Skala

Alle reviews

Skala

35% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (31)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gekocht je koop niks

  5 jaar gehuurd en daarna kom ze je kan het kopen moet je nog 240 euro voor een tv en playstation die maar totaal 1200 euro waard is heb je 4000 euro betaal kansloos site

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv

  Er zijn helaas geen plus punten maar alleen min punten voor Skala want ze willen alle informatie van je hebben en dan verstuur je het voor een aanvraag te beoordelen en dan wordt je terwijl helemaal niks maar dan ook niks geen schulden heb of zo afgewezen dus ik zal alle mensen afraden om met Skala in zee te gaan,

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer slecht service

  Ik probeer klant te worden bij Skala omdat we een televisie wilde huren. Men heeft geprobeerd ons te bellen, maar omdat we aan het werk waren konden we niet opnemen. We hebben toen een mailtje gekregen met het verzoek terug te bellen. Daartoe heb ik Skala gebeld, maar de juiste persoon was niet beschikbaar. Ik zou terug gebeld worden. Helaas is dat niet gebeurd. Dus heb ik wederom gebeld en ook een ander 06 nummer doorgegeven, welke wel bereikbaar is. De medewerker zou het doorgeven aan de juiste persoon. Helaas werd er weer niet terug gebeld. Voor de derde keer gebeld. Zelfde medewerkster aan de lijn die vertelde dat de aanvraag geannuleerd was! Ze zou een e-mail sturen aan degene die mij terug zou bellen. Vandaag weer gebeld omdat ik nog steeds niets had gehoord. Medewerker zei ook dat de aanvraag op geannuleerd staat! Er is dus niets met mijn aanvraag gedaan, ik ben niet terug gebeld. Het enige dat ik kon doen was een nieuwe aanvraag indienen! Sorry hoor, dat ik klant wil worden! Wat een slechte service! Kan ik alsnog een telefoontje verwachten?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  laptop

  heb tv en laptop tv is top maar laptop is echt waardeloos al drie keer door vriendelijk service op afstand voor laptop geholpen maar gaat dan 3 weken goed maar dan begint de ellende alweer neem nooit meer een refrused laptop ook heel oud model blijkt nu en service om andere wordt totaal niet gegeven NOOIT MEER blijven met service geven op afstand maar verder niets j alangs komen wat moet die dan doen meer dan hulp op afstand kom op skala doe je ding en vervang deze !!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiets

  De site klopt niet volgende dag hersteld is niet waar . Duurde minimaal 10 dagen ! Zit je dan zonder fiets terwijl je moet werken . Geen compensatie niks .

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  75" tv

  Wil je een 75" tv huren, wijzen ze dat af. Het is niet dat ik te weinig inkomsten heb, verdien juist genoeg.

  Graag of niet, maar dan zal ik verder ook helemaal nooit iets van skala huren

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv

  Begon met een huye van 29. 95. Iedere maand ging deze omhoog, nu betaal ik 33.44 per maand. Hou dit nog op?
  Tv beeld is voor 3/4 zwart. Kan dus bijna niks zien. Gebeld pas over 5 dagen kunnen ze komen kijken naar tv. Krijg ik korting was de vraag voor deze dagen? Denk ik niet, was antwoord. Dus dit ia geen service.
  Denk echt aan om op te zeggen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huur van Laptop Asus

  Ik heb een laptop gehuurd ,voor mijn zoon ,maar deze laptop heeft niet eens Windows 10 ,Als ik deze wil moet ik betalen ,bestanden zoals zip moet ik betalen ,om van een lang verhaal kort te maken ,deze kwam beschadigd binnen ,zat geen Muis bij ,De man die deze bracht was uiterst vriendelijk ,deze was van Elbuco ,Maar de twee maanden van gratis zijn om , en als ik alles moet betalen heb ik alleen voor de omvang van het apparaat gehuurd , Dit is te gek voor woorden ,wij zijn misleid ,ik kan ze ook niet berijken ,mijn zoon heeft er helemaal niets aan ,wie kan mij advies geven .Het apparaat voldoet niet aan de eisen zoals het staat bij huur ,en daarbij is het een oude Laptop,

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Televisie en wasmachine al jaren lang klant

