Superkeukens

5.9
6

Bestellen

5.1

Service

6.6

Prijs

5.7

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Superkeukens

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Superkeukens of bent u benieuwd of zij goede service bieden? Laat hier uw review achter en lees die van anderen.


Over Superkeukens

Bij Superkeukens bieden ze keukens aan passend in iedere interieurstijl en elk budget. Ze berekenen de beste prijs door de berekening van de keuken open en transparant te houden. Ze kunnen u ook een scherpe prijs bieden doordat zij onderdeel uitmaken van één van de grootste inkooporganisaties van Europa. Elk onderdeel dat u toevoegt, wordt op deze manier doorberekend. Zo ziet u meteen wat een keuken zou kosten als u een bepaald onderdeel weglaat. De keukens van deze winkel worden geproduceerd in Duitsland.
Diensten van Superkeukens

Online kunt u al van verschillende diensten van Superkeukens gebruikmaken. Zo is er een ontwerpmethode waarbij u thuis op uw computer uw keuken kunt samenstellen. Dit kunt u doen in de 3D keukenplanner. Ook kunt u een keuken samenstellen door middel van een online inspirator die u stapsgewijs kunt doorlopen. Daarnaast kunt u natuurlijk de productcatalogus bekijken, en blogs lezen die over allerlei onderwerpen omtrent keukens gaan.  Mocht u een wat krapper budget hebben, kijk dan eens bij de keukens die met korting worden aangeboden. Dit zijn de modelkeukens die in een showroom hebben gestaan en plaats moeten maken voor een nieuwer model. Alle keukens die u online ziet staan, zijn ook in een showroom te bekijken.


42 winkels en groeiende

Op het moment dat wij van NederlandReview deze informatie schrijven heeft Superkeukens 42 vestigingen verspreid door heel Nederland. Er zullen er binnenkort nog twee meer zijn. Wanneer u de winkel bezoekt, neemt dan de maten van uw keuken mee, zo kunt u gratis een vrijblijvend 3D keukenontwerp laten maken. Er zijn vele verschillende opstellingen, kleurencombinaties en inbouwapparatuur mogelijk. Tijdens een twee uur durende afspraak met een adviseur heeft u voldoende tijd om uw wensen om te zetten naar uw droomkeuken. Dus welke kleur en materiaal u wilt, welke apparatuur etc.  U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak maken. Wanneer u tevreden bent over het resultaat, wordt er een afspraak gemaakt om uw keuken in te laten meten. Daarna wordt hij besteld, en kan hij binnen vijf weken binnen zijn. U kunt zelf kiezen of u de keuken zelf monteert of laat monteren.


Klachten, problemen, tips, complimenten, contact met Superkeukens

Met de leveranciers van de verschillende inbouwapparatuur kunt u direct per telefoon contact opnemen over uw vraag of klacht. Mochten er klachten zijn over de keuken zelf, dan kunt u zich melden bij de winkel waar u uw aankoop heeft gedaan. Superkeukens geeft een productiegarantie van tien jaar op werkbladen en keukenmeubelen. Daarnaast is Superkeukens door het CBW erkend, wat u extra zekerheid geeft bij aanschaf van uw keuken.


Heeft u veel plezier van uw nieuwe keuken van Superkeukens?

Of bent u juist problemen tegengekomen bij de levering, installatie of de garantie van deze keukenaanbieder? Laat hier uw review achter, zodat anderen geholpen worden bij het kiezen van een keukenwinkel. 


Nieuwe keuken kopen? Service is belangrijk! Hoe scoort Superkeukens volgens hun eigen klanten? Kun je annuleren? Is de kwaliteit hoog? Lees reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook