Otto

Alle reviews

Otto

73% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  overhemden zonder kraag 6 stuks van Eddie Bauer

  Had ongeveer 5 jaar geleden bij Otto een 6 tal overhemden besteld van een redelijk duur merk Eddie Bauer drie witte en drie kaky kleur, nu is het al wel een hele poos geleden, ik had ook uitgelegd wat er tussentijds gebeurd was met overlijden van mijn ouders en door ziekte ben ik het vergeten cq niet aan toe gekomen wegens de verzorging van mijn ouders in die tijd veel konden ze niet zelf meer door ziekte etc, dus ik had contact gezocht met Otto en ik kon mijn verhaal doen bij de Backofficie van Otto, die zeiden van nou stuur maar op dan eenmaal ontvangen krijg je je geld terug, dus zo gezegd zo gedaan, maar nu blijkt dat na navraag te hebben gedaan bij Post.nl dat die twee pakketten waarschijnlijk wel zijn aangekomen bij Otto maar volgens Otto niet maar dat is nog een grijs gebied, echter hun hebben ook eens gezegd dat ze de pakketten niet konden vinden etc, nou maar ik heb dus de verzend bewijzen, Omdat Otto het geld toch ineens niet meer wilde terug betalen toen heb ik gezegd van stuur de hemden dan maar terug want inmiddels had ik via Post.nl de bevestiging dat ze daar wel bezorgd waren, dus ik zei tegen Otto van stuur ze dan maar terug want de zomder hemden waren elk 35 euro per stuk maal 6stuks maar toen is zoals gezegd met terug sturen het pakket verduisterd of kwijtgeraakt, ik weer contact opgenomen en gezegd van ik heb de verzend bewijzen dus als jullie mijn hemden kwijt maken moeten jullie ze ook vergoeden, en ik was inmiddels dat gedoe en getouwtrek zat erover, maar Otto BV wil mij dus de kwijtgeraakte overhemden niet vergoeden!!!Maar goed Otto had het natuurlijk gezegd van we hebben het niet meer om van de betalings plicht af te komen!

  Maar in mijn visie flessen ze de boel daar!
  En wat betreft Post.nl dat is daar ook wel een chaos soms maar in dit geval zijn hun niet degenen die mij moeten vergoeden maar Otto BV dus, want hun moeten mij bij ontvangst dus of het aankoopbedrag terug betalen of de hemden netjes terug sturen naar mijn adres!en dat is niet gebeurd! dus hun zijn in gebreke!Dus ze kunnen wel allerlei smoesjes verzinnen maar ik ben nu dus mijn geld kwijt!!

  En kijk uit met hun betalings systeem, als je er iets koopt betaal dan gelijk het bedrag, en sla een pdf op van de transactie of betaling!anders beland je in een ware administratie en incasso hel!

  Normaal is zoiets na een 1jr verjaard denk ik maar OttoBV heeft de toezegging gedaan en is daar vanaf geweken weer maar dan nog horen hun ervoor te zorgen dat de overhemden weer goed aankomen bij mij en dat is niet het geval geweest!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleren

  In april 2022 een bestelling gedaan voor een sportpak. Paar weken gewacht en vervolgens een jurk toegestuurd gekregen (ik ben een man). Contact opgenomen met Otto en situatie uitgelegd. Zodra ze de retourzending hadden ontvangen zouden ze mij alsnog het pak toesturen. Paar weken later het pak toegestuurd gekregen maar wel twee rekeningen ontvangen voor twee sportpakken. Contact opgenomen nogmaals maar ze konden mij niet helpen omdat ik het retourbonnetje kwijt ben geraakt. Zeer slechte service, moest constant zaken aanleveren. Krijg het gevoel dat ze nog steeds in 2002 leven. Ik bestel hier nooit meer, SLECHTE DIENSTVERLENING.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoekbank

  Mijn hoekbank van OTTO ging al binnen 1 maand stuk. OTTO liet een nieuwe bezorgen en de oude afhalen. Maar ze namen de oude niet mee. Ik kon dus zelf de enorme bank gaan afvoeren. Een maand later krijg ik een rekening (met nog allerlei verborgen kosten) omdat de bank niet retour is gekomen. De klantenservice bood geen uitkomst en ging niet netjes met mijn klacht om, ze draaiden een bandje af en blokkeerden mijn mails. Ondertussen blijf ik wel allemaal ongevraagde reclamespam van ze krijgen. IK BESTEL HIER NOOIT MEER! Wat een oplichters.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lang wachten

  We hadden 2 maanden geleden twee kasten besteld. De ene kast kwam pas na een maand terwijl er 5 werkdagen voor stond, op de andere wachten we nog steeds. We bellen ze elke week en telkens komen ze met hetzelfde verhaal dat de kast in productie staat en het nog twee weken kan duren. We hebben inmiddels de tweede kast maar geannuleerd en hopen ons geld nu terug te krijgen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Al heel lang hier kleding kopen

  Al vanaf heel heel vroeger bestel ik bij de Otto. Vroeger waren ze volgens mij zo ongeveer de enige, maar tegenwoordig kun je natuurlijk echt overal met de post bestellen.
  Toch ben ik blij dat de Otto nog bestaat, want ik vind het nog steeds een leuke winkel, ook na al die jaren.

