VidaXL

Alle reviews

VidaXL

27% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (260)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schommelstoel

  Ik heb 14 augustus 2022 een schommelstoel besteld. Maar een plankje is kapot dus ik kan de stoel niet monteren. We zijn 20 emails verder met excuses en dat ik me geen zorgen hoef te maken.... echter, het mysterie van het missende plankje duurt voort.......

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vida xl bank

  Alles is vernield bezorgd! Bank klopt niet als de foto de kussen passen niet veel dingen missen waardoor we de bank niet kunnen gebruiken! Nog geen oplossing via de mail omdat ze niet of laat reageren dit laat ik niet zo!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuinkast

  Wat een slechte kwaliteit en een slechte klantenservice als je belt krijg je steeds een niets zeggend antwoord er wordt altijd een onderzoek gedaan.
  Als je een bewijs van de vervoerde aanlevert dat alles is opgehaald hoor je nog niets en na ruim 6 weken heen en weer gebeld en gemaild heb ik nog steeds geen geld terug.
  Wat een WAARDELOOS bedrijf nooit meer iets kopen bij deze ballentent

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keukenkastjes

  2 kasten besteld 1 ontvangen andere is kwijtgeraakt, dan kom je in de paarse krokodillen molen.
  Bellen met de klantenservice deze sturen formulier printen inscannen opsturen (anno 2022)
  Dan wil ik die heb ontvangen retour sturen, kom er niet uit hoe dat werkt.

  Mijn advies kijk verder misschien duurder uit maar in ieder geval geen onzin en stress.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eettafel en 4 stoelen

  Eettafel: bladen passen niet in elkaar, een deel bevat een scheur en als klap op de vuurpijl zit er nog houtworm in ook. De stoelen zijn voorgeboord om de bouten er makkelijk doorheen te krijgen, de gaten zitten niet goed en bovendien zijn de poten niet gelijk.

  Een hoop beloftes van de klantenservice (is het eigenlijk dus niet) en actie is nul!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Terrible low quality bedframe with missing parts

  DO NOT BUY your furniture from this company! Goto IKEA or someplace else
  I ordered SKU:810434 black 140x200 bed frame

  1st problem: The wood pieces were in terrible condition. Spay painted with a powder black. It was coming off on my hands as I touched the wood parts.
  2nd problem: A few pieces of wood were sticky and chipped.

  I chatted finally with a real person (no ph# is available). They asked if I wanted a partial refund or to return it. I opted for the €30 partial refund because I could re-paint the boards. So I did that.

  3rd problem: While putting together the pieces I painted there are 2 missing main parts! There should be 4 x "B" black wood parts for the side boards. They sent 2 of the 4 "B" parts and 2 different boards with different holes on them. The bed frame can't be put together.

  I chatted again with a person and she said they can't send me the correct parts because I already opted for the partial refund. Had I known I didn't have all the crappy parts in the 1st place I would have indeed asked for a full refund and return.
  I asked to speak to a manager...Answer = "No". I have been told they will have a manager contact me in 3 days to speak about my escalated issue. I highly doubt they will take a return and I will only be lucky if they send me the 2 correct parts.

  DO NOT BUY FROM THIS COMPANY!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rolgordijn

  Slechtste bedrijf ooit.... bij jullie een rolgordijn besteld en kreeg een hele andere kleur en maat. Bel ik de klantenservice op zeggen ze het volgende: ' ja soms als het product niet op voorraad is sturen we een ander product....' wat is dat voor bedrijf!

  Moet het product retouren en krijg mijn geld terug maar ze kon niet garanderen als ik het weer bestel of ik hem dan krijg. Belachelijk!

  Bestel nooit meer dat is duidelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hondenkennel via Praxis

  Nooit eerder een bedrijf meegemaakt met zo’n slechte service en zoveel leugens.
  Op 2 juli een hondenkennel via Praxis besteld. Het pakket werd via pakketdienst Packs bij niet-thuis ongevraagd in een beschadigde verpakking tegen de voordeur gezet. Diverse onderdelen staken uit de verpakking en waren krom. De inhoud van mijn bestelling is zeer vuil afgeleverd. De verzinkte onderdelen waren voorzien van een overmatige hoeveelheid zink en heb ik zelf chemisch moeten reinigen. De kennelonderdelen waren zoals afgeleverd giftig voor huisdieren.
  Ik heb hierover via de chatdienst contact opgenomen met VidaXL. Het bedrijf heeft aangeboden een korting op de originele prijs te geven om hiermee dus de klacht af te kopen. Ik ben ermee akkoord gegaan en heb mijn rekeningnummer doorgegeven. VidaXL zou de gedeeltelijke terugbetaling hiernaar overmaken.
  Het bedrag wordt echter niet teruggestort. Tussen 7 juli en 8 augustus hebben 14 chats plaatsgevonden met 5 verschillende medewerkers van VidaXL. Deze medewerkers spreken elkaar in alle opzichten tegen, er is geen klantgerichtheid, er worden geen oplossingen geboden, de communicatie is slecht en toezeggingen worden niet nagekomen. Je wordt als klant aan het lijntje gehouden, er wordt geen bedrag teruggestort en er wordt herhaaldelijk verzocht contact met Praxis op te nemen terwijl VidaXL een gedeeltelijke terugbetaling toezegde.
  Uiteindelijk wordt medegedeeld dat het bedrag aan Praxis is betaald en dat verder met het Praxis platform contact moet worden opgenomen, dit is het beleid, aldus VidaXL. Ik ben hiermee niet akkoord gegaan en vervolgens blijft het stil vanuit VidaXL.
  VidaXL is in alle opzichten een onbetrouwbare partner. Het was mijn eerste bestelling bij Vida XL, een tweede gaat er nooit meer komen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinstoelen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dressoir

