Porton

8
8.2

Bestellen

7.8

Service

7.7

Prijs

8.5

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Porton

Ongekend! Wat je kunt leren van de mening van anderen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Laten we je meer vertellen over dit bedrijf. 

Over Porton

Het bedrijf biedt de mogelijkheid om dag en nacht toegang te hebben tot een private cloudstorage.  Het is een Nederlandse opslagservice. Je kunt foto’s, muziek, video’s en documenten hier opslaan. Je kunt ieder soort bestand opslaan.  Je kunt direct je persoonlijke opslagruimte gebruiken. Je hebt toegang tot de bestanden en de notities via de site. Ook kun je de bestanden automatisch synchroniseren tussen meerdere apparaten.  Het is ook mogelijk om bestanden en mappen te delen. Je hebt eigenlijk overal en altijd toegang tot de bestanden. Je hebt direct een backup van alle bestanden en je kunt zelfs gebruik maken van de gratis backup software. Je kunt een onbeperkt aantal backup versies maken. Ook kun je eenvoudig verwijderde bestanden herstellen.

Diensten van Porton

De belangrijkste dienst welke het bedrijf aanbiedt zijn de cloud storage diensten van dit bedrijf.  


is dat eigenlijk, een cloud?

Klachten, tips en complimenten over Porton

Wanneer je een klacht hebt is het belangrijk om deze klacht ook kenbaar te maken. Het is dan mogelijk voor het bedrijf om de problemen snel op te lossen. Tips en complimenten zijn uiteraard ook van harte welkom. Het is altijd fijn om te ontdekken wat klanten goed vinden gaan en waarderen.

Heb jij ervaring met Porton? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 

Lees hier beoordelingen van echte klanten van Porton Private Cloudstorage. Hoe gemakkelijk, veilig en snel is deze privé cloudopslag en is het de kosten waard? Bieden ze goede service?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook

close

Porton

Vergelijk reviews en bekijk Porton