  Huur hier nooit meer!! Jarenlang klant, kom met acuut hartinfarct in het ziekenhuis terecht en het enige wat hun roepen omdat er nog niet betaald is... omdat ik even wat anders aan me hoofd had... " Wij hebben een probleem dan en is onacceptabel dat er achterstand is. Nu zijn betalingen door tegenslag soms moeilijk verlopen en later betaald maar, uiteindelijk wel betaald, anders had ik al jaren geleden geen klant meer geweest en hadden ze spullen opgehaald. Dit is wat ze dan terug kaatsen, ja maar zus en ja maar zo.... het is betaald!! Ook al is het later, dan hadden ze direct de stekker eruit moeten trekken en niet nu als bal teruggezien. Geen enkel greintje menselijkheid en fatsoen in die botte honden Has en Mourik.
  Een stel geldgraaiende honden zijn het en raad iedereen aan om NOOIT bij Elbuco aka Skala ook maar iets te huren! Het is dat ik nog aan me contract vastzit anders hadden ze vandaag nog alles mogen komen ophalen en diep in hun kanaal mogen rammen. Wat een stel onmenselijke honden zijn het die totaal geen fatsoen in hun lijf hebben zitten!! Het interesseert ze geen ene moer wat je probleem is, zolang je maar betaald. Ze denken alleen maar aan geld geld geld en maakt ze niet uit wat er in je leven tegenzit, is hun probleem niet. Ik hoop dat ze failliet gaan doordat er niemand meer iets huurt bij dit onmenselijke onfatsoenlijke respectloze piepbedrijf! Het boeit ze namelijk geen reet.
  Ze moeten zich de ogen uit hun hersenloze kop schamen!

  SCHANDALIG!!!!!!

  Ik heb jaren geleden ook slechte ervaringen gehad met Skala.
  Ik had alles netjes betaald,
  Maar skala zei.... u was te laat met betalen.
  Door het weekend was de betaling 1 dag vertraagd.
  En dat was voor skala te laat dus werden de gehuurde spullen opgehaald.
  Onmenselijk die personen daar

  Skala heeft hierin toegeven dat dit een verkeerde reactie is geweest en niet had mogen gebeuren. Ze hebben hiervoor netjes hun excuus aangeboden en daarmee is het voor mij netjes opgelost.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ik wil mijn huurcon tract opzeggen kan het niet meer betalen

  kan het niet meer betalen ar ik kom er niet vanaf,ik moet nu van mijn pensioentje rondkomen dus kan het niet meer betalen ik zit er nog vier jaar aanvast .al dik 8jaar bij skala ze verdienen er wel lekker aan zo

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Playstation 4 en LG tv

  Bestellen, levering en installatie super...

  Ik heb hier voor gekozen omdat ik toendertijd geen TV en playstation in 1 keer kon betalen. Dit was een prima oplossing. Maar als ik alles uitreken dan heb ik bijna 3x het bedrag betaald als ik het had gekocht. En het ergste is ook nog dat je na afloop van je termijn een bedrag dient over te maken als je de producten wilt afnemen. En dit bedrag is belachelijk hoog. Ik moet na 60 maanden gehuurd te hebben nog 124,- bij betalen als ik m wil kopen. Een nieuwe playstation 4, kost 100 euro meer! Daarnaast moest ik mijn contract voor september 2021 opzeggen, dit heb ik zojuist gedaan. Ik heb aangegeven dat ik kies voor de aankoop van de producten na afloop van de looptijd. Toen werd mij aangegeven dat het aankoopbedrag voor oktober 2021 bijgeschreven moet staan, anders gaan ze er vanuit dat ik mijn huurcontract wil aanhouden en wordt deze verlengd voor 12 maanden!

  Let dus goed op als je met dit soort bedrijven in zee gaat. Ik heb op het einde van de rit 2800 euro betaald, terwijl als ik deze zelf aangeschaft had maar 800 euro kwijt was geweest! Ik kies hier iig nooit meer voor.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wasmachine Siemens

