NederlandReview

  Ervaringen Vision Direct

  Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Lees hier echter meer informatie over dit bedrijf.

  Over Vision Direct

  Bij dit bedrijf kun je heel gemakkelijk contactlenzen kopen. Ze worden snel en gemakkelijk geleverd. Het is de grootste contactlenzen webshop van het land en ook van Europa. Ze bieden dagelijks duizenden klanten de beste service aan tegen de beste prijzen.

  Het is mogelijk om lenzenvloeistof, lenzen, oogproducten van merken als Air Optix, Acuvue, Focus Dailies en Biofinity te kopen. Je kunt ze kopen tegen prijzen welke een stuk lager liggen dan bij een opticien bij jou in de buurt. Ze hebben lenzen met reguliere sterktes en een groot aantal multifocale en torische lenzen direct op voorraad. Je hebt de lenzen trouwens binnen no-time in huis door de snelle bezorging.


  Het bedrijf is al jaren de online contactlenzen specialist in Nederland. Het bedrijf is in 1998 opgericht door enkele opticiens en sindsdien hebben ze er alles aan gedaan om alles snel en gemakkelijk via het internet te kunnen bestellen.

  Het bedrijf staat voor:
  - Een uitstekende productselectie. Er is een breed assortiment van contactlenzen en oogproducten.
  - Ze bieden goede besparingen. Je bespaart tot 45 procent in vergelijking met de grote opticiensketens.
  - Er is een snelle bezorging. Je krijgt de producten snel en goed bezorgd. De uiterlijke bezorgtijd is twee werkdagen. Je kan dus eigenlijk nooit zonder contactlenzen komen te zitten.
  - Ze hebben een sterke klantenservice welke telefonisch en per mail te bereiken is.

  Bad Vision - Ruthless

  Producten van Vision Direct

  De volgende producten tref je onder andere aan in het aanbod van producten bij dit bedrijf:
  - Lenzen
  - Daglenzen
  - Weeklenzen
  - Maandlenzen
  - Multifocale lenzen
  - Torische lenzen
  - Dag-en-nachtlenzen
  - Silicone hydrogel lenzen
  - Kleurlenzen
  - Lenzenvloeistof
  - Oogverzorging

  Klachten, tips en complimenten over Vision Direct

  Ben je ergens niet tevreden over? Of juist wel? Dan kun je hun klantenservice via de mail en ook per telefoon benaderen.

  Heb jij ervaring met Vision Direct?

  Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt.

  Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Vision Direct, webwinkel voor lenzen, lenzenvloeistof en oogverzorging. Zijn ze voordeliger dan de opticien, leveren ze snel en gratis, zijn ze betrouwbaar?

  Vision Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  5.8
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vision Direct

  Uw beoordeling

  Lenzen

  Uitstekend bedrijf als er een probleem is met een lens stuur ik een foto en het bedrag wordt op mijn account gezet en met de volgende bestelling verrekend. Geen gedoe gewoon topservice. Ook fijn dat ze mij een herinnering sturen als mijn lenzen bijna op zijn. Paar keer klikken en de nieuwe lenzen zijn weer onderweg. Ik heb tot nu toe geen minpunten.

  Door: Ben Zuur23-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Lenzen

  Ik ben heel positief over Vision Direct. De klantenservice heeft mij nog om 8 uur 's avonds geholpen. De lenzen zijn de volgende dag nog binnengekomen. Lage prijzen, een goede kwaliteit en een makkelijke bestel proces. Het enige wat beter kon, is dat er geen l of r stond op mijn lenzendoosjes (links of rechts).

  Door: Konrad van Kempen14-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Contactlenzen

  Ik bestel al geruime tijd lenzen bij Vision Direct. Dit vanwege de goede service en snelle levering. Gisteren weer besteld en binnen 24 uur stond Post NL voor mijn deur. Proficiat!!