  Slechte kwaliteit !! de dressoir zat onder de krassen en beschadigingen.
  Als je dan de klanten service mailt kan je het zelf retour sturen of 15 euro korting krijgen .
  Mafkezen,vind dat ze het op moeten laten halen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pop-up tent 4.5 x3 mtr

  Hallo bestellen en leveren geen probleem maar service is waardeloos na ongeveer 8 mails nog steeds geen bericht na aankoop van de tent is er een ongelukje mee gebeurd waardoor er 4 zijstangen zijn beschadigd en gevraagd of ze die stangen konden verzorgen stonden niet op hun partlist zijn nergens telefonisch te bereiken en een nabelbericht met 06 nummer waarbij je binnen 24 uur terug gebeld wordt werkt ook niet van vidaXL geen enkel tegenbericht met een woord een waardeloos bedrijf wat service betreft

  Ik neem mijn woorden niet voor 100 maar voor 1000 % terug , vanmorgen kreeg ik een bericht en telefoontje terug dat VidaXL een nieuw frame van de pop-up tent verstuurd . Ze verlenen dus wel goede service maar zullen het wel te druk hebben gehad voor snel te reageren , Nine bedankt voor de afhandeling , sorry voor mijn vorige mail met een ondertoon , bedankt Tillmann

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waardeloos bedrijf.

  Waardeloos bedrijf. Bestelling tot twee keer toe niet ontvangen en niemand reageert! Ook de bezorgdienst Packs is al even erg.' ZE LEVEREN GEWOON NIET!!!!! En telefonisch onbereikbaar! NOOIT MEER!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuinbox 149*99*93

  zeker niet tevreden
  volledige beplating is aangetast
  staat wankel en is zeker niet waterdicht
  word op de site beschreven gegalvaniseerd staal volgens mij alu 0.4 dik

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinkas

  Geboefte. Verkoopt Chinese rommel, geven niet thuis als de kwaliteit niet deugt of het product beschadigd is en je wil retourneren. Online regent het negatieve recensies maar Vidaxl koopt net als z'n artikelen de positieve recensies gewoon via China in. Cynisme, die Gerjan den Hartog - bad karma.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zweefparasol


  Vorige maand een zweefparasol gekocht bij vidaXL. Bij het uitpakken zag ik al dat twee van de led lampjes die in het doek zitten ontbraken. Daar kon ik nog mee leven maar na 3 weken brak de standaard ineens af.
  Het waaide niet eens hard maar door een fabricagefout is hij losgelaten op de lasnaad.
  Ik heb ze er zelfs foto’s van gestuurd.
  Ik heb hier een mail over gestuurd en kreeg als reactie dat dit niet onder de garantie valt omdat het door de weersomstandigheden zou komen. Vorige week is het niet harder gaan waaien dan windkracht 2.
  Een lasnaad mag nooit zomaar kapot gaan maar bij VIDAXL vinden ze kennelijk van wel.
  Daarna nog een bericht gestuurd maar helaas niks van ze gehoord.
  Helaas meer dan €400 lichter binnen een maand. Mij zijn ze kwijt als klant.
  Trap er niet in het is echt troep wat ze verkopen. En de klantenservice is om te janken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parasol 600.cm

  parasol draaide niet meer op hoog uit 10 keer op gestaan. zegen te bellen maat doen dat niet totaal geen rejactie,en je kan het bedrijf zelf niet bereiken .parasol totaal met voet 308,00 euro licht nu in de ijzer bak.mensen wees verstandig koop hiet niet ga naar een winkel bedrijf waar je contact mee kan hebben als er iets met je aan koop is.ik ben geen klant meer bij vidal heb ze dat ook laaten weten ps geloof niet dat dit bedrijf ook maar een goede review heeft dat wort voor ze gedaan mischien wel betaald

