Silvercreek

6.8
7.3

Bestellen

6.4

Service

6.7

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Silvercreek

Ontdek, wat anderen over dit bedrijf zeggen op onze site. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Silvercreek. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf. 

Over Silvercreek

Silver Creek was een plaatsje in Colorado waar de eerste mijnwerkers in 1875 zich settelden. Ze bleven hier tot de Silver rush ophield in 1893. In de jaren vijftig werd het plaatsje nieuw leven in geblazen door nieuwe bedrijven op te starten in de oude winkels. De geschiedenis van de pioniers, mijnwerkers en artiesten heeft het high end jeans merk Silvercreek volop geïnspireerd.   

De nieuwe visie van vandaag de dag van vakmanschap matcht uitstekend met het ontwerp van de collectie van dit spijkerbroeken merk. Rijke materialen, oud vakwerk, passie en een rijke historie met een creatief proces erachter heeft een combinatie opgeleverd van kwaliteit, goed materiaal en een moderne stijl. Het zijn de basis ingrediënten van vandaag de dag welke deze mooie stijl hebben opgeleverd. Een unieke, sophisticated en modern vintage collectie.  

 

De producten van Silvercreek

Silvercreek heeft een ruim assortiment van mannenkleding, vrouwenkleding en lifestyle kleding. Het aanbod is zeer divers en breed. Het is goed om op hun website het complete aanbod te bekijken. Je ziet dan precies waar dit mooie merk voor staat.  

Klachten, tips en complimenten over Silvercreek

Ben je ergens niet tevreden over? Of juist heel tevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Zowel de klachten als de complimenten zijn van harte welkom bij hun om zo de dienstverlening nog verder te verbeteren van hun producten en dienstverlening. 

Heb jij ervaring met Silvercreek? 

Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met Silvercreek dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen! 

Lees hier de ervaringen van echte klanten van Silvercreek. Vonden zij hier hun nieuwste favoriete mode items? Zijn er goede aanbiedingen? En hoe authentiek en uniek zijn de producten van Silvercreek?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook