Spartoo

Alle reviews

Spartoo

51% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (51)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Het aangegeven afgiftepunt op de website bestaat niet meer. Via Post.nl erachter gekomen dat de schoenen worden teruggestuurd want niet bezorgbaar. Wanneer je Spartoo belt krijg je een bandje, is dus onbereikbaar. Ik bestel hier nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  babyschoentjes

  Na bestelling kregen wij een foutieve maat met daarbij nog eens 2 verschillende zolen. Na contact met de dienst na verkoop kregen we een retourticket. Na verzending werd er niets gedaan. Ons pakket blijkt niet aangekomen te zijn. Schoenen kwijt en geld kwijt. Zeer slechte ervaring. Hier kopen we nooit meer. Zeer onvriendelijk ook

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nooit meer

  Ik wil iedereen waarschuwen hier niets te kopen! Bestelling ging helemaal mis; schoenen besteld, maar nooit gekregen. Duurde 6 weken voordat ik mijn geld terug had. Had bijna rechtsbijstand ingeschakeld. Ook zeer onvriendelijke klantenservice; vaak telefonisch niet bereikbaar en ik werd gewoon uitgelachen aan de telefoon want zij zijn een grote webshop en ik zou niets tegen ze kunnen beginnen. Ik sta volledig in mijn recht, deze webshop staat niet boven de wet, product niet geleverd is geld terug. Wie denken ze wel dat ze zijn?!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nike sneakers

  Op de website stond dat ze van leer waren maar het bleek van plastic (of het sjieke PU leer) toen ik ze kreeg. Het stonk ook erg naar plastic.
  Inloggen voor een retourlabel lukte niet omdat ik als gast had ingelogd. Gemaild en in het Engels (?) een bericht met een verzendlabel gekregen. Helaas de vele slechte reviews te laat gelezen. Voor degenen die ook met het retourneren zitten en nog niet hebben betaald (bijv. door gebruik van Klarna, gelukkig had ik dit gedaan).
  Het retouradres is:
  Spartoo
  Afdeling retouren
  Antwoordnr. 36023
  8000 ZG Zwolle

  Je kunt je bestelling dan in elk geval bewijsbaar retourneren en een antwoordnummer is gratis. Dit retouradres zou eigenlijk op hun website moeten staan. Ik geef ze voor het retourneer proces en de informatie op de website dan ook een dikke onvoldoende en zal hier zeker niet meer bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Shirts and jacket.

  On 17th of February I ordered 2 shirts and 1 jacket, as part of a large order of 7 items. Spartoo advertises that delivery is without charge but they chopped up my order into 3 parts, for which I paid delivery costs for every part, a total of over €10. The last delivery was incomplete, 1 shirt missing. I called customer service and waited, while listening 5 times to a very annoying tune. That's it. I will never order here again.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  adilette

  Ik had de bestelling al geplaatst en las toen pas de vele negatieve reviews dus was benieuwd naar de afloop. Maar de bestelling was na enkele dagen binnen en product hoefde niet retour, en de meeste neg reviews gaan over retourzenden. Het gezocht model kon ik alleen bij spartoo vinden voor een goede prijs. Wel raar dat bij levering(postnl) bij afhaalpunt verzenden gratis is en bij thuisleveren moet betaald worden

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slippers

  Iemand vroeg hier of Adriana wel bestaat. Nee, natuurlijk niet. Dat is een lokkertje. Wow, denken mensen, hoofd klantenservice mailt met mij… maar niets is minder waar. En zodra men binnen is gelokt, gaat het plots allemaal in het Engels.
  Mega slecht bedrijf, alles gaat mis en klantenservice stuurt standaard maills met leugens over een zogenaamde Nederlandstalige medewerker (de enige?…) die even afwezig is (en die mails blijft men sturen, dat is dus niet ‘even’) en dat het daarom in het Engels moet. En dat men daarom telefonisch ook onbereikbaar is… terwijl er bijvoorbeeld al maanden een bandje op staat dat men even niet bereikbaar is…. Die Nederlandstalige medewerker, Adriana dus, bestaat helemaal niet. Men denkt werkelijk dat (alle) klanten dom zijn… ik wilde voor alles 1 ster geven, dit bedrijf verdient niet beter, maar dat lukt niet….

