschillende manieren duidelijk maken. Het ligt er natuurlijk wel even aan waar je klacht precies over gaat. Als het voetbaltijdschrift op het verkeerde adres wordt bezorgd, dan zal je je tot de klantenservice moeten richten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het niet eens bent met de inhoud van VI. In dat geval doe je er beter aan om contact op te nemen met de redactie. Als je de klantenservice wilt spreken dan kan je telefonisch contact met de klantenservice opnemen. Dit kan op iedere werkdag tussen 08:30 en 17:00. Bellen kan tegen een lokaal tarief.

  Contact opnemen met de redactie kan via de website van Voetbal International. Ook is het mogelijk om een ouderwetse brief naar de redactie te sturen.

  Heb je zelf een abonnement op VI (gehad)? Deel je ervaringen op deze site. Andere bezoekers van deze site die op zoek zijn naar een leuk voetbaltijdschrift kunnen dan beter beoordelen of ze een abonnement op dit voetbaltijdschrift moeten nemen, of beter voor een ander blad kunnen kiezen.

  Ook een fan van VI voetbal international of vindt u na het lezen deze bladen helemaal niks? Hoe de levertijd? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen bij NederlandReview!

  VI - voetbal international
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VI - voetbal international

  Uw beoordeling

  Niet leuk

  Echt niks aan, wist ik veel dat het over mannen ging die tegen ballen aan schoppen.

  Door: John07-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  dom blad

  dom tvprogramma, dom blad.
  ik hou van voetbal, maar daar heeft dit niks mee te maken

  Door: Henk13-01-2016
  Legyn18-12-2020

  Waardeloos blad, staat alleen maar onzin in. Klantenservice is om te huilen. Geen duidelijkheid omtrent je ‘abonnement’ als je hem opzegt, zeggen ze dat je nog 3 maanden abonnement hebt, vervolgens zeggen ze nee nee, nog tot december 2021 en wordt je doodgegooid met betalingsmailtjes. Oplichters.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Voetbal

  Ik ben fan van het programma en dan heb je ook het blad natuurlijk. En dat is net zo leuk.

  Door: Bas29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  superfan

  Ik ben superfan van VI op rol 7 en heb sinds kort een abonnement op voetbal international van mijn vrouw gekregen. ik wist niet dat in de tablet tijd een blad nog zo leuk kon zijn. Echt superleuk om te lezen en ik blijf goed bij met de competitie op deze manier. dank VI! (en vrouwlief)

  Door: Mike t.07-08-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is VI - voetbal international een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over VI - voetbal international. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VI - voetbal international actief?

  VI - voetbal international is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VI - voetbal international gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.