Soeterboek Schoenen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Soeterboek Schoenen

Een outfit is natuurlijk niets zonder een paar mooie schoenen. Eigenlijk maken de schoenen de outfit. Een jurkje met slippers is een hele andere outfit dan een jurkje met hakken. Voor mannen geldt hetzelfde. Een driedelig pak met sneakers is heel anders dan een driedelig pak met leren schoenen van Van Bommel. Soeterboek Schoenen begrijpt hoe belangrijk schoenen zijn. Ze hebben al bijna een eeuw ervaring in de verkoop van schoenen. Heb jij het perfecte paar schoenen gevonden in de webshop, maar wil je eerst meer weten over de ervaringen van andere klanten? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen


Geschiedenis Soeterboek Schoenen

In 1925 verhuisde Jan Soeterboek vanuit Kaatsheuvel naar Barneveld. In Kaatsheuvel had hij gewerkt als vertegenwoordiger voor schoenen, maar het was zijn droom om voor zichzelf te beginnen. In 1925 kwam deze droom uit en werd de eerste winkel, toen nog onder de naam De Kaplaars, in Barneveld geopend. In 1955 nam zijn zoon Ad Soeterboek de zaak over en een aantal jaar later werd de naam veranderd naar Soeterboek Modeschoenen. In 1991 werd de zaak door de zoon van Ad overgenomen. Hans Soeterboek, die nu de huidige eigenaar is, heeft de zaak mee laten groeien met de tijd. Het interieur kreeg een make-over en de webshop werd opgericht.Neem een kijkje in de winkel van Soeterboek Schoenen!


Diensten Soeterboek Schoenen

In de eerste winkel werden alleen schoenen verkocht en dit bleef lang onveranderd. Ze hebben nu echter behalve schoenen ook sokken, riemen, tassen, sjaals, kleding en handschoenen aan het assortiment toegevoegd. De artikelen in de winkels worden geselecteerd aan de hand van strenge eisen, om altijd de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Bij Soeterboek worden alleen topmerken verkocht. Ze hebben dames- en herenschoenen, maar verkopen ook bruidsschoenen. Er worden in de webshop ook vaak kortingen gegeven en de collectie wordt vaak gewisseld. Volg Soeterboek Schoenen op Facebook en Twitter om als eerste de nieuwe collectie te zien. 


Klantenservice Soeterboek Schoenen

Alle klanten met vragen, klachten of opmerkingen kunnen altijd terecht bij de klantenservice van Soeterboek. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer om direct met een medewerker te spreken. Controleer als je telefonisch contact opneemt wel even de openingstijden. Als de klantenservice niet telefonisch bereikbaar is, kun je een mail sturen naar webshop@soeterboek.nl. Je kunt overigens ook proberen om via Social Media je vraag te stellen. Er is bij de klantenservice al informatie over de betaling, verzending, levering en het retourneren te vinden. Misschien kun je het antwoord op je vraag daar al vinden. 


Jouw ervaringen met Soeterboek Schoenen

Heb jij jouw perfecte outfit gecombineerd met schoenen van Soeterboek? Of vind jij het perfect paar schoenen in de webshop en heb je jouw outfit aangepast op de schoenen? Schrijf dan een review over Soeterboek en vertel over jouw ervaringen met de schoenen. Wat vind je van de kwaliteit? Zijn de schoenen duur? Is de webshop betrouwbaar? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten wat jij van Soeterboek Schoenen vindt.


Wat vinden klanten van de kwaliteit? Worden de schoenen snel geleverd? En is de webshop betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen over Soeterboek.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)