TomTom

Alle reviews

TomTom

41% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (39)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2x Tom Tom toestellen

  Waardeloze klantenservice, totaal niet te bereiken, alleen een computer antwoord systeem die constant voorgeprogrameerde, dus foute antwoorden, geeft als je geen standaad vraag hebt.
  Hun computer geeft aan dat je iemand kan spreken echter er komt nooit iemand om mee te chatten, er is geen mail beschikbaar , geen telefoon nummer beschikbaar... dus als je al van plan bent om een nieuwe TomTom navi of app wil aanschaffen kijk eerst maar eens of er ook nog een echte helpdesk beschikbaar is ... dus mooi niet, het is wel een goed systeem maar een waardeloze service of eigenlijk helemaal geen service.
  Ik ben er wel klaar mee, ik was in overweging om een nieuwe Truck navigatie aan te schaffen van 450 euro maar doe dit nu echt niet na deze geweldige ervaring.
  Ik wil iets eenvoudigs veranderen omdat ik een typfout gemaakt had met invoeren van het emailadres wil ik dat mailadres veranderen dat gaat dus niet, hun computer snapt dit niet dus allemaal foutieve antwoorden waar je niks aan hebt, o.. wacht een paar seconden dan komt er een knopje om met een medewerker te chatten... nou daar kan je lang op wachten want die komt niet, m.a.w ik ben kompleet onbereikbaar omdat het Email adres niet bestaat, echter ze weten wel mijn juiste mailadres te vinden om de rekening te versturen... ik kap dus met die troep en flikker de hele zooi in de vuilnisbak en ga een Garmin aanschaffen als ik er bij Garmin niet uitkom kan ik terugvallen op de leverancier die het probleem voor mij oplost ik heb nl. ook al een fietsroute navigator en een motor navigatie van Garmin en dat bevalt uitstekend
  Theo van Roomen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tomtom systeem

  Tomtom is gewoon de beste navigatie die er is.

  Vooral het design is erg mooi met 3d-gebouwen en handig om te zien waar je precies bent.

  Wel heb ik het idee dat onze vorige TomTom beter was dan deze, maar dat kan gewenning zijn. Sneller leek die.


  Een groot nadeel en ik hoop dat ze dat aanpassen: wij hebben kaarten voor de hele wereld, maar er staat niet genoeg geheugen op het apparaat om al die kaarten erop te zetten. Je moet dan steeds de kaarten kiezen die je dan nodig hebt, maar heel handig is dat niet. En voor Amerika krijg je dan constant de melding dat het geheugen Bijna vol zit. Dat is irritant. Ik hoop dat ze dit gauw fixen, want verder is het een mooi systeem.

  Tom Tom modellen zijn levensgevaarlijk. Het adressenbestand wordt soms niet erkend. Ik woon in Tilburg Primus van Gilspark in Tilburg. De Tom Tom navigatie erkend alleen de Primus van Gilsstraat. Onlangs heb ik een hart infarct gehad de ambulance is 17 minuten aan het zoeken geweest. Ik heb het ter nauwe nood goed afgebracht. Verleden jaar moest ik 7 maal naar de oogkliniek met medisch vervoer 6 maal kon men het niet vinden. Gelukkig had ik hulp die het vervoer verwezen
  De primus van Gilsstraat gaat tot huisnummer 34 het Primus van Gilspark heeft 47 nummers en bestaat al sinds 1996. via de Ververstraat in Tilburg na 40 meter linksaf zijn de appartementen aan de ;linkerzijde het Primus van Gilspark en rechts van de straat de Oude Kerkstraat. Nu heb ik in ferbruari een nieuwe auto gekocht. En jawel met een Tom Tom navigatie , De MIO 8670 LM Helpt mij gelukkig beter. Met Tom Tom loopt alles mis Thuisbezorgt.nl laat je betalen maar kan niet leveren het adres zou niet bestaan.

  Eens! Wat een zooi. Na uren bijwerken van de Tomtom Go 61 hoor je 1 kwartier De Stem de route aangeven en daarna valt ie weg. Dankjewel voor de tip om een MIO te kopen! Ik zocht precies naar een systeem dat werkt. Hopelijk doet de MIO het met een Mac.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis nieuwe stemmen voor TomTom

  Wij hebben een TomTom en we kwamen er net achter dat je dus via de website van TomTom nieuwe stemmen kunt downloaden. Sommige kosten geld (Snoop Dogg bijvoorbeeld haha!), maar sommige zijn gewoon gratis.

  Wel een beetje onhandig dat je moet uitgebreid moet bestellen, maar wel heel leuk dat er allemaal gratis stemmen zijn om op je TomTom te zetten. Leuk voor de variatie en pret in de auto ...

