Vision Direct

4.9
5.2

Bestellen

4.5

Service

5.4

Prijs

4.4

Levering

35.3%

Zou hier weer kopen

Vision Direct

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Lees hier echter meer informatie over dit bedrijf. 

Over Vision Direct

Bij dit bedrijf kun je heel gemakkelijk contactlenzen kopen. Ze worden snel en gemakkelijk geleverd. Het is de grootste contactlenzen webshop van het land en ook van Europa. Ze bieden dagelijks duizenden klanten de beste service aan tegen de beste prijzen. 

Het is mogelijk om lenzenvloeistof, lenzen, oogproducten van merken als Air Optix, Acuvue, Focus Dailies en Biofinity te kopen. Je kunt ze kopen tegen prijzen welke een stuk lager liggen dan bij een opticien bij jou in de buurt. Ze hebben lenzen met reguliere sterktes en een groot aantal multifocale en torische lenzen direct op voorraad. Je hebt de lenzen trouwens binnen no-time in huis door de snelle bezorging. 


Het bedrijf is al jaren de online contactlenzen specialist in Nederland. Het bedrijf is in 1998 opgericht door enkele opticiens en sindsdien hebben ze er alles aan gedaan om alles snel en gemakkelijk via het internet te kunnen bestellen. 

Het bedrijf staat voor: 
-    Een uitstekende productselectie. Er is een breed assortiment van contactlenzen en oogproducten. 
-    Ze bieden goede besparingen. Je bespaart tot 45 procent in vergelijking met de grote opticiensketens.
-    Er is een snelle bezorging. Je krijgt de producten snel en goed bezorgd. De uiterlijke bezorgtijd is twee werkdagen. Je kan dus eigenlijk nooit zonder contactlenzen komen te zitten. 
-    Ze hebben een sterke klantenservice welke telefonisch en per mail te bereiken is. 
   

Producten van Vision Direct

De volgende producten tref je onder andere aan in het aanbod van producten bij dit bedrijf: 
-    Lenzen
-    Daglenzen
-    Weeklenzen
-    Maandlenzen
-    Multifocale lenzen
-    Torische lenzen
-    Dag-en-nachtlenzen
-    Silicone hydrogel lenzen
-    Kleurlenzen
-    Lenzenvloeistof
-    Oogverzorging

Klachten, tips en complimenten over Vision Direct

Ben je ergens niet tevreden over? Of juist wel? Dan kun je hun klantenservice via de mail en ook per telefoon benaderen. 

Heb jij ervaring met Vision Direct? 

Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. 

Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Vision Direct, webwinkel voor lenzen, lenzenvloeistof en oogverzorging. Zijn ze voordeliger dan de opticien, leveren ze snel en gratis, zijn ze betrouwbaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

Anderen bekeken ook

close

Vision Direct

Vergelijk reviews en bekijk Vision Direct