Scheer & Foppen

6.8
7

Bestellen

9

Service

6.5

Prijs

4.5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Scheer & Foppen

________________________________________________________
Scheer en Foppen is in 2016 failliet verklaard. Maar je kunt hier nog wel je ervaring of memorial achterlaten. Hoe ervaarden Nederlanders Scheer en Foppen?
________________________________________________________

Op zoek naar ervaringen van andere consumenten met de webshop van Scheer & Foppen? Blijf dan vooral verder lezen. Scheer & Foppen is de bekende winkelketen voor elektrische apparatuur, van wasmachine tot grasmaaier en van videocamera tot tablet. Naast de fysieke winkelketens heeft Scheer & Foppen nu ook een uitgebreide webshop.

Over Scheer & Foppen

Scheer & Foppen is een electronica bedrijf met maar liefst 57 vestigingen in Nederland. Scheer & Foppen is zich echter aan het uitbreiden naar het web om zo de consument nog beter van dienst te kunnen zijn.
Het bedrijf heeft als doel de consument zo goed mogelijk te informeren alvorens deze producten aanschaft. Dit doen ze onder meer door duidelijkheid te verschaffen over energieverbruik van apparaten, snelle levering en een groot assortiment.

Diensten

In de webshop van Scheer & Foppen kan je terecht voor vrijwel alles wat ook verkrijgbaar is in de fysieke winkels. Of het nu gaat om computers, multimedia, of electronica, de webshop biedt het allemaal. Om je ondanks dat je online koopt zo goed mogelijk te begeleiden in het proces van productaanschaf is er de mogelijkheid om producten gemakkelijk te vergelijken om zo de juiste keus voor jouw situatie te maken. Daarnaast kan je online chatten met medewerkers van Scheer & Foppen om zelfs thuis het beste advies te krijgen.
Als je eenmaal besteld hebt is je bestelling, mits deze voorradig is, binnen 24 uur bij je thuis via PostNL. Ook kan je kiezen voor levering via PostNL My Time zodat het product ’s avonds geleverd kan worden. Zelf afhalen op een locatie is ook mogelijk, zo ben je zeker dat je product er is en ga je niet voor niets naar de winkel.
Mocht je onzeker zijn over juiste installatie van de electronica biedt Scheer & Foppen de optie van installatie van apparatuur aan huis.

Scheer & Foppen is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en dit geeft dus ook een zekere garantie.

Klachten

Scheer & Foppen neemt klachten erg serieus. Op de website staat een duidelijk diagram met de stappen die je kunt ondernemen om een klacht in te dienen. Dit diagram loopt zelfs tot aan de geschillencommissie Thuiswinkel, dit geeft aan dat Scheer & Foppen serieus omgaat met klachten en het eigenlijk niet tot de geschillencommissie wil laten komen.

Er zijn weinig substantiële klachten afgezien van een verkeerde levering hier of daar. Online gaat Scheer & Foppen hier diep op in en geeft duidelijk aan wat hun stappen zijn om het te proberen op te lossen. Of dit altijd lukt is een andere vraag, maar het bedrijf geeft duidelijk niet de standaard antwoorden.

Vandaag besteld, morgen in huis wordt lovend over gesproken en is dus ook echt zo. Tenzij het onverhoopt niet op voorraad is, maar dit gebeurt weinig. Al met al zijn er niet veel negatieve klachten, het is dan ook niet voor niets dat Scheer & Foppen een Thuiswinkel Waarborg certificaat heeft.

Heb jij een ervaring met Scheer & Foppen online die je graag wilt delen? Laat dan hier je review even achter.

 

Scheer en Foppen is helaas failliet; reviews achterlaten heeft geen zin meer. Wel kun je memorials schrijven en kijken hoe werd de winkel werd beoordeeld.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook