NederlandReview

  Ervaringen Toys for joy

  Wat vinden anderen van dit bedrijf? Toysforjoy.nl is een online sexshop. Het is mogelijk om tal van verschillende producten te ontdekken en te vinden welke een erotiek insteek hebben. De producten worden anoniem verzonden en kunnen eenvoudig in de webshop besteld worden. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via toysforjoy.nl. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als toysforjoy.nl. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!

  Over toysforjoy.nl

  Toysforjoy.nl is een van de grotere aanbieders van erotiek artikelen in ons land. Het heeft een ruim assortiment met onder andere sexy lingerie, fashion, spannende speeltjes, beauty en welness artikelen en nog veel meer. Toys for Joy voor iedereen welke hier van wil genieten. Ze hebben verschillende betaalmogelijkheden waaronder ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Uitstekend!

  Kwaliteit, een snelle levering en discrete verzending in combinatie met een ruimt assortiment zorgt voor het succes van Toysforjoy.nl.

  De bedrijfsinformatie
  Toys for Joy
  Kingsfordweg 151
  1043 GR Amsterdam
  020-4917275

  Toys for Joy spreads cheer to 22,000 San Diego kids in need

  Diensten van toysforjoy.nl

  Er is een ruim aanbod van producten in deze webshop van spannende producten. Het gaat in grove lijnen om de volgende product groepen:
  - Dames lingerie
  - Toys voor dames
  - Vibo’s
  - Dildo’s
  - Drogisterij
  - Diversen
  - Heren lingerie
  - Toys voor heren

  Klachten, tips en complimenten over toysforjoy.nl

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen bij de website toysforjoy.nl. Het is goed om te ontdekken of er samen een oplossing kan komen. Wanneer het niet mogelijk is om een oplossing te vinden dan is het mogelijk om advies in te winnen bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Hierdoor is het mogelijk om een oplossing te vinden of een goed antwoord.
  Hierna kun je natuurlijk een review schrijven op deze site.
  Heb jij ervaringen bij toysforjoy.nl
  Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van toysforjoy.nl vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site.

  Wat vinden anderen van dit bedrijf? Betrouwbaar en discreet? Lees ervaringen van klanten die al bestelde bij toysforjoy, zodat u weet waar u koopt. Lees ze bij NederlandReview

  Toys for joy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Toys for joy

  Uw beoordeling

  spannende speeltjes

  wij zijn grootafnemer van 'speeltjes voor volwassenen'
  hebben inmiddels van alles geprobeerd, maar er zijn altijd weer nieuwe dingen die we willen uitproberen.
  We kopen bij meerdere webshops, want elke heeft weer andere dingetjes, maar ToysforJoy komen we vaker dan gemiddeld.
  Ze hebben altijd wel iets leuks, versturen snel en discreet. We zijn niet preuts hoor, maar voor de buren beter dat het netjes verpakt is (we wonen in een galerijflat), want die nemen onze pakjes weleens aan...

  Door: S. + P.16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  voor het eerst geprobeerd

  Voor het eerst een vrouwenverwenapparaatje gekocht en dat heb ik online gedaan omdat ik niet naar een winkel durfde.

  spannend met levering, ik had het laten doen op een dag dat ik alleen thuis was, maar het was ook helemaal blanco verpakt gelukkig. snel aangenomen en gedaan of het kleren was ofzo haha.

  en ik ben blij met de aankoop, vooral ook dat niemand het weet!!

  Door: anoniempje10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Discreet

  Ze hebben hier echt alles! Van lingerie tot BDSM spullen! Het fijnste is dat er heel discreet geleverd wordt, niemand weet wat voor leuke dingen je nou weer ergens hebt gekocht ;)

  Door: Rachel30-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Toys for joy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Toys for joy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Toys for joy actief?

  Toys for joy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Toys for joy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.