  Dat vind ik goede service van TomTom, want zo heb je nog eens iets leuks.

  En je zet het dan op je TomTom alsof je moet updaten, dat is best makkelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  S 60

  Uitstekend systeem. Totaal niets op aan te merken behalve de satelliet connectie die snel uitvalt.

  Net een T Roc gekocht met een navigatie dat het totaal niet doet ! Dus val ik terug op Tom Tom die ik met wat paperclips en elastieke bandjes via ventilatie grills ophang.

  Iemand enig idee hoe de output van Tom Tom op het scherm van de VW te krijgen is.

  Overigens schande voor VW dat ze nog niet in de buurt van Tom Tom kunnen komen waarmee ze n.b. mee samenwerken !!

  Treurige zaak zeker daar VW met Tom Tom samenwerkt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tomtom 6250

  Een geweldig apparaat dat ik al jaren gebruik, maar als er eenmaal een storing optreed en je om hulp vraagt, hopeloos. Je kunt alleen maar via chat contact zoeken met Tomtom. Vreselijk is dat, het probleem wordt maar niet opgelost, steeds weer krijg je een gebruiksaanwijzing om het zelf op te lossen. Iemand spreken is er niet meer bij. Dat is het slechtste wat ik ervaren heb. Zolang het Tomtom systeem werkt heb ik niets te klagen, het zijn de beste, tot er storing komt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  GO 5200

  Ook na de laatste updates zijn de Franse kaarten nog niet erg bij de tijd. Al enkele jaren ga ik naar Ibis budget Mâcon Crèche op weg naar zuid Frankrijk. Tegenover een Buffalo Grill. Op Google maps allang te vinden, maar op de kaart van TomTom nog altijd een grijs gebied. Slechte zaak.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nieuwe tomtom

  Wij hebben een nieuwe tomtom aangeschaft.

  Vooral mooi is het design. Wij hebben met 3D-gebouwen en alles is echt goed weergegeven, mooi om te zien maar vooral ook heel handig, want je herkent beter waar je heen moet als je aan het zoeken bent naar de weg.

  De routes kloppen voor zover ik zie ook goed. Soms wordt er plotseling een stortcut aangeraden, dat scheelt vaak echt minuten.

  Een nadeel is wel dat je niet zoveel kan aanpassen aan eigen voorkeuren. Wel gelukkig nog de stem en de ook de volgorde van de functies in het menu.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ervaringen

  Wij hebben ervaringen met meerdere systemen van TOMTOM en alles beviel wel. Meestal kochten we in het buitenland een speciale voor dat land, maar inmiddels hebben we een systeem waar je verschillende kaarten op kunt downloaden.

  Soms laat hij je wel omrijden of kiest hij een weg die gewoon raar is, maar meestal gaat het goed (of heb je het niet door).. Toch lijkt Google Maps soms beter, en die is nog wel gratis

  Wel zijn ze erg prijzig, maar er zal ook veel werk in zitten, het is vast wel terecht

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tomtom navigatie

  Vroeger had ik vaak een ander systeem, heb ik een Tomtom gekocht.

  Werkt allemaal mooi. Je moet even wennen, want het is toch net anders dan andere. Bij mijn nieuwe Tomtom kun je niet alles aanpassen, maar dat is eigenlijk ook niet nodig. Het is wel helder en duidelijk daardoor.

  Het design is erg mooi en de routes zijn volgens mij ook gewoon snel. Soms raad hij ineens een kortere route aan, dat is dan best handig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Graphics

  We hebben net een nieuwe TomTom aangeschaft. Prijzig, maar we kozen ook voor eentje met extra mooie graphics en een snelle processor. En wat gaaf om die gebouwen zo te zien. Eerder hadden we ook een TomTom, maar die had dat niet hoor! Verder is het besturingssysteem heel eenvoudig. Al vind ik het jammer dat je niet meer zo'n autootje in beeld ziet, maar een pijltje. Of kan ik dat misschien ergens instellen?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Go Premium

  Enkele dagen geleden besteld, betaald en zou binnen 2 dagen geleverd worden. Gisteren contact opgenomen met hun, geen antwoord. Vandaag op veschillende internet pagina's telefoonnummers van hun gevonden, niet eens een beltoon. Zal ik nog eens een TomTom aanschaffen? Yeah, sure, maar NOOIT meer via hun website. Gewoon waardeloos en ik vraag me dan af of die site er enkel voor de show is. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken>. BTW.. de telefoonnummers: +31207575191 en +31207575000