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Espadrilles

  Bestelling kwam binnen redelijke termijn +
  Ze waren te klein dus ik wilde ze retourneren en omruilen voor een grotere maat....en toen begon het:
  Retourprocedure, uitprinten van een retourfomulier lukte niet -
  Telefoneren: tijdelijk (?) niet bereikbaar -
  E mail wordt niet beantwoord -
  Uiteindelijk via sluiproute contact en binnen 3 dagen zou er contact met mij opgenomen worden. Nee dus -
  Bestaat Adriana wel?
  Zij moeten zich schamen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  schoenen

  Warrige mobiele site, web-forms werken niet naar behoren, klantendienst niet telefonisch bereikbaar, geen respons op emails.

  Bestelling geplaatst (schoenen) maar voor levering bedacht en op site vendor retourproces opgestart.
  Feedback over verdere afhandeling onbestaande...

  Pakketje werd geweigerd voor de levering plaatsvond via koerierbedrijf-website...

  Afwachten of verdere afhandeling en terugbetaling correct verloopt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laarzen

  Pakket na weken nog niet ontvangen. Geen track en tracé mogelijk daar mijn pakket nog in Frankrijk moet zijn. Geen contact met de klantenservice mogelijk en Geen antwoord op e-mails. Ik hoop dat ik of mijn pakket nog ontvang of mijn geld terug krijg, anders maak ik hier werk van.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Mijn vriend heeft op 10/12/2021 een paar sportschoenen geretourneerd. Tot op heden heeft hij hier nog geen bevestiging van ontvangen, noch zijn geld terug gekregen. Wij hebben al meermaals naar de klantendienst gebeld maar deze is telkens gesloten. Ook via mail krijgen we geen antwoord. Slechte klantendienst, hier zijn we echt niet tevreden van! Wij kopen nooit meer iets via deze website, zijn 200€ kwijt. Dieven zijn het

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ck jas

  Volgens mij is dit niet betrouwbare site.
  Heb net een jas besteld €219,90 en opeens pas na de bestellen stond er dat het word geleverd 20+ km van mij vandaan bij iemand... zo raar. Ik gelijk geannuleerd de bestelling en kwam een bericht dat er word geen geld terug gestoord wel een bon om iets anders bij hun te kopen 😡 Dit maakt me nou zo kwaad. Vooral omdat het staat op de site dat je krijgt geld terug als je t product niet wilt meer. Wat is dit voor service jongens?? 🤯Dit kan toch zo niet!! 😠

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uggs

  Wilde ik eindelijk eens echte Uggs kopen, een vermogen uitgegeven voor die dingen, en guess what? Neppe Uggs ontvangen. Mensen hier niet kopen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dr. Martens Chelsea Boots

  Ik ben bekend met het merk Dr. Martens. De lange inloopperiodes met blaren zijn de moeite waard. Dus besloot ik om mijn collectie aan te vullen met een nieuw paar. In de winkel advies gevraagd en de maat is goed als je tenen de voorkant niet raken, zei de verkoopmedewerker. Dit was ook zo bij mijn andere paren. Omdat ik niet kon kiezen besloot ik 2 paar te kopen. Eenmaal thuis deze schoenen gedragen om in te lopen. Het ene paar was al snel ingelopen, maar dit was te verwachten met het zachtere leer. Het andere paar was wat moeilijker. Deze enkele dagen thuis 5 minuten aangedaan, echter werden vaten en zenuwen aan de bovenkant van de voet afgekneld waardoor mijn voeten gingen tintelen. Hierop besloten om telefonisch contact op te nemen met Dr. Martens. Er werd gezegd dat ik ze om kon ruilen als er geen gebruikerssporen waren. Vervolgens aangegeven dat er enigszins looplijnen inzitten, maar dit zou geen probleem zijn aangezien dit met passen ook gebeurde. 60 minuten gereden naar de winkel om vervolgens te horen dat schoenen met looplijnen niet worden ingenomen. Ik wilde ook niet dat ze werden ingenomen, maar omgeruild voor wellicht een grotere maat (als deze beter zouden zitten). Al honderden euro's en inmiddels ook kilometers geïnvesteerd in deze schoenen, maar van service is niet te spreken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  schoenen