  Vroeger kocht mijn moeder hier altijd voor mij, tegenwoordig koop ik hier kleren voor mijn eigen kleintje. Best bijzonder!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede voorwaarden om te bestellen bij Otto

  Gratis verzenden
  Gratis ruilen
  Achteraf betalen

  Dat zijn nog eens nette voorwaarden. Voor mij essentieel, anders ga ik wel naar een andere webshop!

  Nou dan moet je daar maar eens besteld hebben met achteraf betalen of klarna zoiets, moet je dan kijken in wat voor een lechte situatie je komt!dan zit je automatisch in een lening systeem van hun, en als je dan niet op tijd betaald die lening dan dreigen ze met deurwaarders enz!Nee het is echt een rot zaak!En ik ben hiermee wel 6 maal 35 euro de boot in gegaan!met die nepperds!
  Was toen dat er een zogenaamde rode maan actie was bij hun, nou het leek meer op een heksenketel daar!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinmeubels bij Otto

  Zojuist tuinmeubels gekocht bij Otto. Een tuintafel met bijpassende stoelen met maar liefst dertig procent korting! Dit scheelt nogal. Hoop dat het wel snel geleverd wordt want nu is het nog mooi weer. De verzendkosten zijn trouwens gratis.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  - Goede kwaliteit - Snel geleverd -

  - Goede kwaliteit - Snel geleverd -

  ik koop hier best vaak - dat scheelt gewoon tijd ook. wij wonen niet in het centrum en de winkels in de buurt hebben niet zo veel leuks. -

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Korte broeken bestellen

  Met dat mooie weer van vandaag merkte ik ineens dat ik helemaal geen goede korte broeken meer heb. Otto wel! Meteen maar een aantal besteld. Even afwachten hoe snel ze deze gaan leveren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zomerjurkjes in de aanbieding

  De kwaliteit van de kleding is goed en ze leveren best snel!

  Mooie zomerjurkjes gekocht vorige week en daar ben ik heel blij mee nu!

  In de aanbieding ook nog

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nog steeds verzendkosten

  Dat is toch inmiddels verleden tijd, verzendkosten doorbereken? Otto vraagt nog veel ook, echt 6 euro gewoon!

  Baal er van, want ik had al een winkelwagentje vol gemaat in de webshop met allemaal leuke dingetjes en toen zag ik dat dus.

  Je kunt wel gratis retourneren maar ja

Anderen bekeken ook

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

MUCHACHOMALO
3 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Otto

Lees dit! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Otto is een bedrijf welke van vroeger vooral bekend is om haar dikke gidsen. Het was een postorderbedrijf. Tegenwoordig  verkopen ze alles online. Het wordt daarom ook wel een online shop genoemd, een alles in 1 webshop, een online kleding kopen winkel, woonwinkels en tal van andere namen krijgt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Er zijn tal van verschillende producten te verkrijgen in verschillende productgroepen. Denk hierbij aan de persoonlijke verzorging, het huishouden, kinderen & baby, elektronica en ook multimedia. Wanneer je Otto nog niet kent dan is het goed om de reviews en beoordelingen op onze site te leen. Als je ze al wel kent dan mag je natuurlijk juist jouw review en beoordeling op onze website achterlaten. Wel zo fijn! 

Over Otto
In 1949 was het Werner Otto welke in Hamburg begon met het versturen van schoenen via een postorder bedrijf. De eerste catalogus van hem was 14 pagina’s dik en kende 28 paar schoenen. Met een oplage van 300 stuks was het een schot in de roos. Vooral net na de oorlog was er volop interesse om op die manier zaken te bestellen. Het assortiment groeide langzaamaan uit. In de jaren zeventig werd het allemaal nog beter en mooier. Ook kwamen er internationale groei naar Nederland (in 1979) en later ook naar Amerika en Japan, India, China, Zuid-Korea en Taiwan. Het is een wereldwijde homeshopping organisatie geworden. Het was ook een van de eerste bedrijven welke van postorderbedrijf zich veranderde naar een online bedrijf. In 2010 was het al een online only player in de markt. Het is een bedrijf wat een ruim assortiment heeft en graag investeert in een lange termijn relatie met haar klanten. Er werken wereldwijd 50.000 werknemers in het bedrijf waarvan twee derde een vrouw is.  

Diensten van Otto
Otto heeft een ruim aanbod van zaken. Zo is het mogelijk om er dames kleren te kopen, heren kleding, is er plek voor grote maten kleding en natuurlijk ook sportkleding en kinderkleding. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn bij de Otto. Ook is er plek voor sportartikelen, woon artikelen, woning artikelen en ook huishoudelijke artikelen. Daarnaast kun je ook terecht voor multimedia producten bij hun. 

 

Klachten, tips en complimenten over Otto
De artikelen welke je gekocht hebt bij Otto kun je 14 dagen op zicht houden en daarna kun je beslissen of je het wel of niet wilt houden. Je hebt recht om zonder enige opgave van reden de artikelen te retourneren. Het is goed om het artikel binnen 14 dagen terug te sturen.

Voor spellen, dvd, cd en cd-rom geldt, dat ze alleen teruggestuurd kunnen worden wanneer de verzegeling niet is verbroken. Voor pre-paid toestellen is het zo, dat ze getest mogen worden. Ze mogen echter geen gebruikerssporen laten zien.  

Heb jij ervaring met Otto?
Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen! 

Lees hier de ervaringen van echte klanten met Otto. Hebben ze goede aanbiedingen of sale? Hoe zijn de prijzen, de leveringsvoorwaarden? Hebben ze gratis verzending? Kun je makkelijke retourneren?

}