Scapino

Alle reviews

Scapino

55% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (51)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blenzo blamage

  Voordat er iemand gaat zeuren: "moet je dit nu aan Nederland laten weten", ja ook dit mag wel eens geschreven worden.
  Ongeveer een jaar geleden kochten we 2 paar Blenzo sloffen. Door waarschijnlijk een productiefout lieten de naden aan de bovenkant op een gegeven moment los. Ik dacht, geen bonnetje meer en pech gehad maar heel misschien toch even navragen bij Blenzo zelf. In eerste instantie niet om gratis nieuwe te krijgen maar meer om hen te vragen of dit een fabricagefout was? Dat komt maar zeer zelden voor aldus dhr. (naam verwijderd - admin) van Blenzo, ik moest maar met mijn bonnetjes teruggaan naar Scapino, die zouden het wel oplossen. Ik liet hem weten dat ik voor een paar tientjes geen jaar lang een bonnetje meer bewaard had. In het kort, geen bonnetje, pech gehad.
  Als Nederlands bedrijf zou je verwachten, die (vaste) klanten bieden we, desnoods met korting, nieuwe sloffen aan, maar nee dat gebeurde dus niet. Zelfs de foto's hielpen niet.... Ik dacht, laten we eens kijken hoe men hier in Budel met hun (vaste) klanten omgaan en ben de winkel binnengestapt met 2 paar kapotte Blenzo sloffen. Een vriendelijke verkoopster vroeg inderdaad of ik de bonnetjes nog had en nadat ik dit ontkende antwoordde ze, ik moet dit even overleggen. Ze kwam terug met haar manager (?) die mij ook zeer vriendelijk te woord stond. Mijnheer, normaal zit er maar 2 maanden garantie op maar ik maak voor u als vaste klant een uitzondering en ik ging de winkel uit met 2 paar nieuwe sloffen. Kijk Blenzo / mijnheer (naam verwijderd - admin) , dat noem ik nou KLANTENSERVICE! Nogmaals, het gaat mijn niet zozeer om die paar tientjes maar over het feit hoe je met je klanten omgaat. Daar kunnen ze bij Blenzo nog iets van leren! Nou niet met z'n allen naar Scapino rennen om je spullen te ruilen, dit was een duidelijke fabrieksfout welke door het professionele personeel van Scapino Budel perfect beoordeeld is. Vandaar op alle punten een 10!

  goede service inderdaad!

  De Blue Box sadalen voor m'n zoontje waren binnen enkele dagen kapot. Nog nooit zo'n slechte kwaliteit gezien.

  bestelling na 3 dagen nog geen enkele bericht dat mijn bestelling te laat is

  en dan na het weigeren aan de deur moet je nog eens 3-5 dagen wachten omdat ze retour bestelling moeten verwerken en dan nog 2-3 dagen wachten tot je je geld terug heb gekregen

  MAG HOPEN DAT DEZE SHIT ZAAK WEG GAAT WANT het is een ouderwetse shit zaak die GEEN SERVICE bied VOORAL NIETS KOPEN DUS bij scapino

  Even sportkleding halen voor kleindochter. Op website iets uitgezocht. Winkelvoorraad gaf aan:

  enkele ex op voorraad.


  Dus rap in de auto, 10 km gereden naar Boxmeer. Geen sportkleding.
  Datgene op de website was er gewoon niet. Commentaar verkoopster: ja die site klopte niet altijd, kan je niet van uit gaan. Waarom heb je dan zo'n site ????? misleiding of amateurs. Zet er dan tenminste bij op de site dat je voor de zekerheid moet bellen of zo.

  Hjb gwn kkr mogool

  my order number is 4075949.
  Scapino was supposed to bring my parcel on monday, then they promised to bring it on tuesday, then on wednesday and now Post.Nl has given me an indefinite date, as to i have to go on waiting and look at the track and trace.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scapino is gewoon goed.

  Enorm leuke en prettige winkel. En blij dat ze goedkoop zijn en toch ook goed. Ik geef niet om dure merken en kan ze bovendien niet eens betalen. Scapino is gewoon goed.

  Ik koop het liefst in de winkel, het personeel is ook altijd erg vriendelijk en het is leuk om van alles te passen.

  Maar ik bestel ook wel eens online, omdat er in mijn directe omgeving geen SCapinowinkel zit en ik toch wel eens wat nodig heb. Gelukkig weet ik mijn maat en dat valt altijd hetzelfde voor mij gelukkig bij Scapino. bestellen online gaat mij goed af, niet te ingewikkeld gelukkig (ik ben niet zo heel handig op de pc, maar dit gaat wel)

  goede service en snelle levering

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scapino toch niet failliet?!