  Pure oplichterij !!!
  Schoenen besteld, de verkeerde schoenmaat werd geleverd.
  Gevraagd naar de mogelijkheid tot omwisselen. Er kwam geen antwoord en dus de schoenen geretourneerd binnen de 14 dagen.
  Na drie weken volgt als antwoord dat de retour kosten niet zullen terug betaald worden omdat ik hun antwoord niet had afgewacht vooraleer te retourneren.
  Na zes weken nog steeds geen terugbetaling. Zonet een boze e mail verstuurd met vermelding dat, indien er voor de gestelde datum geen terugbetaling is, ik een terugboeking via de bank zal aanvragen en ook VISA in kennis zal stellen van de malafide praktijken van dit bedrijf. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Multiple items

  Multiple emails sent, I was able to reach then via phone after TWO days of calling just to hear that they don't speak English (really)? Money was deducted from my bank account (around €130), no information about any order placed in my profile page and literally noone cares about anything. Looks sketchy and like a scam to me, I'll report them today so maybe they'll learn something and hopefully I'll get my money back.

  STAY AWAY FROM THAT SHOP!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  heren boxershort van home

  Dinsdag besteld, donderdag in huis.
  Toppy ik weer kijken om iets te bestellen.

  Lies Reyntjes

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sportschoenen

  Makkelijk zoeken en bestellen op de site. Goed op de hoogte gehouden van waar het goed zich bevindt. Zeer snelle levering, 2 tot 4 dagen sneller dan gepland. Doos was wel wat gedeukt en gescheurd, maar zal bij de bezorger gebeurt zijn. Heb zelf een tijdje geleden mogen aanschouwen hoe men daar met de pakketjes om gaat. Gelukkig zat het in een dubbele doos en de andere doos en schoenen waren heel en compleet.

  Ik vind de service waardeloos. Ik heb originele Hunter laarzen besteld en ontvang 2 linker voeten en twee verschillende merken. Nadat ik contact heb opgenomen met de klantenservice en foto's heb gestuurd is mij beloofd dat de laarzen opgehaald zullen worden en dat ik mijn geld terug krijg. Ik heb vervolgens gevraagd of er nog een retour formulier ingediend moet worden. Geen recatie. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken. Ik heb de hele dag gewacht en de laarzen zijn niet opgehaald. Geen idee of ik mijn geld ooit nog terug ga zien. Ik ga hier nooit meer wat kopen en ik raad iedereen aan om pas achteraf te betalen als je besluit om toch met ze in zee te gaan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aigle thermo Boots

  **** Zeer tevreden**** TOP SERVICE
  Op 28/9 zeer mooie Aigle Thermo boots besteld. Deze variant was alleen bij Spartoo te verkrijgen. Na het lezen van een aantal negatieve reviews begon ik te twijfelen, maar het is ook mogelijk om met Klarna te betalen dus ik was overtuigd. 2 dagen later heb ik de boots ontvangen en ik kan niet anders zeggen dan TOP! Je wordt netjes geïnformeerd wanneer het pakket afgeleverd wordt door POSTNL! Volgende keer weer!

Anderen bekeken ook

Juwelier It's Beautiful
59 reviews

Juwelen kopen gebeurt vandaag de dag steeds meer online. Het is dan ook veel gemakkelijker om dit vanuit huis te doen en het aanbod is vaak oo...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Spartoo

Jij shopt je kleding toch zeker ook online bij Spartoo nl? Ben je ook benieuwd naar de ervaringen van andere consumenten? Wij van NederlandReview geven je door middel van onafhankelijke reviews en ervaringen van consumenten eerlijke informatie over deze site. Je wilt tenslotte niet voor verrassingen komen te staan. Deel jij na jouw bezoek aan Spartoo je ervaring ook weer met ons?

