ProbeerNu.nl

Alle reviews

ProbeerNu.nl

77% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen stapels onuitgelezen bladen meer

  Vooral fijn dat die abonnementen vanzelf stoppen. Dat was vroeger wel anders, zat je ineens jaren vast aan een stom blad.
  Nu neem ik af en toe ergens een proefabonnement af zonder dat dat nog kan gebeuren.

  Ik lees te weinig om een volledig abonnement te nemen, nu hou ik geen stapels bladen over, maar kan ik ze uitlezen als ik even niks heb.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement op de LINDA

  Kort lopend abonnement afgesloten voor de LINDA bij ProbeerNu, want daar vond ik toen een leuke deal met een paar nummers voor niet zoveel geld. Het zijn per stuk namelijk altijd best wel dure bladen, daarom koop ik ze meestal niet los in de winkel. Maar nu was het echt nog maar een paar euro per keer en daarvoor bezorgen ze het ook nog thuis.

  En vlak voor het einde kreeg ik een goede aanbieding voor een vast abonnement voor een jaar. Daardoor ben ik toen lid geworden, want ik vind het echt een leuk blad!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement om te proberen goedkoop

  Abonnement afgesloten om te proberen en het stopte gewoon automatisch.
  Ik neem toch geen abonnement, want ik lees te weinig, heb meerdere nummers opgespaard.
  Maar ik vond het handig om het zo te kunnen proberen en het was gewoon echt goedkoop nu.
  Vooral dat je nergens aan vast zit, vond ik een goede.
  Volgende keer doe ik het weer zo als dat kan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Louche business!

  1 keer iets besteld hier, nooit weer. Abonnement nooit aangekomen, bedrijf geeft geen thuis. Louche business!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Steeds een nieuw proef abonnement

  om de zoveel tijd neem ik een ander abonnement via probeernu

  gaat meestal goed. soms duurt de levering wat langer, maar dat ligt dan meestal aan het tijdschrift zelf, niet aan probeernu en wordt ook altijd goed opgelost.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gratis ipad bij telegraaf

  je moet geluk hebben met net toevallig een goede aanbieding
  volgens mij stond er eerst meer op toch?
  maar toevallig had ik dus geluk want mijn moeder wil al heel lang een ipad en die krijg je nu bij de telegraaf via probeernu, dan hebben we allebei wat :)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duurt lang maar goede aanbieding

  Het duurde wel erg lang voor ik het eerste nummer van LINDA thuis kreeg, maar het was een goede aanbieding dus ik ben wel tevreden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnementen uitproberen voor goedkoop

  Goede dienst
  Abonnementen zijn echt vele malen goedkoper dan in de winkel of een normaal abonnement
  En meestal hoef je niet eens op te zeggen, want dat gaat dan automatisch
  Ik kies gewoon steeds een nieuw blad, daar is dit dus heel geschikt voor
  Linda, Margriet, Elle, zelfs de Hitkrant en de Donald Duck, ik heb al van alles geprobeerd hier!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tijdscrift NIET geleverd

  Ik sloot een proefabonnement af bij probeernu voor drie keer de Flow voor 17,50. Krijg het blad 1x en daarna niet meer! En zo vaak verschijnt hij niet, dus ik moest heel lang wachten. Bij nabellen bleek dat ze het verkeerde abonnement hadden aangevinkt ofzo, maar ik had wel het volle pond betaalt. Het werd wel nagezonden, maar toen waren we natuurlijk al maanden verder :(

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alle tijdschriften proberen voor een prikkie!

  Ik houd niet van vastigheid en laat me graag verrassen met steeds een abonnement op een ander blaadje. Leuk, toch? En goedkoper dan jaarabonnementen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte deal

  Keuze is te beperkt, aanbiedingen vallen mij toch tegen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handig

  Wie gaat er nou nog een volledig aboonemnent afsluiten voor het volle pond als je gewoon de hele tijd proefabonnenmentjes kan afsluiten? Kun je nog wisselen van blad ook telkens, superhandig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  handig!

  Fijne websiute, ik koop hier altijd cadeaus voor mensen, altijd leuk zo'n proefabonnementje en origineel ook nog. en helemal niet duur :)

Anderen bekeken ook

Pixum
2 reviews

Als je zelf allemaal digitale foto’s op je desktop of laptop hebt verzameld, maak je regelmatig een selectie, waardoor je de mooiste overhoud...

