NederlandReview

  Ervaringen Varagids

  Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: de varagids? de varagids is er natuurlijk al heel erg lang. En nog steeds is de varagids op zoek naar nieuwe leden. Nieuwe leden welke de programmering willen lezen in de gids, achtergrond verhalen en interviews met acteurs, presentatoren en andere mensen. Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Ook is het goed om te weten welke verschillende meningen er over de varagids zijn. Natuurlijk stond het vroeger erg bekend als een socialistisch blad. Tegenwoordig is dat natuurlijk heel anders. Het is echter goed om te zien welke verschillende meningen er allemaal zijn door op NederlandReview te kijken naar de verschillende reviews. NederlandReview helpt mensen en consumenten om een goed beeld te krijgen van diensten en producten van bedrijven en organisaties.

  Over varagids

  De Vara is een vereniging waar onafhankelijkheid, progressiviteit en maatschappelijke betrokkenheid voorop staan. Het is belangrijk om een breed en groot publiek te informeren door hun, ze te raken, te amuseren en ook om ze aan het denken te zetten. Dat is de Vara! Met de varagids is het mogelijk om dit nog beter te doen. Natuurlijk is de Vara betrokken, kritisch, origineel, humorvol, vol lef en ook vol van kwaliteit.
  Door zich in te zetten voor een sociaal rechtvaardige en duurzame maatschappij via een publiek debat wil de Vara solidariteit, gelijkwaardigheid en ook ecologische en internationale verbondenheid realiseren.
  De Vara communiceert op verschillende kanalen met alle leden en er is ook een ledenraad voor de juiste besluitvormin. de varagids is een van de manieren waarop de Vara met haar leden communiceert.
  In 2009 is er een biografie verschenen over de Vara met ook aandacht voor de varagids.
  De Vara is in november 1925 gestart. Vara staat voor Vereniging Arbeiders Radio Amateurs. Duidelijk dus waar ze mee gestart zijn. Later kwam er naast muziek ook lezingen, debatavonden, concerten en redevoeringen bij. Ze hebben tal van spraakmakende shows gemaakt op de radio en later ook op de televisie. Wat dacht u van Ja Zuster, Nee Zuster, Achter het Nieuws, Sonja’s goed nieuwsshow en ook Mies en Scene of de Willem Ruisshow.

  de Lama's Allerslechtste telefoonverkoper

  Diensten van varagids

  De varagids is slechts een onderdeel van de Vara organisatie om hun leden te prikkelen, te informeren en aan het denken te zetten over tal van maatschappelijke kwesties. Het is goed om de varagids te lezen en om hierover na te denken.

  Klachten, tips en complimenten over en voor varagids

  Heeft u een klacht over de varagids? Dan is het goed om deze dan snel te laten horen. Hierdoor is het mogelijk voor de varagids om de klacht in behandeling te nemen en om te zoeken naar een goede oplossing. Of natuurlijk naar een goede uitleg.

  Het is ook mogelijk om uw tips en complimenten achter te laten over de varagids trouwens. Hier zijn ze altijd content en blij mee! Wie niet, toch?

  Uw mening over varagids

  Bent u een lezer van de varagids? Dan is het goed om uw mening over hun te delen met anderen. Laat horen wat u mening is over de varagids en wat u ervan vindt. Op NederlandReview worden tal van ervaringen en meningen van bedrijven en organisaties verzameld. Natuurlijk mag de varagids hier niet ontbreken. Toch?! Geef uw mening en laat anderen zien wat u van de varagids vindt. Help hen hiermee om zo een goed beeld te krijgen van hun.

  Wat vindt Nederland van de Varagids? Goede gids en is een proefabonnement een goed idee of juist niet? Lees ervaringen van abonnees die u vertellen hoe het echt is! Lees beoordelingen op NederlandReview!