  Scapino hoort toch bij dat failliete bedrijf, Macintosh? Was bang dat ze ook failliet zouden gaan, maar las net dat dat dus niet gebeurt omdat iemand ze wil overnemen.

  Nou, daar ben ik heel blij mee want ik vind de Scapino een hele leuke winkel.
  Ik kom er al mijn hele leven en ik zou het echt jammer vinden als ze verdwijnen!!

  Moet zeggen dat de mensen die er werken soms een beetje ongeïnteresseerd zijn, dat wel, maar ze hebben altijd leuke schoenen en ze zijn helemaal niet zo duur! Dus ik hoop dat ze blijven!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wandelschoenen, spijkerbroeken, jas

  Koop al jaren online bij Scapino: zeer klantvriendelijke website, makkelijk bestellen, achteraf betalen via Afterpay en zeer snelle (vandaag besteld, morgen in huis) verzending!
  Laatst een jas besteld waarvan de maat niet goed was en deze bij de Scapino winkel in Roden geretourneerd; alles werd keurig afgehandeld door het zeer vriendelijke personeel en netjes afgemeld bij Afterpay. Hoe makkelijk en prettig wil je het hebben?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 paar sneakers online

  2 paar Sneakers besteld online, bij ontvangst vielen deze erg tegen.
  Retour gestuurd 09 april had de sneakers vooruit betaald maar nog steeds heb ik mijn geld niet retour.
  Inmiddels al 6 mails hiervoor verstuurd maar 1x reactie mogen ontvangen.
  Ga nooit meer iets bestellen bij Scapino.
  Ronduit schandalig hoe je mensen zo kunt behandelen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geen

  Vanmiddag bij Scapino geweest. Leuke sneakers op de folder, ook in damesmaat 43. Lang gezocht in de winkel, maar geen maat 43 schoenen voor dames te vinden! Gevraagd bij de kassa naar de Hush Puppies op de voorpagina van de folder. De meneer achter de kassa wist te vertellen dat de damesmaten in deze winkel tot en met 42 gingen. Meneer kon wel kijken of ze op internet verkrijgbaar waren. Heb aangegeven dit zelf wel te kunnen. Thuisgekomen op internet gezocht en letterlijk 1 paar Hush Puppie sneakers gevonden in maat 43! Een mooie folder, maar wanneer de schoenen niet beschikbaar zijn heeft dit weinig zin.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nieuwe kleren en schoenen

  Voor de zomer mijn hele kledingkast vernieuwd bij de Scapino.
  Voor het eerst bij deze winkel online besteld, dat leek me wel eens handig!

  Het was met twee dagen geleverd en alles klopte. De maat is gelukkig van alles gewoon goed, dus ik hoef niet te ruilen en ben heeel blij met het hele pakket!

  Ik vond het wel lastig met betalen, maar dat moet je gewoon even rustig bekijken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  handig schoenen bestellen online in de winkel passen

  ik koop mij schoenen altijd bij de scapino want daar zijn ze erg goedkoop en ook wel goed en ik kan er altijd veel kiezen en nu zijn ze ook online en dat is ook handig want dan hoef je niet zelf te tillen (ik ben verminderd mobiel)

  soms ga ik eerst passen in een echte winkel en dan koop ik ze daarna online want dan bezorgen ze ze aan huis en dat is voor mij dus wel zo handig

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  schoenen

  2 paar Blue Box schoenen. Voor de jongste een paar in maat 26. Deze viel heel erg smal en klein en paste daarom niet. Voor de oudste een paar in maat 30. Wat een slechte schoenen. Leren schoenen, maar de binnenkant was binnen een week kapot. Nog een. Daar een zooltje in gedaan, maar ook de zool versleept helemaal binnen een maand. Nooit Blue Box meer hier.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkope goede schoenen

  ik heb Scapino altijd al een hele leuke winkel gevonden.
  omdat hier de schoenen gewoon nog steeds erg goedkoop zijn, maar zeker niet slecht!!
  en ik heb nu ook het online bestellen ontdekt, dat gaat ook gewoon heel goed.
  Ik vind het een hele leuke winkel en koop er graag want het is tenminste nog goedkoop hier.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1 01 2021

  Zwarte enkellaarsjes gekocht maar het (leer)liet erg snel los waardoor het ging bladeren het valt me vaker op dat als je een (merk schoen/laars)koopt bij scapino dat er vaak iets mis mee is

