Shoemixx

7.1
7.2

Bestellen

7.6

Service

7.6

Prijs

6

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Shoemixx

Lees hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Lees meer over dit bedrijf op onze site.

Over Shoemixx.nl

Het bedrijf brengt je inspiriatie, verrassingen en prikkels. Het is het bedrijf welke de fashion brands van het moment voor haar, hem en kids weet te brengen. Natuurlijk met een persoonlijke benadering en goede service. Shoppen in stijl. 

Natuurlijk gaat het om schoenen. Het gaat om schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Het moet fashionable, trendy en stijlvol zijn. Je vindt de juiste schoenen bij Shoemixx.  


Als je je schoenen in de gracht gooit, heb je natuurlijk nieuwe schoenen nodig...

In 2008 werden de eerste schoenen via het internet verkocht. Nog steeds doen ze dit en met veel succes. Het bedrijf is in 2012 door Nelson schoenen bv overgenomen. Het totale aantal schoenwinkels werd hierdoor 100. Nelson heeft verschillende schoenenwinkel merken in haar beheer.   

Diensten van Shoemixx.nl

Het bedrijf biedt mooie schoenen aan via het internet voor dames, heren en kinderen. 

Klachten, tips en complimenten over Shoemixx.nl

Wanneer je een klacht hebt dan kun je deze het beste indienen via de site of per telefoon. Natuurlijk kun je ook naar een vestiging gaan bij jou in de buurt. Het is dan mogelijk voor het bedrijf om een oplossing te vinden voor een mogelijke klacht. Laat je na je klachtafwikkeling op onze site nog een bericht achter?

Heb jij ervaring met Shoemixx.nl? 

Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview.nl. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.  

Lees hier de beoordelingen van klanten die schoenen bestelden bij Shoemixx.nl. Waren ze tevreden, zijn de verzendkosten gratis en hoe werkt retourneren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook

close

Shoemixx

Vergelijk reviews en bekijk Shoemixx