Life is Feudal: MMO
1 reviews

Reviews van spelers - Life is Feudal: MMO. Het werd de MMO van 2017 genoemd: Life is Feudal: MMO. Heb jij ervaringen met deze MMO of wil je ju...

Dierenbeschermingshop
5 reviews

Dierenbeschermingshop: een goed leven voor alle dieren. Je hebt een schat van een huisdier wat je goed wilt verzorgen. Tegelijkertijd wil je ook da...

VCAdirect
3 reviews

Wanneer u in de bouw werkt is het erg belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen gedacht moet worden. Soms is een VCA certificaat halen dan ...

ProbeerNu.nl

ProbeerNu.nl: Ervaringen
Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een proefabonnement af te sluiten. Bovendien bespaar je dan flink op de kosten, want de kortingen lopen vaak hoog op. Aanbieders willen jou natuurlijk kennis laten maken met hun bladen, opdat je verleid wordt en nooit meer zonder hun blad wil (al blader je het maar zelden in). Via ProbeerNu.nl kun je kennismaken met een groot en bovendien veranderend aanbod en zo een proefabonnement afsluiten. Klinkt goed, maar hoe werkt dat in de praktijk? Zijn de abonnementen gemakkelijk opzegbaar, is de levering stipt en correct, zijn de kortingen wel echt de moeite waard? En is het aanbod aantrekkelijk genoeg?

Over ProbeerNu.nl
ProbeerNu.nl laat klanten voordelig kennismaken met een gevarieerd aanbod van proefabonnementen en andere aanbiedingen. Het aanbod wijzigt voortdurend. Via de website kunnen klanten alfabetisch of in één van de prijscategorieën (€0, tot €5, €5-€10, €10-€20 of hoger dan €20) een tijdschrift naar keuze selecteren en hun gegevens invullen. De aanvraag wordt dan direct doorgestuurd naar de uitgeverij. ProbeerNu.nl biedt veel bekende bladen, magazines en tijdschriften aan, zoals Vrij Nederland, Privé, Libelle, Flow, Historia, Radar+, Hitkrant, Runner’s World, Quote, Maxima, Cosmopolitan, Quest, Elsevier, 360 Magazine, Denksport, ELLE, Vogue, Playboy, Griekenland Magazine, Psychologie Magazine, Tina, Margriet, de Groene Amsterdammer, Landleven en Flair. Ook allerlei gidsen bieden hun waar met korting aan via ProbeerNu.nl, zoals de VPRO Gids, Veronica, de TV krant, VARAgids, TROS kompas, NCRV-. En wat dacht je van proefabonnementen op de bekende kranten? De Volkskrant, Telegraaf, het Parool, het AD, de Trouw, de Stentor en andere regionale kranten: je kunt uit deze en nog meer een keuze maken. Probeer er bijvoorbeeld meerdere een paar weken uit, voordat je een keuze maakt voor een langere periode. Maar je kunt er ook terecht voor andere abonnementen en aanbiedingen, zoals voor cursussen bij NHA en goede doelen als de Clini Clowns en de Sophia-Vereeniging. Maar de focus ligt bij ProbeerNu.nl toch duidelijk op het uitproberen van bladen.


Diensten van ProbeerNu.nl
Via ProbeerNu.nl kun je iemand ook een blad of tijdschrift cadeau doen in de vorm van een (proef)abonnement. De factuur wordt in dat geval naar de aanvrager gestuurd, het abonnement zelf naar een persoon (en adres) naar keuze. Iedere aanbieding die op ProbeerNu.nl is te vinden, is ook mogelijk als cadeau-abonnement. Een nieuwsbrief laat aanmelders snel kennismaken met het nieuwste aanbod en aanbiedingen. Adverteerders kunnen via de website hun producten en diensten aanbieden op ProbeerNu.nl.

Klachten over ProbeerNu.nl
ProbeerNu.nl is een initiatief van daisycon dat werkzaam is op het gebied van online reclame. Op de contactpagina op de website van ProbeerNu.nl word je doorverwezen naar een contactformulier van daisycon; daar kun je een vraag of klacht achterlaten. Ook kan er direct contact worden gelegd: telefonisch, via email of door langs te gaan bij hun kantoor in Almere. 

Hoe goed zijn de aanbiedingen van ProbeerNu? Krijg je waar voor je geld en is dit het proberen waard? Lees meningen bij NederlandReview

}