  Grootste ellende met de wasmachine. Klantenservice hoogst onvriendelijk. Pas 3 maanden een abonnement en ze zijn al 4x hier geweest, steeds gewisseld van wasmachine. Maar het ergste is nog wel de onbeschoftheid van de klantenservice. Zeer onbegripvol en niet willen meedenken voor een oplossing. Het maakt ze niks uit dat je vol stress zit door een niet functionerende wasmachine. Planning stuurt je door naar klantenservice en zij op hun beurt weer naar de planning. Niemand die iets weet. Heel frustrerend.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TV

  had een vraag gesteld ivm verminderd inkomen of de tv opgehaald kon worden. Door de klantenservice bij het eerste contact uitermate onbeschoft behandeld. Vraag me werkelijk af of er maar een medewerker op die klantenservice zit omdat ik de naam al een paar keer voorbij heb zien komen.
  Het interesseert Skala werkelijk geen HOL in wat voor een positie je zit. Ze hebben liever dat je schulden opbouwt waardoor de apparatuur toch opgehaald gaat worden als dat ze je helpen door zich coulant op te stellen.
  Coulant komt niet voor in het woordenboek Skala/

  Toen je TV werd opgehaald, moest je daarna nog de lopende huurperiode doorbetalen? Ik heb de gehuurde goederen ook laten ophalen omdat mijn inkomen naar beneden ging. Krijg ik later bericht dat ik de aangegane huurperiode gewoon moet doorbetalen. Hun kunnen de goederen weer doorverhuren of verkopen en ik zeker doorbetalen. Dan moet ik de goederen ook weer terug hebben toch? Maar hoe is het bij jullie gegaan?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niets.

  Mensen koop hier niet.

  Het lijkt goedkoop omdat u per maand moet betalen. Maar u zit aan een contract van minimaal vijf jaar vast. U bent in alle gevallen extreem veel duurder uit.

  Normaal sparen mensen als ze iets willen hebben. Wees verstandig en doe dat ook gewoon! Skala is zonde van uw geld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  p.c

  in mei 2018 mocht ik een nieuwer model p.c. kiezen er werd mij telefonisch verteld dat ik een p.c. zou krijgen met videokaart deze zat er niet in na ruim een jaar bellen blijkt nu dat ze zulke modellen helemaal niet hebben dus heb ik de overeenkomst als niet rechtsgeldig aangemerkt en terugbetaling gevorderd dit word geweigerd waardoor nu de p.c. door mij in gijzeling is genomen tot terugbetaling heeft plaatsgevonden of tot er een rechtszaak is geweest dus wees gewaarschuwd huur hier niet je word alleen maar voorgelogen en opgelicht

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Compliment

  Sedert 1978 huur ik tv toestellen bij scala: prettige medewerkers en goede service.
  Aanrader nooit meer moeite met monteurs of callcenters: elbuco(scal) komt binnen 24 uur keurig op tijd(sms met.verwachte aankomsttijd monteur).

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foutenfestijn bij Skala

  Pluspunten:
  -Bestellen ging makkelijk
  -Levertijd was snel

  Minpunten:
  -Service is zeer slecht
  -Heel erg duur

  Tv die ik geleverd kreeg was kapot. Bezorger zou de dag erna contact met mij opnemen om het verder af te handelen. Dit is niet gebeurd en kon er uit eindelijk zelf achter aan bellen.

  Toen ik een bevestiging kreeg van de afspraak over de nieuwe levering zag ik dat ze het maandbedrag opeens verhoogd hadden. Na bellen met Skala bleek dit een fout te zijn en het werd hersteld.

  Tv werd uiteindelijk goed geleverd.

  Maar toen kwam de eerste betaling.. Ik zou een korting krijgen, eerste half jaar voor maar 10 euro per maand. Maar opeens bleek dat ze een lagere korting in de huurovereenkomst hadden gezet. Toen ik dit aangaf bij Skala kreeg ik alleen de huurovereenkomst toegestuurd, geen uitleg niks.

  Alsof ze niet al genoeg geld verdienen..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanvraag huren tv

  Ik had netjes een aanvraag gedaan maar het is van zotte dat de aanvraag niet wordt vervolgt omdat het een camping betreft terwijl het gewoon een adres op mijn naam is en netjes bij de gemeente ingeschreven sta en normaal huur en belasting betaal en naar mijn mening maakt het niet uit of je op een boot woont of een echt huis of in een stacaravan zoals in mijn geval. Als je wilt huren moet het gewoon kennen dus bij deze omdat ik het belachelijk vind de aanvraag niet doorgaat

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  voor en nadelen

  Na mijn scheiding kreeg k isnel een woning, op dat moment geen geld om het hoognodige aan te schaffen, heb ik besloten van de mogelijkheden van Skala gebruik te maken. het is op termijn misschien duurder, maar het helpt jou wel uit de brand en zo mezelf behelpen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nooit doen

  Ga hier nooit iets huren want het is schreeuwend duur.
  Het lijkt allemaal prachtig maar reken maar eens je maandbedrag keer 60 (5 jaar) dan val je steil achterover want je betaald zeker 2X de nieuwwaarde.
  Als je het niet in 1X kan of wil betalen ga dan naar een postorder bedrijf.
  Dat is ook niet goedkoop maar altijd nog beter dan deze woekerprijzen.
  EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2

  Goed dat je de mensen waarschuwt.