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  trainingsbroek

  Voor mij NOOIT meer online een bestelling bij Scapino
  In de lockdown bij de Scapino wat kleding besteld, waaronder wat trainingsbroeken voor mij man. Deze levering kwam in 2 delen (heb ik niet om gevraagd)
  Wij hebben 1 broek gehouden en de pakketten retour gestuurd.
  Nu moet ik voor een broek van 29,95 via Afterpay opeens 42,75 betalen, ik moet onder andere 2x verzendkosten a 3,95 betalen omdat ik 2 pakketten retour heb gestuurd en nog wat kosten voor Afterpay (maar dit wist ik)
  Gemaild met Scapino en tja... je hebt 2 pakketten geretourneerd dus ook 2x verzendkosten betalen.
  Laten we daarnaast ook nog niet bespreken over de fout in de adressering, kon mijn pakketten ook nog eens ophalen bij de buren aan het begin van de straat en ik woon aan het einde van de straat.
  Ik ben KLAAR met de Scapino en de benadering per mail van hun.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laarsjes

  Schandalig laarsjes gekocht op internet ik stuur ze terug heb ik bezorgkosten betaald en houden ze ook retour kosten af dus ik heb geen laarsjes maar wel bezorgkosten en retourkosten betaald 8 euro echt niet normaal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Eerst naar Scapino Hilversum 14 aug 2021, viel al op dat medewerker achter de balie heel druk was met zijn mobiel . Wij naar de herenschoenen en kijken naar slippers voor de vakantie en ook nog een paar schoenen. Schoen gevonden maar helaas niet zijn vriendje, naar de balie om te informeren...medewerker nog steeds bezig met mobiel. Ik vraag of ze kunnen helpen met de andere schoen..krijg ik te horen nadat hij zijn mobiel onder de balie legt "het zal wel een een of andere rek of bak liggen". Mijn mond staat open en mijn volgende reactie slippers en schoen terug leggen en snel de winkel uit. En dan staat de andere collega heerlijk te lachen en zegt de medewerker met sarcasme "ik wens u nog een hele fijne middag" en hun met zn 2tjes heerlijk na lachen. Omdat de slippers goed zijn besloten we om dan Bussum te proberen. Nadat wij de slippers hadden vonden we andere schoenen die niet op voorraad was, ik ging informeren of er nog voorraad was de medewerkster had het systeem geraadpleegd en zei dat Hilversum ze nog had en anders moest ze ze bestellen. Ik zei nee bestel ze maar want naar Hilversum ga ik niet meer en vertelde het verhaal. Ze bestelden de schoenen en het zou binnen 3 werkdagen binnen zijn dan kreeg ik of een mailtje of telefoontje. De bedrijfsleider had het verhaal gehoord en kwam ons met een korting tegemoet, heel attent. Ik zag in mijn mail dat de schoenen al maandag was bezorgd in Bussum en was zaterdag nog niet gebeld dus zelf gebeld en er was een foutje dat er niet gebeld was...kan gebeuren. Ik was om 16:45 in de winkel, mijn man en kleindochter kwamen een minuut later de winkel in en mochten eigenlijk niet meer de winkel in want ze gingen sluiten om 5 uur. Dat werd opgedragen aan een jonge medewerker door de op dat moment persoon die de leiding had. Zoals het er nu voorstaat heb ik echt geen behoefte meer om bij Scapino naar binnen te gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Slechte levering. 2 weken wachten en nog niets geleverd in de winkel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Waardeloos. 2de paar halve prijs. Nou niet via online bestellen. Volle prijs betalen. Geen reactie op e-mails. Klacht geplaatst bij trustpilot. Nou, toen wel ineens een reactie van Scapino. Maar nadat ik had uitgelegd wat er niet goed was, wederom stilte van Scapino's kant. Nooit meer Scapino voor mij. Raad iedereen aan om sowieso niet online te bestellen. Scapino is waardeloos naar zijn klanten toe. Geen pluspunten

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinder schoenen

  Slechte zaak !!! Telefonisch niet bereikbaar. Mails worden niet beantwoord. Heb een pakketje retour gezonden. Is door scapino ontvangen. Heb een Track and trace code van post.nl. Maar de betaling blijft door lopen en geen reactie van scapino. Het was voor mij de eerste keer dat ik hier besteld heb. Maar NOOIT MEER SCAPINO. SLECHTE SERVICE !!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bush puppies slippers

  De dag dat ik mijn slippers ontving 21/03,en al betaald had,stonden ze €10 goedkoper.Dus €10 te veel betaald.Geen fijn gevoel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen