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tomtom go camper

  Wat een vreselijke klantenservice,dit is bij Garmin beter
  Ik heb enige dagen geleden gechat met Kuldeep Dimble onder referentie 1459657,deze belachelijke naam beloofd van alles maar er komt niets van.
  Er zijn meerdere mensen die een TOMTOM GO CAMPER hebben gekocht doordat hier campercontact camperplaatsen/campings van NKC op staat als Poi.
  Na de laatse update zijn ze geheel verdwenen,daar ANWB,ACSI,ADAC en eigen geistalleerde poi's er nog netjes opstaan. Men zou me terug mailen ....gebeurt natuurlijk niet. Heb er dan ook geen goed woord voor over. Duur betalen en niet een klein stukje service in de vorm van een antwoord. Het is bijna onmogelijk om met iemand te chatten of te mailen.GEEN AANRADER OM TOMTOM TE KOPEN! 1 ster is nog te veel

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 burger menu

  Brutaal aan de telefoon, duurde bijna 2 uur.
  Laatste keer dat ik daar bestel

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  750 GO

  regelmatig update flitsers ok
  maar werkt niet tijdens het rijden
  gisteren nieuwe update
  rij vandaag meer dan 50 flitsers voorbij toestel reageert niet
  geen melding

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TomTom Start20

  Uitstekend apparaat, eind 2014 gekocht bij de ANWB, inclusief gratis updates (kaarten én flitsers, en eenmalig flitsers West-Europa) gedurende de levensduur van het apparaat.
  Wordt blijkbaar niet langer ondersteund, maar bij de laatste updates (werkt waarschijnlijk ook niet meer, want al weken dezelfde!) zijn ook mijn flitsers verdwenen. TomTom reageert niet op mails, inloggen of zelfs nieuw wachtwoord aanvragen lukt niet. Dus chatten met een medewerker is onmogelijk.
  Oftewel: geen enkele service meer. En "natuurlijk" geeft verkoper ANWB ook niet thuis, die vinden het mijn probleem.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Go expert, truck

  Zie vele negatieve ervaringen in de review
  En: ik heb betaald, 449 euro, maar niets geleverd
  Onbereikbaar zoals verwacht worden
  Ik schakel juridische hulp in, ben er godzijdank voor verzekerd

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto

  Navigatie in de auto iOS echt waardeloos. 2 keer via een gigantische omweg door Oostenrijk via dorpjes enz. Vaak altijd ze de wegen verkeerd. Ondanks dat het in mijn auto zit pak ik Google maps

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tomtom go 50

  Updaten duurt al meer dan 24 uur. Stuurt je soms over onverklasrbare wegen. Voor mij geen TT meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TT Rider 500

  Na een duidelijk geformuleerde vraag kreeg ik nauwelijks ter zake doende opdrachten om 'het probleem' om te lossen, terwijl ik slechts een vraag had. Naar mijn vraag werd niet ge
  luisterd, bovendien had ik sterk de indruk dat mijn vraag via een of andere vertaalcomputer (India) beantwoord werd. Puur slecht. Toen het 'te moeilijk werd', adviseerde men mij het apparaat op te sturen voor reparatie, terwijl het apparaat in kwestie slechts twee maanden oud was, en afgezien van mijn vraag, geen gebreken vertoonde. Nogmaals, puur slecht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nog geen wacht op Discover 6'' of Prenium 6''

  Al vroeg heb ik een TomTom aangekocht ( XXL Classic ). Mijn tweede was een G500. Nog altijd tevreden over service. Nu ben ik geschikt om een nieuwe TomTom aan te schaffen. Tot mijn verbijstering merk ik op de site, voor mij, een onduidelijke keuze die ik kan maken.
  Discover
  (1 jaar live flitsers)
  NIEUW 1 jaar live informatie over brandstofprijzen
  NIEUW 1 jaar live informatie over parkeermogelijkheden)
  6 inch ? - past het op de magneet bevestigingslader G500 ?
  Kosten achteraf !!
  Prenium
  Updates via Wi-Fi®
  Inclusief wereldkaarten en verkeersupdates
  Verkeersinfo en waarschuwingen voor flitsers via geïntegreerde SIM (eventuele kosten SIM kaart ??)
  Handsfree bellen en persoonlijke routes

  Bij aankoop: via chat of e-mail op help.tomtom.com

  Dat is wat ik noem geen service, hebben ze jullie telefooncentrale uit dienst gesteld ?
  Is er met de fusie en ander filosofie?
  Wat ik hierover kan zeggen doe zo voort en je hebt geen klanten meer, of een beetje via de resellers.
  Zou u nogmaals kopen bij: Geen idee ( keuze is bij jullie : ja of neen)

Anderen bekeken ook

Podobrace
17 reviews

Wanneer je geblesseerd bent, of een blessure juist wilt voorkomen, kun je soms wat extra hulpmiddelen gebruiken. Als je wat extra ondersteuning nod...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

All4running
6 reviews

Houdt u van hardlopen en doet u dit regelmatig? Dan heeft u ongetwijfeld al vaker hardloopschoenen gekocht en misschien was dit wel bij All4running...