  Alleen de mensen die spullen huren bij Skala hebben een IQ van <70. Ze zullen deze waarschuwing helaas niet begrijpen.

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
7 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

G DATA
2 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

Magento Monkey
1 reviews

Wanneer je als kleine of grote zelfstandige producten of diensten aanbiedt ontkom je er tegenwoordig niet aan, je moet een goede website hebben zod...

Skala

Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goede deal? Via Skala kóóp je je technische apparatuur niet, je huurt ze. En zo lijkt ook die nieuwe koel-vriescombinatie ineens heel voordelig, want je betaalt slechts een klein bedrag per maand. Niet iedereen heeft de financiële middelen om allerlei apparaten aan te schaffen en deze bovendien telkens te vervangen voor de nieuwste versie. Voor anderen is het vooral gemakkelijk dat een apparaat onbeperkte garantie geniet en dus wordt vervangen of gerepareerd zonder dat dat extra tijd of geld hoeft te kosten. Maar voordat je in zee gaat met een bedrijf dat meerdere tientjes per maand van je ontvangt, is het belangrijk om te weten hoe de ervaringen van eerdere klanten zijn. Bieden ze inderdaad de nieuwste producten aan, is de service goed en zijn de kosten zo laag als ze beloven? Lees het hier op NederlandReview!

Over Skala
Skala verhuurt een scala aan apparatuur. Van huishoudelijke apparaten zoals een wasmachine, droger of witgoed in het algemeen tot luxe elektronica zoals een zonnehemel, een iPad of ebike. Tegen een laag maandbedrag krijg je niet alleen het gewenste apparaat, maar ook een volledige en onbeperkte garantie over de gehele huurperiode. Bovendien wordt alles gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd, met een landelijke dekking. Raak je gehecht aan je apparatuur en mocht je je apparaat na de huurperiode willen kopen, dan kan dat ook. Het grote voordeel van huren boven een afbetaalregeling bij de koop van een product is dat je vaak nog doorbetaalt, terwijl je het product al niet meer gebruikt. Of, erger nog, dat het apparaat al is gesneuveld, maar niet meer gedekt wordt door de garantie en je dus doorbetaalt voor een apparaat dat niet eens meer werkt. Dan is het handiger om te huren en huren via Skala kan dus een ideale oplossing zijn.

Diensten van Skala
Via de website skala.nl kun je allerhande apparaten uitkiezen, zowel nieuw als tweedehands. In de categorie Beeld & Geluid vind je bijvoorbeeld LED-televisies, home cinema sets en gaming consoles van merken als Philips, Samsung, Sony, Panasonic, LG en Xbox. In de categorie Computers vind je laptops, complete computersets en beeldschermen met wisselende groottes en verdiensten van merken als Apple, Asus en HP. Veel Bosch en Miele, maar ook andere merken vind je bij Koelen & Vriezen met allerlei koelvriescombinaties en bij Wassen & Drogen in de verschillende vaatwassers, wasmachines en Eco Bubbles. Ook huishoudelijke apparatuur zoals een gasfornuis of een stofzuiger is te huren via Skala. Tot slot kun je er terecht voor de populaire fietshybride Gazelle Orange. Kun je tussen al deze apparatuur niet kiezen? Verschillende Combi-deals zorgen voor extra korting.

Klachten over Skala
Skala is vooral bereikbaar via de website (onder andere met een contactformulier), maar als je vragen hebt, dan kun je op werkdagen tot 17.00 uur ook even bellen. Ze beloven dan een vriendelijke medewerker die al je vragen zal beantwoorden.

Heb jij je huishouden verrijkt met de apparaten van Skala? Deel dan hier je ervaringen met dit bedrijf! 

Wilt u weten of u goed geholpen wordt bij skala? Zijn ze goedkoop en doen ze wat ze beloven? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

}