VelgenShop.nl

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

VelgenShop.nl

Een auto heeft vele dingen nodig. Velgen zijn daar misschien niet het meest noodzakelijke attribuut van, maar een auto zonder velgen ziet er wel al snel armoedig uit. Daarom wil je wat stoere, mooie of handige velgen die mooi staan en tegelijk je banden beschermen. Misschien kan VelgenShop.nl je daar wel aan helpen. Maar wat kun je nou precies voor kwaliteit velgen van deze winkel verwachten? Zullen die lichtmetalen velgen er in het echt net zo mooi uitzien als op het plaatje dat op de website staat? Zal het lang duren voor je stalen velgen worden bezorgd? En hoe zal de klantenservice van VelgenShop.nl omgaan met klachten van hun klanten? Hier kun je alleen achter komen door het aan klanten van VelgenShop.nl te vragen. Lees hun reviews en ontdek wat hun meningen over deze autowinkel is. Hun ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of VelgenShop.nl de juiste soort winkel is.

Over VelgenShop.nl

VelgenShop.nl is een winkel die velgen verkoopt. Ze verkopen hun producten in de Benelux. Dus of je nou in Nederland, België of Luxemburg woont, je kunt via hun website aan velgen komen. Ze weten dat de velgenmarkt constant in beweging is. Daarom willen zij graag een zo volledig mogelijk assortiment aanbieden. Hieronder vallen merken als Black Rhino, Sparco, Vision, Barotelli, Brm Wheels, Brock, Fox, Bonito, Fuel Off Road, MINI, Monaco, Soleil en vele anderen. Ze beweren zelfs het grootste assortiment lichtmetalen velgen te hebben. Maar er zijn ook stalen velgen waaruit je kunt kiezen. Ze hebben verschillende vestigingen waar je de velgen in het echt kunt bewonderen. Deze zijn te vingen in Hoofddorp, Oirschot, Etten-Leur, Wijchen en Drachten. Naast velgen kun je bij VelgenShop.nl ook terecht voor banden. Er zijn winterbanden, zomerbanden, vier seizoenen banden en banden voor SUV’s en 4X4’s. Je kunt natuurlijk een complete set kopen bestaande uit een band met velg en wieldop. Hun andere accessoires bestaat uit sneeuwkettingen, slotbouten, wielbouten, onderstellen, centreerringen en meer.


Diensten van VelgenShop.nl

De velgen, banden en andere autoaccessoires van VelgenShop.nl kunnen online besteld worden. Ze worden dan bij je thuisbezorgd door de bezorgservice van VelgenShop.nl. Je kunt dan thuis rustig de band verwisselen of de nieuwe velgen bevestigen. Maar misschien ben je daar wel helemaal niet zo handig in. Dan heeft VelgenShop.nl nog een montageservice waar je terecht kunt. Die verwisselen de band dan voor je. Verder heeft VelgenShop.nl nog een klantenservice om klanten bij te staan die met een vraag zitten.

Klachten, Complimenten en Tips voor VelgenShop.nl

Zitten onder jouw auto al banden van VelgenShop.nl? Misschien zijn je banden wel uitgerust met hun velgen. In ieder geval horen wij graag wat jij over VelgenShop.nl te zeggen hebt. Wat vind jij van de kwaliteit van hun stalen velgen? Hoe zien hun lichtmetalen velgen eruit onder jouw auto? Duurde het lang voor VelgenShop.nl’s verzorgservice aankwam met jouw zomerbanden of winterbanden? En reageerde de klantenservice van VelgenShop.nl goed op jouw klacht of vraag? Schrijf een VelgenShop.nl review en laat ons weten wat jouw mening over VelgenShop.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

VelgenShop.nl

Vergelijk reviews en bekijk VelgenShop.nl