Starmix

8.5
8.7

Bestellen

8

Service

8

Prijs

9.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Starmix

Ervaringen Starmix-Specialist

Benieuwd naar wat andere mensen vinden van de diensten Starmix-Specialist? Lees hier de ervaringen van andere gebruikers. 

Als u van plan bent om een oplossing aan te schaffen voor het zuigen van stof en vloeistoffen, dan is het goed om eerst te kijken hoe de ervaringen van andere klanten met
de Starmix produkten zijn.  Wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent !

Over Starmix-Specialist

Starmix-Specialist is de officiële specialist voor Starmix stofuizers, filters, zakken en toebehoren voor de Nederlandse en België  markt van professionele en hobby gebruikers.
De Duitse kwaliteitsfirma Electrostar ontwikkelt, produceert en levert onder de merknaam Starmix twee innovatieve productgroepen met internationale marktwaarde:, stofzuigers en handdrogers.
Al meer dan 90 jaar worden een breed scala aan sterke en unieke stofzuigers ontwikkeld met een innovatief filterconcept voor de bouw, industrie en thuisgebruik. Daarnaast treft de eindgebruiker
de onderdelen van Starmix ook aan in stofzuigers van andere bekende elektro merken in Europa en de USA.

Diensten van Starmix-Specialist

“Een schone en veilige omgeving is een belangrijke basis om veilig en met plezier met elkaar te kunnen leven en werken. Dat is wat wij onze klanten bieden !”


Dat doen we door het meest complete assortiment aan Starmix stofzuigers, filters, zakken en onderdelen op voorraad te hebben tegen scherpe prijzen. Daar adviseren we graag bij, als het moet in nauw overleg met de fabrikant, om voor de klant de best passende oplossing te kunnen vinden. Heeft u een oudere Starmix stofzuiger en zoekt u een vervangende onderdeel ? Ook daar kunnen wij voor zorgen, naast de standaard verbruiksartikelen als zakken en filters.

Op de online webshop hebben we speciaal voor de professionele gebruikers zoveel mogelijk unieke informatie toegevoegd die voor u uw keuze makkelijker maakt.
En komt u er niet uit: dan neemt u gewoon contact met ons ! Starmix-Specialist levert aan zowel particulieren als bedrijven en als u voor 3 uur ’s-middags bestelt kunnen de spullen dezelfde dag nog met onze transporteur mee.

Klachten behandeling door Starmix-Specialist

Voorkomen is natuurlijk altijd veel beter dan achteraf oplossen. Voor beide staan wij altijd paraat. Om samen met u de juiste keuze te maken zorgen we voor: gedetailleerde productinformatie,  deskundig advies, een eigen reparatie afdeling en een productdemonstratie en –training.

Mocht er iets niet naar wens zijn of kapot zijn gegaan dan gaan we dit samen met u oplossen: u krijgt een nieuw artikel of het wordt voor u gerepareerd. Vragen kunnen zowel per telefoon maar ook
per email, Facebook of twitter 24x7 worden gesteld en tijdens de werkweek krijgt u gewoonlijk dezelfde werkdag nog een reactie of telefoontje van ons. Natuurlijk heeft u een eigen mijn account omgeving om de status en historie van uw bestellingen in te kunnen kijken.


Hoe denkt Nederland over de stofzuigers van Starmix? Lees er alles over bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook