Robin Design

9.3

Bestellen

9.3

Service

6.7

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Robin Design

Ken jij dit bedrijf echt wel zo goed als je denkt? Robin Design is een online shop gericht op huishouden en keuken artikelen. Het is dus een woonwinkel in de wereld van de grote woonwinkels. Het is een online woonwinkel waarbij het gemakkelijk is om de artikelen te bestellen. Ken je Robin Design nog niet? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen te lezen op NederlandReview. Het is goed om ook je review achter te laten op NederlandReview om anderen te helpen om anderen te helpen om een goed beeld van Robin Design te krijgen.  


Over Robin Design

Robin Design is gevestigd in Enschede. Hier hebben ze hun kantoor en ook een magazijn. Alle meubels worden aan huis bezorgd. Het is goed om te weten dat alle meubels in heel Nederland en ook in heel België zorgvuldig en ook gratis bezorgd worden. Alle meubels worden persoonlijk gebracht en ze worden gemonteerd achtergelaten. Alle dozen en plastic rommel gaat weer mee naar Enschede


Diensten van Robin Design

Robin Design heeft een ruim pakket aan producten. Het gaat om meubelen voor : 
•    Woonkamer
•    Eetkamer
•    Verlichting
•    Buiten
•    Accessoires
•    Merken
Klachten, tips en complimenten over Robin Design

Er is een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Het is goed om hier gebruik van te maken wanneer je niet tevreden bent over de meubels.  


Heb jij ervaring met Robin Design?

Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. 


 


 


Lees hier ervaringen van echte klanten met Robin Design, webshop voor design meubelen. Kun je hier terecht voor jouw nieuwe eetkamerstoelen, salontafel of patchwork vloerkleed?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Gratis montage en verzending

Ideaal dat ze hier de spullen voor je monteren. Bij de IKEA kan ik het wel in elkaar krijgen, maar het is nooit stevig en die meubels gaan dan nooit lang mee. Hier weet je gewoon dat het goed in elkaar zit en dat is toch beter. Wel iets duurder.

B

Bennekom

10-12-2016

0

Mooie stijl

Veel keuze in allerlei mooie stijlen. Wel wat prijzig, maar gelukkig zijn er de weekdeals. Daar kijk ik altijd eerst.

V

Van Beest

18-09-2016

0

gratis verzending eetkamerstoelen

Gratis verzending superrelaxed En de stoelen zagen er precies zo uit als op het plaatje Dus wij zijn zeer tevreden!

A

Anne-Marie +fam.

15-04-2016

0