NederlandReview

  Ervaringen Shoemixx

  Lees hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Lees meer over dit bedrijf op onze site.

  Over Shoemixx.nl

  Het bedrijf brengt je inspiriatie, verrassingen en prikkels. Het is het bedrijf welke de fashion brands van het moment voor haar, hem en kids weet te brengen. Natuurlijk met een persoonlijke benadering en goede service. Shoppen in stijl.

  Natuurlijk gaat het om schoenen. Het gaat om schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Het moet fashionable, trendy en stijlvol zijn. Je vindt de juiste schoenen bij Shoemixx.


  Als je je schoenen in de gracht gooit, heb je natuurlijk nieuwe schoenen nodig...

  In 2008 werden de eerste schoenen via het internet verkocht. Nog steeds doen ze dit en met veel succes. Het bedrijf is in 2012 door Nelson schoenen bv overgenomen. Het totale aantal schoenwinkels werd hierdoor 100. Nelson heeft verschillende schoenenwinkel merken in haar beheer.

  Diensten van Shoemixx.nl

  Het bedrijf biedt mooie schoenen aan via het internet voor dames, heren en kinderen.

  Klachten, tips en complimenten over Shoemixx.nl

  Wanneer je een klacht hebt dan kun je deze het beste indienen via de site of per telefoon. Natuurlijk kun je ook naar een vestiging gaan bij jou in de buurt. Het is dan mogelijk voor het bedrijf om een oplossing te vinden voor een mogelijke klacht. Laat je na je klachtafwikkeling op onze site nog een bericht achter?

  Heb jij ervaring met Shoemixx.nl?

  Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview.nl. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

  Lees hier de beoordelingen van klanten die schoenen bestelden bij Shoemixx.nl. Waren ze tevreden, zijn de verzendkosten gratis en hoe werkt retourneren?

  Shoemixx
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.2
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shoemixx

  Uw beoordeling

  25% EXTRA korting VIP

  Ik koop tegenwoordig al mijn spullen online eigenlijk
  Eerst durfde ik geen schoenen en broeken uit angst dat het niet zou passen
  Maar bij Shoemixx kun je gewoon makkelijk retourneren, en dat heb ik ook wel eens moeten doen. Dat gaat hier gewoon makkelijk en dan zit je dus niet met te krappe schoenen die je toch maar gaat dragen.

  Maar zo leuk: ik was van het weekend aan het shoppen en wilde al afrekenen, kreeg ik ineens nog extra korting er bovenop! 25%, superveel!

  Had het zonder die korting dus ook wel gekocht, haha, maar mooi meegenomen weer. Kan ik nog meer gaan shoppen

  Door: Helena 05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schoenen gratis retourneren en omruilen voor grotere maat

  Schoenen besteld bij Shoemixx maar de verkeerde maat. Durfde al niet zo goed schoenen te bestellen op internet, want dat is toch lastig met passen.

  Gelukkig ging het heel makkelijk allemaal, daar was ik echt blij mee, want ik had het van tevoren niet eens gecontroleerd (dom!)).

  Bij Shoemixx kun je tenminste gratis retourneren. Je moet gewoon de schoenen terugsturen met zo'n sticker en dan nieuwe bestellen. Heel makkelijk, en gelukkig hoefde ik maar 1 maat groter te proberen en die paste wel!!

  Door: Marien B28-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schoenen

  Snelle levering, goede communicatie. Helaas ging 1 schoen stuk, maar ook de afhandeling hiervan is super geregeld

  Door: J v dijk25-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Koude douche

  Vorige week schoenen besteld en die zouden binnen 2 werkdagen binnen zijn. Na 4 dagen nog niets gehoord, dus een mailtje gestuurd. Maandag krijg ik een mailtje dat mijn order door een fout in het systeem is blijven hangen maar dat ze verstuurd zijn en dinsdag door postnl bezorgd gaan worden. Mijn man is de hele dag thuis gebleven maar wie er kwam...geen postnl. In de middag ontvang ik een mailtje van de klantenservice met de boodschap dat mijn artikel niet direct verstuurd kan worden. Inmiddels is het artikel besteld en duurt het nog 3 werkdagen voordat ze bij Shoemixx zijn en pas daarna worden ze naar mij gestuurd. De schoenen waren volgens de site gewoon op voorraad en waarom zegt de ene werkneemster dat de schoenen verstuurd zijn en vandaag zouden arriveren en de andere medewerkster informeert mij middels een email dat de schoenen zojuist pas besteld zijn . Slechte zaak, Shoemixx.

  Door: Monique Helder-de Kramer10-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Niet bepaald een schoenenwinkel

  Bij het lezen van de naam Shoemixx.nl dacht ik dat ik op een website met alleen maar schoenen terecht zou komen. Dit was echter niet het geval. Het is niets anders dan een ordinaire achterliggende webpagina met allerlei reclame van andere bedrijven erop. Zelfs wanneer ik naar beneden scroll en in de lijst ga zoeken naar shoemixx.nl kom ik deze webshop hier nergens tegen. Voor de mensen die hier willen kijken: het heeft totaal geen zin, want er worden geen schoenen verkocht. Mij dan ook niet meer gezien op deze website.

  Door: G. T.19-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is Shoemixx een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Shoemixx. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shoemixx actief?

  Shoemixx is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shoemixx gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.