  Door: Roel19-03-2020
  Margriet14-09-2020

  Zeker een review van een belanghebbende?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9
  rating

  Lenzen

  Bestelling zou binnen week zijn, bericht gekregen dat ze hopelijk over een maand kunnen worden bezorgd.

  Door: Els19-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  lenzen

  Bestelling niet geleverd, betaling 2x geincasseerd van creditcard. Wacht nu al ruim een maand op m'n geld, absurd. Loze belofte's om teruggebeld te worden, wat ook nooit gebeurd.

  Door: Cedric03-03-2020
  Manusha13-11-2020

  I never had a issue with vision direct nl, however this time they promised to give me a refund of 10 euros. Twice they haven't done it and had to chase them. First person I spoke to said we have your bank details and will send the money back on that account. Now they haven't got my details. I had to call them and ask where the 10 pounds refund was, they said we don't have your details. So I had no email until today. Its been more than days and they made me wait for with no instructions given.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Contactlenzen

  Ik ben al geruime tijd klant bij Vision Direct. Als gevolg van beginnende staar heb ik waarschijnlijk een sterkere lens nodig en vroeg Vision Direct om mij een proeflens te leveren.
  Vergeet het maar: ik moest minstens een doos met 6 lenzen kopen. Hoezo klantenbinding en service?

  Door: Rick H.18-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Scammers

  Scammers. Ze sturen foute zendingen op en weten vervolgend raadselachtig nergens meer van. Niet mee in zee gaan.

  Door: Khannea26-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  lenzen met verkeerde sterkte

  Online lenzen besteld bij Vision DIrect. Het was weliswaar een stuk goedkoper in de winkel, maar ik weet nu ook waarom. Ik heb namelijk een half jaar met lenzen op de verkeerde sterkte rondgelopen. Ik had altijd al het idee dat het niet lekker zat, maar na verloop van tijd begon het toch wat te knagen. Daarom eens een gewone opticien bezocht en een meting laten doen. En wat bleek? Mijn lenzen waren behoorlijk minder sterk dan noodzakelijk. Nadien contact opgenomen met Vision Direct, maar zij waren zich van geen kwaad bewust. Volgens hen was het mijn eigen fout en daarom kreeg ik ook geen geld terug. Ik neem ze dit nog steeds bijzonder kwalijk.

  Door: Gast06-04-2017
  gijs26-08-2017

  Had je lenzen besteld zonder te weten welke sterkte je moest hebben? das dan absoluut je eigen schuld dat je verkeerde lenzen hebt gekregen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Geweldig snelle levering van lenzen

  Vlak voor mijn vakantie een lens verloren en had de volgende dag nieuwe nodig, aangezien we dan op vakantie zouden gaan. Heb ze besteld bij Vision Direct, omdat ze hier beloven dat je de lenzen de volgende dag in huis hebt wanneer je ze voor 17.00 uur besteld. Ik heb ze ruim voor 17.00 uur besteld en had de lenzen inderdaad de volgende dag in huis. Precies op tijd dus voor mijn vakantie. De prijs is wel wat duurder, maar omdat ik geen tijd meer had om langs de opticien te gaan, had ik dat er graag voor over. Bestellen is ook vrij simpel en over de service hoor je mij ook niet klagen. Prima geregeld allemaal dus.

  Door: Jim Buiters27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Online lenzen besteld bij VisionDirect.nl

  Aangezien ik in een dorp woon met vrijwel geen winkels en geen zin heb om telkens naar de stad te gaan voor de aankoop van nieuwe lenzen, ging ik eens wat op het internet rondkijken. Op een gegeven moment kam ik bij VisionDirect.nl terecht en dat was precies wat ik zocht. Ik betaal wel wat meer dan in de winkel, maar ik hoef nu tenminste niet telkens weer naar de stad toe om ze zelf op te halen. Ze worden keurig en snel thuisbezorgd.

  Door: mw. Dammers11-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Vision Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Vision Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vision Direct actief?

  Vision Direct is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vision Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.