NederlandReview

  Ervaringen Stofzuigerdiscounter.nl

  Zouden mensen die al eerder een stofzuiger bij Stofzuigerdiscounter.nl daar weer een stofzuiger kopen? Zijn ze tevreden over de producten die dit bedrijf aanbiedt, of zou de service van dit bedrijf nog wel iets beter kunnen? Op deze pagina lees je wat het bedrijf doet en kan je de ervaringen van mensen die al eerder een stofzuiger via deze site kochten lezen!

  Over Stofzuigerdiscounter.nl


  Sotfzuigerdiscounter.nl is een bedrijf dat niet op zichzelf staat. Het bedrijf is onderdeel van Create2Fit BV. Create2Fit BV is eigendom van Marc Koster en Tom Coronel. Samen hebben zij nog meer websites die zich bezighouden met het verkopen van een bepaald type product. Zo hebben ze bijvoorbeeld een website die alleen maar koffiemachines verkoopt, een website die alleen maar tv’s verkoopt en nog meer van dergelijke websites. Stofzuigerdiscounter is er daar ook een van.

  Het bedrijf heeft niet alleen webshops, het heeft ook een vestiging in Naarden. Wie een product eerst wil zien dat hij via de site gevonden heeft kan het desgewenst bekijken en ophalen in de showroom te Naarden. Bij het bedrijf werken ongeveer 65 mensen. Het bedrijf heeft niet echt een focus op zakelijke klanten, maar richt zich des temeer op particulieren die elektronica nodig hebben. Het bedrijf heeft een aantal kernwaarden hoog in het vaandel staan. Deze kernwaarden zijn onder meer: vertrouwen, prestatie, innovatie en respect.  Productvideo uitleg bij stofzuigerdiscounter door Tim Coronel!

  Diensten Stofzuigerdiscounter.nl


  Op deze website is een groot assortiment aan verschillende stofzuigers te vinden. Voor iedereen die op zoek is naar een goedkope stofzuiger is er wel een stofzuiger te vinden, maar ook voor iemand die een degelijke stofzuiger zoekt is er een te vinden op stofzuigerdiscounter.nl. Het bedrijf houdt zich niet alleen bezig met het verkopen van verschillende stofzuigers, maar geeft op haar site ook informatie over verschillende stofzuigers. Iedereen bevindt zich natuurlijk in een andere situatie en het kan per persoon verschillen welke stofzuiger er voor hem of haar het meest geschikt is.

  Een goedkope stofzuiger vinden op stofzuigerdiscounter.nl is natuurlijk mogelijk, maar het bedrijf biedt ook stofzuigers aan die je in staat stellen om helemaal niet meer te hoeven stofzuigen. Er bestaan namelijk ook stofzuigrobots die je het werk uit handen kunnen nemen. Als je dus een hekel aan stofzuigen hebt, dan kan je op deze site een stofzuigrobot uitzoeken die het werk voor je doet

  Klachten en ervaringen Stofzuigerdiscounter.nl


  Als je al een product gekocht hebt op stofzuigerdiscounter.nl, dan waarderen we het als je op deze site een reactie achter laat. Andere mensen kunnen dan beter bepalen of ze ook op deze site een nieuwe stofzuiger moeten gaan kopen, of dat ze beter ergens anders een goedkope stofzuiger kunnen kopen.

  Als je een klacht hebt over dit bedrijf dan kan je deze natuurlijk ook direct aan dit bedrijf richten. (Allebei kan natuurlijk ook). Een klacht bij dit bedrijf indienen kan op verschillende manieren. In de eerste plaats kan je bellen met een 0900-nummer (de kosten zijn 80 cent per minuut). Je kan natuurlijk ook een mail sturen of langsgaan in de vestiging te Naarden.

  Consumenten die u voorgingen bij stofzuigerdiscounter vertellen over hun ervaringen met deze online shop. Lees ervaringen & beoordeel bedrijven bij NederlandReview

  Stofzuigerdiscounter.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stofzuigerdiscounter.nl

  Uw beoordeling

  Gewoon de goedkoopste stofzuiger

  Goedkoper dan bij de Mediamarkt en ik had mijn stofzuiger snel in huis. Gewoon de goedkoopste gekozen die ik vinden kon en hij werkt prima. Ik hoef geen tierelantijntjes op een stofzuiger!

  Door: Yadiz14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goed

  Stofzuiger stuk. Hier besteld en volgende dag in huis. Netjes hoor.

  Door: JS14-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  samsung complete

  ik heb een stofzuiger samsung complete gekocht. ik wilde er zo eentje zonder zak want die waren altijd op en ik wist nooit welke zak erin moest. ik sta versteld van de zuigkracht trouwens. EN hij was de volgende dag al in huis. Het is trouwens best wel een investering maar op zich zn geld wel waard.

  Door: Hester van Loon07-08-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Stofzuigerdiscounter.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Stofzuigerdiscounter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stofzuigerdiscounter.nl actief?

  Stofzuigerdiscounter.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stofzuigerdiscounter.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.