NederlandReview

  Ervaringen The GayShop

  Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is natuurlijk heerlijk om te ontdekken wat anderen van de The GayShop vinden. Het is een online webwinkel in de categorie sexshops. Het is een uitgebreide website waar veel mensen van kunnen genieten. Het is goed om te zien welke verschillende opties er zijn en hoe ook jij bij de The GayShop een bestelling kunt plaatsen. Ken je ze nog niet? Lees dan hier meer over ze. Ken je ze al wel? Laat dan hier je mening achter over hun om zo een goed beeld van dit bedrijf te geven aan anderen. Een positieve en een negatieve review of beoordeling is van harte welkom. Er zijn volop mogelijkheden en manieren om anderen te helpen. Doe het ook op NederlandReview door eerlijk te zeggen wat je van de The GayShop vindt.

  Over The GayShop

  De The GayShop is een onderdeel van de EDC retail group. De EDC retail group heeft een netwerk van online sexshops waar je terecht kunt voor meer spanning en erotiek. De EDC retail group heeft een rijke geschiedenis en is in het jaar 2004 opgericht door de heer Eric Idema. Waar het als een kleine eenmanszaak is begonnen, daar is het nu uitgegroeid naar een bedrijf met een aanbod van meer dan 8001 artikelen op het gebied van de volwassen ontspanning. Het is een ware snoepwinkel voor volwassenen.
  Service is het sleutelwoord bij alle webshops en online sexshops van de EDC retail group. Er zijn volop klanten in het bedrijf, welke door de goede service steeds weer terugkomen. Je kunt er gemakkelijk betalen met iDeal, waarbij zij de eerste online sexshop waren met deze optie. Het bedrijf is hierdoor snel gegroeid van een kleine onderneming naar een groot bedrijf. In 2006 is het een bv geworden en later is het doorgegroeid aar een hele groep van websops onder de EDC retail group paraplu.

  In 2007 is het bedrijf verhuisd naar het eerste bedrijfspand in Veendam. Hier is het nog verder doorgegroeid en komen er nog steeds meer webshops en online sexshops bij.

  Scherpe prijzen, hoge service, een goede kwaliteit product en vriendelijkheid zijn de sleutelwoorden van de sterke groei van dit bedrijf. Ongekend!


  Nostalgische speeltjes! Ander soort speeltjes dan je vindt op The GayShop, dat wel ;)

  De missie van de EDC retail group is dat ze het vertrouwde adres zijn en worden waar iedereen sexy kleding gaat kopen, spannende accessoires, uitdagende speeltjes en alles wat hierbij hoort. Het is heerlijk om te zien hoe ze hier dagelijks aan bouwen.

  Diensten van The GayShop

  Op de The GayShop vindt je tal van sexspeeltjes, kleding en lingerie voor de moderne mens! Ontdek het allemaal door de The GayShop te bezoeken. Ook jij zal het leuk vinden.

  Klachten, tips en complimenten over The GayShop

  De The GayShop is lid van de thuiswinkel.org branche organisatie. Ze streven naar de hoogste tevredenheid. Mocht je een klacht hebben dan kun je deze bij The GayShop kenbaar maken. Ze zullen er alles aan doen om de klacht op te lossen. Als dit niet kan dan kun je het voorleggen bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk.

  Heb jij ervaring met The GayShop?

  Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van dit bedrijf vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten met The GayShop. Is dit de beste plek om jouw sexy gay toys te kopen? Hoe is de service, het aanbod, de prijzen en zijn er klachten? Check de reviews!

  The GayShop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The GayShop

  Uw beoordeling

  Toys voor mijn vriend

  Voor mijn vriend een aantal gezellige TOYS gekocht in deze winkel.
  Een spannende verrassing voor ons allebei.
  Snel in huis, snel gebruikt

  Door: Onno30-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  blog, korting en leuke spulletjes

  Meer dan een webshop, ik vind ook de blog heel interessant hier ;) met allemaal tips & tricks.

  En ze hebben leuke spulletjes hier. Met vaak korting ook. Blij mee! ;)

  Door: Gerrie27-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  The GayShop niks voor mij

  Ik wilde een cadeautje kopen voor een homoseksuele vriend van mij bij The GayShop. Ik moest natuurlijk een account aanmaken om mijn bestelling te plaatsen en nu wordt ik helemaal doodgegooid met reclame en daar zit ik echt niet op te wachten. Bovendien vond ik de prijs ook wat aan de hoge kant.

  Door: W. Finke31-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  FAQ

  Is The GayShop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over The GayShop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The GayShop actief?

  The GayShop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The GayShop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.