Trouwartikelen.nl

Alle reviews

Trouwartikelen.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  groot assortiment trouwspullen

  Om onze bruiloft wat leuk aan te kleden, waren we nog op zoek naar de nodige accessoires. Diverse producten onder ogen gehad, maar het was nog niet zo dat we direct verkocht waren. Na lang wikken en wegen toch een bestelling geplaatst op Trouwartikelen.nl. De prijs van de accessoires was wat aan de hoge kant, maar uiteindelijk vonden we dit toch verreweg het mooiste van wat we allemaal gezien hadden. Blij dat we deze keuze gemaakt hebben, want onze gasten vonden de accessoires ook zeer leuk gekozen en goed passen bij de rest van het feest. Bedankt, ook voor de supersnelle service!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  veel maar duur

  Ze hebben veel keuze in allerlei budgetten maar het blijft toch erg prijzig allemaal.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trouwaccessoires besteld bij Trouwartikelen.nl

  Een paar maand geleden ben ik in het huwelijksbootje gestapt met de liefde van mijn leven. Om onze bruiloft nog specialer te maken, zochten we iets om het op te leuken. We hebben servetten met daarop onze namen en de datum van ons huwelijk gekocht bij Trouwartikelen.nl. De reacties waren heel erg leuk. Ik was enigszins verbaasd over de prijs. Het viel in mijn ogen redelijk mee, want ik had het veel duurder ingeschat. Ook de service en de levering waren goed voor elkaar. Ik kan iedereen het aanbevelen.

Anderen bekeken ook

Verhuisdozensale.nl
1 reviews

Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid die de meeste mensen niet al te vaak zullen doen. Daarom is het handig dat je te rade kunt gaan bij een...

UwCartridgeWinkel
4 reviews

Er is toch niets irritanter dan ontdekken dat je niet kunt printen omdat je cartridge of toner leeg is.? En als je dan ook nog op pad moet om er ee...

Zolemba
6 reviews

Heeft u een Dymo, Brother, Bixolon of Zebra printer en zoekt u naar een voordelige leverancier voor de bijpassende labels en etiketten? Dan moet u ...

BallonnenParade.nl
6 reviews

Wie heeft er geen goede jeugdherinneringen aan. Bij een feestje kreeg je een ballon. Nog steeds worden feestelijke gebeurtenissen opgefleurd met ba...

Trouwartikelen.nl

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u inspiratie voor het feest? Lees dan hier de beoordelingen van Trouwartikelen.nl. Alles wat u nodig heeft voor een spetterend en onvergetelijk  bruiloftsfeest vindt u online. U kunt eindeloos inspiratie opdoen over hoe u het feest wilt vieren, met een receptie, een diner of een groot feest met tweehonderd gasten. Maak uw trouwdag onvergetelijk door er een persoonlijk tintje aan te geven met een apart cadeautje voor de gasten, gepersonaliseerde servetten of romantische ballonnen en lampions in de feestzaal.

Over Trouwartikelen.nl
Trouwartikelen.nl is een website waar u alles kunt vinden om uw bruiloftsfeest te vieren. De webwinkel bestaat sinds 2005. Versieringen voor de feestzaal of bij voorbeeld het huis van waaruit het bruidspaar trouwt, leuke attenties om na afloop aan de gasten mee te geven als bedankje, bedankkaartjes, gepersonaliseerde artikelen zoals bedrukt snoep of champagneglas. Ook versieringen voor op de bruidstaart kunt u hier bestellen. Trouwartikelen.nl levert alles wat nodig is om er een geslaagd feest van te maken. U kunt alle artikelen direct online bestellen, er is geen stenen winkel dus u kunt de artikelen alleen op de website bekijken. Wel kunt u contact opnemen met de webwinkel als u vragen heeft over een bepaald artikel. De verzendkosten zijn afhankelijk van het bedrag van de bestelling, vanaf 99 euro is verzending binnen Nederland gratis. De webshop garandeert dat bestelde artikelen binnen enkele dagen in huis zijn. U kunt ook een account aanmaken en alvast een verlanglijstje aanleggen van de artikelen die u leuk vindt zodat u op een later moment gemakkelijk een keuze kunt maken.

Huwelijksjubileum
Niet alleen voor een huwelijk heeft Trouwartikelen.nl allerlei leuke artikelen om het feest op te luisteren. Ook als u uw huwelijksjubileum viert kunt u hier terecht. Voor het vieren van het 50 jarig huwelijk zijn speciale items verkrijgbaar, maar alle artikelen zijn in principe ook te gebruiken voor een huwelijksjubileum omdat dit vaak in grote lijnen op dezelfde wijze gevierd wordt als een huwelijk. Ook hiervoor kunt u leuke items bestellen om de feestlocatie te versieren en grappige of mooie cadeautjes voor de gasten uitzoeken. 


Alles voor een themafeest
Trouwartikelen.nl heeft ook alles in huis als u uw huwelijksfeest aan de hand van een bepaald thema wilt vieren. Op de website kunt u een bepaald thema aanklikken, bij voorbeeld vlinders, strand, love birds of vintage. U krijgt dan een overzicht van artikelen die binnen dit thema passen zodat u direct een keuze kunt maken om uw feest te organiseren. Ook het cadeautje voor de gasten kunt u natuurlijk afstemmen op dit thema. U kunt een passend kussen voor de ringen bestellen, stickers, kaartjes, linten en toppers voor op de bruidstaart, allemaal in hetzelfde thema. 

Klachten
Zoals voor iedere webshop geldt, kan er ook bij een bestelling bij Trouwartikelen.nl iets mis gaan. Natuurlijk moet u er op letten dat als u gepersonaliseerde artikelen bestelt, de spelling van de tekst zoals namen en de datum goed worden doorgegeven. U mag er van uitgaan dat wat u doorgeeft ook daadwerkelijk op de artikelen wordt gedrukt. Als er toch een fout gemaakt wordt terwijl u de informatie correct heeft doorgegeven kunt u hierover natuurlijk een klacht indienen. Als de fout bij de webwinkel ligt zullen zij die zeker corrigeren en nieuwe artikelen sturen. Als u een ander soort klacht heeft is het ook zaak deze zo snel mogelijk bij Trouwartikelen.nl zelf te melden zodat zij in de gelegenheid worden gesteld om de fout of tekortkoming te herstellen. Als artikelen bij voorbeeld beschadigd worden geleverd is het niet meer dan redelijk dan dat ze worden vervangen. U mag er dan ook van uit gaat dat dit zal gebeuren. Op de website staat niet vermeld dat Trouwartikelen.nl is aangesloten bij de Stichting Thuiswinkel Waarborg, het is dus niet bekend of een eventuele klacht bij deze stichting kan worden neergelegd als er geen bevredigende oplossing komt.

Heeft u voor uw bruiloft geshopt bij Trouwartikelen.nl en wilt u uw ervaringen met ons delen?
Dan nodigen wij u graag uit om uw beoordeling te schrijven en op de website van NederlandReview achter te laten. Zo helpt u toekomstige bruidsparen bij het beoordelen van deze webwinkel voor trouwartikelen.

Jouw bruiloft is natuurlijk van groot belang! Gaat Trouwartikelen.nl helpen jouw trouwdag fantastisch te maken of zorgen ze voor een flop? Lees de ervaringen!

}