NederlandReview

  Ervaringen Vivara

  Wat is Vivara eigenlijk en heeft u ervaringen gehad met hen? We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht of daar gingen winkelen. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of Vivara een goede professionele organisatie is die veel natuurbeschermende producten verkoopt die zelf worden gemaakt door dit bedrijf. Van voer tot huisjes. Alles zodat u uw tuin diervriendelijk kan maken.
  Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews dus kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit Vivara heeft benaderd om natuurbeschermende producten te kopen.

  Zoals ik het eerder aangaf, heeft u ervaringen gehad met Vivara, zo ja hoe was uw ervaring? Waren ze klantvriendelijk, bent u goed geholpen? Met de reviews kunnen consumenten dus een overzicht krijgen wat andere consumenten van dit bedrijf vinden.

  Diensten

  Het personeel van Vivara is dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin, zodat u een optimale leefomgevingn kunt bieden voor tuindieren. Dit doen we door hoogwaardige, innovatie producten te ontwikkelen volgens onze eigen werkwijze. Zo zijn we er zeker van dat zowel dier als mens voordeel heeft van deze producten.

  Vivara heeft een stappenplan hoe ze te werk gaan, ze onderzoeken eerst de behoeften van verschillende tuindieren zoals vogels, egels, vlinders, eekhoorns, vleermuizen, en amfibieën. Samen met natuurbeschermingsorganisaties observeren ze deze dieren uitvoerig. De observatiegegevens wordt verzameld en op basis daarvan gaan ze aan de slag met productontwikkeling. De opgedane kennis wordt om gezet om innovatieve producten te maken. Zo heeft Vivara nieuwe producten als vogelpindakaas op de markt geïntroduceerd. Maar ook voedersilo’s met de ergonomische betere zitringen in plaats van zitstokjes zijn door de experts van Vivara ontwikkeld. Het makkelijk schoonmaken van silo’s is mogelijk door het unieke Click & Go systeem. Onder de naam Apollo is inmiddels een complete lijn met dit systeem verkrijgbaar bij Vivara. Er wordt alleen de beste materialen gebruikt voor de natuurbeschermingsproducten.

  Vivara ontwikkelt en produceert de meeste producten zelf. Zo hebben ze een directe console op de productie en dragen ze zorg voor de verwerking van producten. Bijna alle producten zijn uniek en exclusief verkrijgbaar bij Vivara. Ze hebben een eigen voederfabriek en daar wordt elk vogelvoer en elke voedermix zorgvuldig op de behoeften van de tuindieren afgestemd. Ook kopen ze zelf alle ingedienten in om er zeker van te zijn dat hun voedermixen alleen de beste bestanddelen bevatten.

  Vivara heeft naast wildlife experts ook planten- en voerspecialisten in dienst. Deze experts gaan met alle kennis aan de slag om uiteindelijk de beste producten te ontwikkelen.

  Beleef de natuur met Vivara

  Klachten

  Heeft u klachten of vragen? Dan kunt u terecht bij de klantenservice van Vivara. U kan contact opnemen met hun via een contactformulier, u kan ze ook telefonisch bereiken en via hun e-mail. Al deze gegevens staan hier: www.vivara.nl/contact

  Laat uw ervaringen weten met dit bedrijf voor de andere consumenten die een beter beeld bij die natuurbeschermende producten verkoopt.

  Hoe diervriendelijk zijn de producten eigenlijk? Makkelijk bestellen en snel in huis? Lees ervaringen van klanten die al eens iets besteld hebben bij Vivara. Lees beoordelingen bij NederlandReview

  Vivara
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  6.8
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vivara

  Uw beoordeling

  Ideaal voor cadeaus: goed voor milieu

  Wij geven veel om het milieu en zien vaak met lede ogen aan hoe het almaar verslechterd.

  Bijvoorbeeld: waar zijn toch de mussen??

  Zelf doen we al zoveel mogelijk aan het milieu, maar we willen graag meer mensen enthousiast maken. Daar komt Vivara in het spel.
  Eigenlijk kopen we voortaan al onze cadeaus voor vrienden en familie daar. Dan geef je bijvoorbeeld een vogelhuisje of een zakje zaadjes voor bloemen of plantjes. Dat is goed voor het milieu (en beter dan al die andere massaprut cadeaus die alleen maar troep maken) en je maakt bovendien extra natuurliefhebbers!