Bergfreunde.nl
20 reviews

Wanneer je van outdoor sporten zoals bergbeklimmen, fietsen, snowboarden etc. houdt is het essentieel dat je over de benodigde uitrusting beschikt....

TomTom

‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gèk kun je ervan worden, maar tegenwoordig is navigatieapparatuur wel wat beter dan dit. TomTom is altijd één van de aanvoerders geweest in de navigatiemarkt, maar wat zegt dat nou helemaal? Is TomTom zo goed als je zou kunnen verwachten van een marktleider, of valt het tegen en raadt hij je toch nog te vaak alleen maar aan om om te keren waar dat niet kan? Lees hier de reviews van anderen en kom erachter of je wel of niet een TomTom zou moeten aanschaffen om de weg te weten.

Over TomTom
In de jaren dat mobiele telefoons nog de omvang en het gewicht van een koelkast hadden, bijna niemand een emailadres had of daar zelfs maar van had gehoord en al helemaal ver voor de tijd dat haast iedereen standaard voorzien was van navigatie in zijn auto, begon de geschiedenis van TomTom: in 1991 begonnen Peter-Frans Pauwels en Pieter Geelen met lichtgewicht commerciële applicaties voor particulieren, zoals woordenboeken, spelletjes en routeplanners. Het bleek een gat in de markt en het bedrijf groeide mee met de explosieve handheldmarkt. In 2001 kreeg het bedrijf de naam TomTom en kwam de TomTom Navigator op de markt, een mobiel autonavigatiesysteem. Een doorslaand succes. Er volgde veel meer. TomTom Go, een standalone autonavigatieapparaat, kwam in 2004, evenals TomTom Mobile, de toepassing op smartphones. Tegenwoordig werkt TomTom samen met vele bedrijven, zo nam het de research afdeling van Siemens in Eindhoven over en levert aan en met grote namen als Renault, Apple (TomTom op de iPhone), Nokia en Google. Door iLocal, gespecialiseerd in bedrijfslocaties, over te nemen kon TomTom zonder Google een uitgebreide zoekfunctie in locaties aanbieden. Inmiddels heeft zelfs John de Mol een aandeel in TomTom, onder andere om nieuwe navigatieconcepten te ontwikkelen. Over een mogelijke samenwerking met bedrijven als Amazon, Uber en Facebook wordt druk gespeculeerd. Er ligt dus nog veel in het verschiet voor TomTom.

Tomtom go 5S getest door de consumentenbond.

Diensten van TomTom
TomTom biedt veel verschillende apparaten aan. Klanten kunnen onder andere kiezen voor een grote of klein scherm (veel overzicht of juist handig mee te nemen), snellere of langzamere processor (met natuurlijk een prijsverschil) en beperkte of grote dekking (kies bijvoorbeeld voor West-Europa of juist Wereldwijd voor de globetrotter). TomTom kan geïntegreerd zijn in je auto, bijvoorbeeld als je een Renault Carminat, een Fiat Blue&Me of een Toyota TNS400 rijdt. Verkeersinformatie (‘Traffic’) houdt bij waar files zijn of tijdelijke wegwerkzaamheden, waar je dan dus bijtijds omheen kunt rijden. Maar TomTom is tegenwoordig niet meer alleen voor auto’s; je kunt ook sporten met een TomTom Sports Watch (zo weet je ook weer hoe je terug moet rennen) en de TomTom Bandit sportcamera (cool als je bijvoorbeeld gaat zweefvliegen en alles vanaf je hoofd wordt gefilmd).

Klachten over TomTom
Via de website tomtom.com kun je een antwoord vinden op tal van problemen die zich kunnen voordoen met een apparaat van TomTom. Kom je er niet hoe MyDrive Connect werkt, dan kun je daar gemakkelijk achter komen via de online vraagbaak. Ook vind je hier je accountgegevens, jouw eerder gestelde vragen, reparaties, bestellingen en berichten. Kaartfouten kunnen hier gemeld worden. Wil je gewoon met iemand praten over je problemen, dan kun je hier ook een telefoonnummer vinden.

Wat vind jij van TomTom? Laat hier je mening achter!

Is TomTom zo goed als je zou kunnen verwachten van een marktleider, of valt het tegen? Lees ervaringen bij NederlandReview

}