  Varagids
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Varagids

  Uw beoordeling

  programmering

  wij zijn ongeveer 30 lid van de vara en waren altijd zeer tevreden alleen de laatste tijd is er regelmatig iets mis met de programmering en meestal bij sbs6.
  dat vind ik erg hinderlijk ivm opnemen van programma,s

  Door: a.o.den besten09-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Gids is goed

  Het is een goede gids en de programmering klopt altijd goed. Levering gaat ook prima bij mij.
  Zelf lees ik ook de artikelen veel, de gids zit ook ingebouwd in mijn digitale televisie namelijk.

  En ik vind het goed om de publieke omroep te steunen

  Door: Gerard Everdings09-03-2017
  Gerritsen03-08-2020

  Mijn gids gaat tot vandaag, waar is de rest van de week? Jan Gerritsen, Waalkant 37 4051EJ Ochten

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Prettige gids, altijd op tijd

  Ik ben al jaren lid van de VARA en de gids. Het is een prettige gids, ik koos de gids destijds omdat ik vooral van de programma's van de VARA houd en daar dan ook graag aan wilde bijdragen. Nu jaren later ben ik helemaal gewend aan de gids, die staat vol leuke artikelen en ik vind het televisieoverzicht erg duidelijk en volledig. Bovendien is de levering altijd op tijd, dat vind ik ook erg prettig.

  Door: Jonathan van Leeuwen31-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Nog nooit een gids gemist

  In al die jaren als abonnee heb ik niet één keer mijn gids hoeven missen - de bezorging is gewoon vlekkeloos. Daar kan mijn krant nog een puntje aan zuigen!

  Verder doet de gids wat hij moet doen: programma's staan er in en het overzicht is duidelijk.

  Door: Ad G.17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  VARAgids steunen

  Ooit gekozen voor de VARA gids omdat ik de VARA als omroep de beste programma's vind maken en zo steun je de omroep ook.

  Verder vind ik het een goede gids. Ik moet zeggen dat ik meer de achtergrondartikelen lees dan de programmering zelf, maar voor mij is dat genoeg.

  Het voelt toch een beetje als een goed doel ook. En ik steun ze graag! Gaat al zo slecht met tv-gidsen door internet...

  Door: Geerte 20-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Al jaren lid, altijd goed

  Wij zijn al jaren lid van de VARA Gids .

  Gewoon een duidelijke gids. En niet duur.

  Nog nooit niet op tijd geleverd.

  Door: Dongen10-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Doet waar het voor bedoeld is

  Prima tv gids, niet teveel poespas, maar gewoon een tv gids zoals het moet zijn. Al jaren lang gebruik ik de Vara gids en ben elke week weer blij dat ie er is.

  Door: Mw. Brunings13-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prima gids

  De gids zelf vind ik prettig - ontloopt de andere gidsen eigenlijk niet zo
  Programmaoverzichten / intervieuws / achtergronden. Prima

  Die website is wel een rommeltje zeg

  Door: Lobke28-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  handig formaat leuke interviews

  Handig formaat en ik vind het overzicht handig, precies op volgorde zoals ik ook tv kijk.
  En wel leuke intervieuws

  Door: Jorissen27-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  goed

  Alles staat erin en hij wordt altijd wel goed geleverd (maar twee keer niet en toen werd hij nageleverd dus prima). Ik heb verder niet per se iets met de Vara als omroep ofzo, maar heb de gids gewoon omdat deze ons het handigst leek.

  Door: Jacobi07-10-2015
  J. Hendriks05-07-2016

  Ik ben helemaal niet meer tevreden met het programma overzicht. Het komt al een aantal maanden regelmatig voor dat in het programmablad een heel ander programma staat aangekondigd dan er te zien is op de tv. Voor mij een reden om het abonnement op te zeggen. Jos

  M. Rovers07-10-2016

  Ik ben ook niet meer tevreden met de Varagids om dezelfde reden als Jos. Het komt regelmatig voor dat er andere programma's worden uitgezonden dan in de gids staan. Heel storend. Ik ga op zoek naar een andere gids.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goede gids

  De VaraGids is een keurige gids. Duidelijk, overzichtelijk, niet duur, stipte levering, prettige huisstijl. Wij zijn tevreden.

  Door: De Smits29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Varagids een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Varagids. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Varagids actief?

  Varagids is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Varagids gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.