  Normaal hier in sliedrecht heel fijn en vriendelijk personeel, daarom koop ik daar heus wel weer iets.
  Maar ik had voor gisterenavond, 15 april 21 een afspraak gemaakt om 19.30
  Er stond een welkomstbord buiten met de tekst: in alle rust winkelen.
  Om te beginnen wilden de 2 meisjes die bij de ingang stonden uiteraard mijn naam weten. En je voornaam?? Werd toen gevraagd... verbluft heb ik doe genoemd maar later stoorde me dat enorm!
  Achternaam is genoeg lijkt mij op een gepland tijdstip.
  Daarbij stond de radio storend hard aan.
  Wij stonden met 5 minuten weer buiten.
  Wat een afgang als je eindelijk weer iets mag...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Ik heb de bestelling nooit ontvangen, krijg daarna betaalverzoeken, 4x contact opgenomen, maar wordt niet opgelost. Uiteindelijk via Afterpay, die wél goede service bood op kunnen lossen. Zéér ontevreden over de klantenservice! Ik bestel er nooit meer. Lukte niet op 1 of 0 sterren te geven, anders had ik dit gedaan

Anderen bekeken ook

MUCHACHOMALO
2 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Scapino

Scapino: Ervaringen
Hou jij van koopjes als het gaat om schoenen of kleding? Misschien kom jij dan wel vaak bij de Scapino! Maar is goedkoop geen duurkoop: koop je hier ondanks de lage prijzen wel goede producten? Hoe is de service? Zijn er wel echt goede aanbiedingen en voordeeltjes te halen in deze winkel? Wat voor merken worden hier aangeboden? En wat hebben ze allemaal voor kleding, kun je er ook terecht voor sportoutfits of galajurken? Laat je mening achter en lees wat anderen te zeggen hebben over deze discounter in schoenen en kleding!

Over Scapino
Scapino werd opgericht in 1974 en bestaat dus al meer dan veertig jaar. Met ruim tweehonderd winkels verspreid over heel Nederland noemt het zich inmiddels de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Je kunt er terecht voor allerlei soorten schoenen: van suffe sandalen tot hippe sneakers, van regenlaarzen tot hoge hakken. Maar je kunt ook de rest van je outfit bij de Scapino scoren, van ondergoed tot t-shirts, rokjes, jassen, bikini’s, broeken, enzovoorts. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Maak je outfit af met de verschillende accessoires, zoals tassen, riemen, mutsen, petten en sjaals. Ook de merken zijn legio: Nike, Adidas, Puma, Crocs, Asics, Le Coq Sportif, Oiboi, Mountain Peak, Disney, Dr. Visser, Ecco, Barbie, Hello Kitty, Snoopy, Blue Box, Tunturi, et cetera. In sommige winkels is een stuk winkelruimte gereserveerd voor Aktiesport, waardoor het aanbod laag geprijsde sportmerken nog is uitgebreid. Steeds meer Scapinowinkels zullen uitgroeien tot zo’n shop-in-shop.

Diensten van Scapino
In de winkels en online geldt een laagsteprijsgarantie: zie je hetzelfde product elders in Nederland binnen veertien dagen na aankoop goedkoper, dan krijg je het verschil contant terug. Online vind je de lijst voorwaarden waaraan je dan moet voldoen. Niet alleen in de winkel, ook via de website van Scapino kun je het assortiment bekijken en bestellen. Er zijn exclusieve weekdeals en extra kortingen in de online outlet. Wil je het laten thuisbezorgen, dan kost dat 1 euro, ook als je het naar België laat sturen. Je kunt rustig thuis passen wat je hebt gekocht en hoeft pas na veertien dagen te betalen. Mocht dat wat je hebt aangeschaft, toch niet helemaal bevallen of alweer uit elkaar vallen van ellende, dan kun je het gratis retourneren bij een Intreza Shoepoint. Meld je je online aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je niet alleen de nieuwste producten en aanbiedingen van Scapino in je inbox, maar krijg je ook direct een speciale aanbieding, zoals tien euro korting bij je eerstvolgende aankoop online. Je kunt je online aankopen afrekenen met iDeal, AfterPay, credit card (VISA of MasterCard) of in een Scapinowinkel. Ook is de Fashioncheque geldig, zowel in de winkel als op Scapino.nl.

Klachten over Scapino
Niet helemaal tevreden over Scapino? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen. Online vind je een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen, ingedeeld per thema. Ook kun je via een van de emailformulieren contact opnemen of gebruik maken van het gratis telefoonnummer 0800-Scapino, dat zes dagen per week bereikbaar is.

Wat vind jij van de Scapino? Koop je hier graag, of juist liever niet? Laat je mening achter bij NederlandReview!

Zijn de schoenen en dames/heren kleding goed en/of goedkoop? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij Scapino. Zodat u weet waar en wat u koopt!

}