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vogelkooi

  Vogelkooi gekocht maar beschadigd aan gekomen dagen bezig om contact te krijgen met vidaXL, krijg niet de antwoorden waar ik om vraag telefoonnummer gevonden is niet in gebruik.
  Zit nu met een kooi waar ik niks mee kan en weet niet hoe ik hem terug kan sturen kon hem brengen naar een verzending 100 kilometer verderop.
  Waardeloze klantenservice.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ligbed

  Ene grote rommel gekocht voor veel geld

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opblaaspomp

  Product niet geleverd binnen levertijd en geen reactie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opbergbox

  Bestellen gaat prima. Alles verloopt netjes en je krijgt snel bericht dat de zending onderweg is. Dan begint de ellende. De vervoerder die door VidaXL gebruikt wordt is waardeloos. Je pakketje wordt zonder bericht zomaar ergens in de buurt afgegooid. In ons geval een halve km verder bij een school. Gelukkig waren die mensen zo vriendelijk om contact met ons op te nemen want anders waren we nu nog aan het zoeken. Klantenservice contact is trouwens ook waardeloos. Werkt voor geen meter en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

  UIteindelijk blijkt de opbergbox ook nog de verkeerde kleur te zijn. Ik laat het maar zitten want ik heb er geen vertrouwen in dat omruilen goed gaat komen.

Anderen bekeken ook

Big Green Smile
11 reviews

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile ...

ProbeerNu.nl
13 reviews

ProbeerNu.nl: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

VI - voetbal international
6 reviews

Hoe denken andere mensen over Voetbal International? Zijn ze blij met hun huidige abonnement en als ze niet blij waren met hun abonnement konden ze...

Christine Le Duc
15 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

VidaXL

Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. VidaXL is een bedrijf wat je alles aanbiedt voor de tuin, de garage, klussen en je huis. Het is een bedrijf wat zich focust op lage prijzen en hoge kwaliteit.Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van VidaXL vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over VidaXL
VidaXL is een online retailer welke internationaal werkt en eigenlijk alles aanbiedt voor je garage, je tuin, je huis en klussen. De kracht zit hem in het aanbieden van goedkope producten welke groots leven mogelijk maakt voor weinig. Het is een efficiënt bedrijf welke kostenbesparend te werk gaat en daardoor een goed assortiment van betaalbare producten kan aanbieden. De processen van productontwikkeling, inkopen en marketing en verkoop plus de klantenservice worden optimaal geregeld door het bedrijf VidaXL.  
VidaXL is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Oostenrijk, Australië, Spanje en Zweden.

Het assortiment bestaat voor een groot deel uit het eigen huismerk van VidaXL. Daarnaast zijn er merken geselecteerd welke hierbij aansluiten. Het product aanbod is afgestemd op het dagelijkse leven van slapen, wonen, koken, eten en de tuin en tuinieren. De wensen van de consument staan hierbij altijd centraal. De jarenlange ervaring, de kennis en de productontwikkeling maken het mogelijk om de beste producten te maken en in het assortiment op te nemen.  

VidaXL zorgt ervoor dat je grootst kunt leven voor weinig!  
Het bedrijf is in 2006 opgericht door twee jonge Nederlanders. Ze hebben een passie voor inkoop en handel en startten met de verkoop van producten op dBay. In 2008 zijn de eigen webshops gelanceerd na al in meerdere Europese landen actief te zijn geweest Het succes zette zich snel voort in de shops. In 2013 is het merk VidaXL gelanceerd nadat in 2012 er een kantoor in Shanghai is geopend. 

Er werken 70 medewerkers in Nederland en 160 in het kantoor in China. VidaXL is actief in Australië, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië en Nederland. Maandelijks hebben ze 150.000 klanten in de hele wereld. Deze maken hun keuze uit 2000 producten van het huismerk van VidaXL. 

Diensten van VidaXL
VidaXL heeft een ruim assortiment van producten voor in en om het huis. Ze hebben een eigen huismerk waarvan de producten in China geproduceerd worden. Het is een uitstekend bedrijf voor duizenden mensen over de hele wereld. 

Klachten, tips en complimenten over VidaXL
Wanneer je een klacht hebt over VidaXL dan kun je een klacht indienen bij hun door een mail te sturen, brief te schrijven of telefoontje te plegen. Hierna kan er naar een oplossing gezocht worden. Vervolgens is het mogelijk om jouw mening op NederlandReview achter te laten. 

Heb jij ervaring met VidaXL? 
Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview 

 

Reizigers vertellen hun verhaal over VidaXL. Goed en betrouwbaar? Lees ervaringen zodat u onbezorgd op reis kan gaan. Lees ze bij NederlandReview

}