NederlandReview

  Ervaringen TopSnowShop

  Wat verkoopt dit bedrijf? Waar is het in gespecialiseerd? Hebben andere consumenten ervaringen met dit bedrijf? Zo ja, wat denken de consumenten erover? Maar ook belangrijk, wat denkt u erover?

  Wij van NederlandReview hebben verschillende ervaringen/bevindingen van consumenten gekregen die wij in onze website hebben gezet. Alle reviews zijn dan ook stuk voor stuk geschreven door onafhankelijke en échte consumenten. Dit zorgt er natuurlijk niet voor dat u gegarandeerd wordt dat u hetzelfde gaat ervaren, maar in ieder geval wel een beeld of indicatie krijgt van wat u allemaal kunt verwachten van dit bedrijf. Dit maakt de mening of ervaringen van consumenten erg belangrijk waarbij het helpt een keuze te maken om hier iets te kopen. Heeft u zelf al eerder contact genomen met dit bedrijf of heeft u een mening hierover? Dan zouden wij het graag willen horen. Zo zorgen we er samen voor dat consumenten die over een bepaald bedrijf niets weten, toch een indruk krijgen en te bekijken of de verwachtingen overeenkomen met de verwachtingen van hun zelf.

  Over TopSnowShop

  TopSnowShop is een online webwinkel die zich bezighoudt met het verkopen van verschillende wintersport artikelen. Heeft u misschien een sporthelm of skibril nodig, een aantal protectors of bijvoorbeeld handschoenen om te gaan wintersporten? Dan bent u op het juiste adres. Dit bedrijf focust zich elk seizoen op een mooier assortiment kwaliteitsmerken waardoor u er zeker van bent dat u de trend van het jaar meekrijgt en nooit zult achterlopen. Dit bedrijf weet dat topkwaliteit uiterst belangrijk is waardoor dit ook zeker wordt aangeboden. Het bedrijf biedt overigens ook de laagste prijs garantie. Bovendien krijgt u het verschil terug als u eenzelfde artikel ( met beschreven voorwaarde) ergens anders goedkoper vindt. Dit zorgt natuurlijk voor een betrouwbaar image en maakt het ook zeker eerlijk.

  Skihelm met Vizier Voordelen | TopSnowShop

  Diensten

  Het bedrijf verkoopt zoals gezegd dus verschillende wintersport artikelen en is gespecialiseerd hierin. Zo kunt u hier terecht als u bijvoorbeeld een ski helm wilt kopen, een vizierhelm of een skibril. Wilt u liever iets anders en gaat u voor veiligheid? Dan kunt u gemakkelijk zoeken naar protectors, waar allerlei verschillende soorten van worden aangeboden. Van rug beschermers naar knie beschermers, of elleboogbeschermers naar boven been beschermers. Ook hierin zijn weer verschillende maten en soorten te verkrijgen zodat u altijd wel het gewenste artikel kunt vinden. Bovendien kunt u ook ervoor kiezen om ski helm tassen te kopen, waarmee u uw helm gemakkelijk overal kunt meenemen. Dit bedrijf biedt levering binnen 1 tot 2 dagen aan en heeft een van de grootste aanbod van skihelmen die van top kwaliteit zijn. Bovendien heeft u 14 dagen retourrecht zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u een product toch niet ziet zitten.

  Klachten

  TopSnowShop heeft een uitstekende klantenservice en beantwoordt daardoor uw vragen ook zo snel mogelijk. Heeft u vragen, klachten of is er iets niet duidelijk? Dan kunt u ze gemakkelijk bereiken via de mail. Het is ook aangeraden om eerst te kijken tussen de veel gestelde vragen. Die u kunnen helpen een vraag van te voren al op te lossen.

  Heeft u zelf al ooit ervaring en/of contact gehad met dit bedrijf? Zo ja, zouden wij het graag willen horen. Dit kunt u delen met onze consumenten waardoor we samen een beter beeld zullen vormen van dit bedrijf.

  Gaat u skien op wintersport? En denkt u erover om te kopen bij TopSnowShop.nl? Lees dan eerst bestel-ervaringen zodat u weet waar u koopt!

  TopSnowShop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TopSnowShop

  Uw beoordeling

  Beste winterwinkel!

  Ik heb hier heel mijn uitrusting voor de wintersport gekocht! Ze hebben echt alles wat je nodig hebt van A tot Z, en het is ook allemaal helemaal niet zo duur. Maar je weet wat ze zeggen kwaliteit heeft zijn prijs! Levering ging ook super snel, heb nergens op moeten wachten!

  Door: Annabelle28-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  goede service!!!

  Wat een goede service. Van een skihelm met vizier mistte we een paar schroefjes. dacht dat we een skibril moesten vervangen. Maar niet is minder waar! Schroefjes zijn per omgaande opgestuurd en de skibril is weer helemaal goed!!!

  Door: mieke19-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Op tijd voor de vakantie besteld en geleverd

  Had niet aan alle spullen gedacht voor de wintersport, was echt allemaal van die suffe dingen vergeten. Skisokken enzo haha. Gelukkig kon ik het hier nog bestellen en leverden ze op tijd voor mijn vakantie. Bedankt!!

  Door: Elisa31-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Ideaal voor de wintersportvakantie

  Binnenkort ga ik op wintersportvakantie en ik moest nog een aantal dingen aanschaffen, zoals een bril en een helm. Geen idee waar ik dit in de winkel kan kopen, dus ben gaan zoeken op het internet. Zodoende kwam ik bij TopSnowShop terecht. Hier een skihelm en een bijbehorende bril besteld voor een schappelijk prijsje. De levering was snel, maar niet geheel correct. De bril miste namelijk. Na contact te hebben gehad met de vriendelijke medewerker van de klantenservice, werd mij verteld dat de bril alsnog nageleverd zou worden. En inderdaad: twee dagen later had ik alsnog de door mij bestelde bril.

  Door: Mark Klooster20-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is TopSnowShop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over TopSnowShop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TopSnowShop actief?

  TopSnowShop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TopSnowShop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.