Over Spartoo
Spartoo nl is een nog relatief jonge webshop waar je terecht kunt voor kleding en schoenen voor zowel dames, heren en kinderen. Van origine opgericht door drie jonge jongens die hun passie voor schoenen en internet deelden. Inmiddels is de site een uitgegroeid tot een serieuze online aanbieder van zowel kleding als schoenen. Met meer dan 750 merken zit er voor jou vast ook iets tussen.

Diensten
Spartoo biedt op haar site op overzichtelijke wijze haar collectie aan. Als je iets zoekt kun je kiezen voor nieuw, dames, heren, kinderen, merken, exclusief, sale en luxe. De categorieën dames en heren zijn dan weer onderverdeeld in schoenen, kleding, tassen, accessoires en nieuw. Zoek je iets van een bepaald merk, dan kun je dus ook op merk selecteren. Spartoo levert je bestelling gratis. Iets wat bij andere webshops nog weleens anders. Wel bedraagt de levertijd wat langer. Bezorging wordt binnen vier dagen gegarandeerd, dus je tmoet wel wat meer geduld hebben tot je je favoriete kledingstuk in huis hebt. Retour sturen mag ook gratis en daarvoor heb je dan dertig dagen de tijd. Bovendien geeft de site een laagste prijsgarantie. Hieraan zijn natuurlijk wel wat voorwaarden verbonden, maar deze worden duidelijk op de site duidelijk verwoord. NederlandReview is benieuwd of jij misschien weleens contact hebt opgenomen over deze laagste prijsgarantie en wat jouw ervaringen hier dan mee waren?  Kreeg je inderdaad het verschil uitbetaald? Als extra biedt Spartoo ook nog een app aan voor gebruik met IOS en Android.

 

Spartoo Premium
Wat ons opvalt is dat Spartoo een soort premium lidmaatschap aanbiedt. Voor een jaarlijkse bijdrage van € 14,90 heb je dan de volgende privileges: gratis bezorging via Ups waardoor je je bestelling de volgende dag al ontvangt (mits besteld voor 13.00 uur). Je kunt zonder extra kosten in drie termijnen betalen. Je kunt met 10% korting de nieuwe collectie kopen je krijgt nog eens 5% extra voordeel op reeds afgeprijsde artikelen. Denk je dat jij deze voordelen eruit haalt? Dan is een premium lidmaatschap misschien iets voor jou? Of ben je premium lid en valt het voordeel tegen? Vertel ons op NederlandReview over jouw ervaringen. 

Klachten
Op de homepage van Spartoo lezen we helemaal onderaan dat zij een 4,3 uit 5 scoren. Dit is een prima score natuurlijk. Wij zijn vooral benieuwd of jij het hiermee eens bent. We vinden het wel leuk dat je wordt uitgenodigd om je mening over de website te geven, waarmee je vervolgens € 10 korting kunt verdienen. Via help en contact wordt je geholpen bij vragen voor, tijdens of na je bestelling en bij overige vragen. Bij ‘na je bestelling’ kun je kiezen voor de optie klacht indienen over een product of service waarbij je uiteindelijk een contactformulier kunt invullen. Een termijn waarbinnen één ander wordt afgehandeld, wordt niet aangegeven. Wel is er ook de mogelijkheid om tijdens kantooruren telefonisch contact te zoeken. Als jij weleens een klacht hebt ingediend bij Spartoo zijn wij reuze benieuwd naar de afhandeling ervan. Deel daarom je ervaring en geef je beoordeling.

Lees recensies over Spartoo.nl. Bekijk hoe Nederland over de online kleding & schoenenwinkel denkt. Hoe is de kwaliteit, service en levertermijn? Lees het bij NederlandReview

}