  Door: Van Sonsbeek16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zzadopvangplaat voor voederkorfen

  Een plaat met verloopt om zaadjes op te vangen die de muisjes eruit gooien en die dan op de grond zouden vallen maar Daan op gevangen worden theoretisch door die onderlaag
  Maar nu komt het
  Alles bevestigd maar vanaf dat moment geen mus meer gezien
  Ruim een maand verder maar nog steeds geen mus
  Onderlaag er weer af en het zaad is niet aangevallen met aal die muisjes weer
  CONCLUSIE de plaat werkt niet zoals er beweerd wordt
  Een MISKOOP
  Dus mensen niet kopen die onderplaat met verloop stuk zonde geld het werkt toch niet

  Door: Fca Laurijssens02-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Vogelvoer

  Vogelvoer bestel ik altijd online en tegenwoordig telkens bij Vivara
  Ik verspreid het voer over vele vogelhuisjes in eigen tuin en daarbuiten.
  Bestellen online betekent tot aan de deur geleverd en dat is erg handig voor mij, want in ons dorp of in de buurt is geen goede dierenwinkel waar ze grootverpakkingen vogelvoer verkopen.
  Vivara levert snel en de prijzen zijn goed.

  Door: Fabienne27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Natuurliefhebber!

  We hebben thuis een hele grote tuin, en we wonen ook nog eens in een groot natuurgebied dus wij wouden iets bijdragen. Hier hebben we allemaal dingetjes kunnen vinden, van Vetbollen tot vogelhuisjes! Voor de natuurliefhebber echt een aanraden!

  Door: Janneke30-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Meelwormen

  İk heb ongeveer 2 weken geleden meelwormen besteld. Tot nu toe heb ik niks anders ontvangen dan een bevestigingsmail. İk heb een mail gestuurd naar vivara ( na 4 dagen wachten) hebben ze mij een bericht teruggestuurd waarin ze zeggen dat levende dieren pas op dinsdag en woensdag geleverd worden. İk heb het 3 weken geleden op een zaterdag besteld maar nog steeds NİKS ontangen. İk raad deze webshop zeker niet aan!

  Door: Emir01-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Vet blokken

  Jaren lang trouwe klant en meer dan tevreden tot de laatste 3 bestellingen. Daar zaten vetblokken in die boterzacht waren. Vivara blijft bij zijn bewering dat dit komt door het warme weer en dat ik de vriezer, koelkast, mesjes etc. erbij moet halen. Kortom reacties die mij hebben doen besluiten niet meer bij Vivara te bestellen.

  Ben Meijer

  Door: Ben Meijer13-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Vogelvoer voor buiten

  Organisatie is niet te bereiken. In februari neemt het antwoordapparaat op met de openingstijden van de kerst en verbreekt de verbinding.
  Verzending reeds meerdere malen toegezegd, echter nog steeds niet ontvangen. Lijkt erop dat men niet kan leveren. Wees eerlijk en zeg dat dan ook gewoon.
  Koop voortaan wel ergens anders vogelvoer.

  Door: Emiel15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  vogelprodukt

  Al jaren ben ik klant bij Vivara.Vanaf 25 euro gratis bezorgen.
  Prima artikelen, levering tot aan de deur. Tot nu toe was ik tevreden. De bestelling van 24,99 werd beloond door 4,99 verzendkosten in rekening te brengen. Helaas niet gezien en te goeder trouw betaald. Dit bij Vivara gemeld en gezegd dat ik voor 0,01 cent te weinig het vreemd vind dat er 4,99 verzendkosten in rekening wordt gebracht. Reactie van Vivara:
  Het is zo dat we vanaf een bestelwaarde 25 € de verzendkosten overnemen, dat is een aanbieding. Ook al gaat het om 1 cent , we moeten een grens trekken bij de 25 €. We maken voor niemand een uitzondering. Al jaren ben ik klant........ Een zeer klantontvriendelijke benadering. De toon en benadering ik zal hier nooit meer iets bestellen!

  Door: Anja20-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  10 planten

  Zeer slechte planten
  Geen groei in te krijgen planten die ik ergens
  Anders heb gehaald staan
  Er heel mooi bij

  Door: Hans26-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Niet te vreden

  Zijn al jaren klant bij Vivara, krijgen we in eens een factuur van een tientje, ik bellen waar dat van is.
  Krijg ik te horen dat het van een niet betaalde factuur incasso kosten zijn?
  Wij wisten van niks en de dame lachte en zij anders krijg je een mannetje aan de deur.
  Ik melde meteen dat wij niet wisten over welke factuur het gaat.
  Daarna stuurde de dame mij keurig een overzicht. IK heb meteen gemeld dat de betaling is voldaan een paar maanden geleden, waarop meerdere keren niet meer werd gereageerd. Een maand later krijg ik in eens een incasso bureau op mijn nek met gelijk 40 euro incasso kosten heb dit maar betaald en gelijk een email verstuurd waarop nu weer helemaal niet wordt gereageerd. Dus pas op met aankopen bij Vivara want je kunt zomaar een onterechte factuur krijgen en ze staan je niet meer te woord.

  Door: van_eijck@hetnet.nl16-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  FAQ

  Is Vivara een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Vivara. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vivara actief?

  Vivara is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivara gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.