NederlandReview

  Ervaringen Viadierenwinkel

  Weet jij wat anderen over dit bedrijf zeggen? Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees hier echter eerst meer over het bedrijf zelf.

  Over viadierenwinkel

  Dit bedrijf is een online dierenspeciaalzaak met een aanbod van 8500 producten. Je kunt ze allemaal goedkoop en snel bestellen bij hun in de webshop. Alle bestellingen worden de volgende werkdag al geleverd. Het is trouwens niet nodig om een account aan te maken in de shop. Ook is er een 31 dagen niet goed geld terug garantie. Alle bestellingen boven de 25 euro worden gratis bezorgd. Het bedrijf is trouwens ook telefonisch bereikbaar door de week en in de avond plus in het weekend. Een goede service natuurlijk om je optimaal te helpen.

  ViaDierenwinkel.nl | Gratis flostouw

  Diensten van viadierenwinkel

  Er zijn volop producten welke je kunt bestellen bij dit bedrijf. Het gaat onder andere om:

  • Topmerken
  • Hond
  • Kat
  • Konijn
  • Knaagdier
  • Kip
  • Vis
  • Vogel
  • Reptiel
  • Acties
  • Hondenvoer en snacks
  • Hondenspeelgoed
  • Hondenhalsbanden en lijnen
  • Kattenvoer en snacks
  • Kattenspeelgoed
  • Kattenkrabpalen en meubels

  Klachten, tips en complimenten over viadierenwinkel

  Je kunt bij een klacht via de site, per mail, telefoon en ook per post contact opnemen met hun. Hun postadres is:

  ViaDierenwinkel BV
  Koivistokade 56
  1013 BB Amsterdam

  Heb jij ervaring met viadierenwinkel?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Dit is wat klanten vinden van viadierenwinkel.nl. Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet of viadierenwinkel betrouwbaar is. Lees duizenden meningen bij NederlandReview

  Viadierenwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Viadierenwinkel

  Uw beoordeling

  Hond bijna gestikt in materiaal speeltje

  Voor dierendag een speeltje besteld bij Viadierenwinkel.nl, maar dat heeft onze hond bijna met zijn leven moeten bekopen. Hij was gewoon rustig op zijn kleed aan het spelen met het speeltje, tot hij opeens vreemde geluiden begon te maken. Ik zag dat het speeltje in stukken lag en toen wist ik eigenlijk al wel genoeg Geen moment getwijfeld en direct in de auto gestapt en naar de dierenarts gereden. Deze haalde een stuk van het speeltje achteruit zijn keel. Volgens hem had ik niet veel langer moeten wachten, want dan was het afgelopen met de hond.

  Door: Marinus Plat16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Dierendeals aanbieding

  Ik bestel altijd uit de dierendeals aanbiedingen snacks voor mijn hond. Dit scheelt veel geld. Goede aanbiedingen hebben ze altijd.

  Door: J. Hendrickx10-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Viadierenwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Viadierenwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Viadierenwinkel actief?

  Viadierenwinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Viadierenwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.