oogvoororen.nl

7.7
8.4

Bestellen

6.9

Service

7.6

Prijs

8.1

Levering

50%

Zou hier weer kopen

oogvoororen.nl

Wanneer u wat ouder wordt kan het gebeuren dat u niet meer alles goed kunt horen. Heel vervelend, want niemand wil graag met een hoortoestel rondlopen, maar ja, als het nodig is, dan moet het nu eenmaal. Dus toch maar op zoek naar een audicien in de buurt. Dit laatste hoeft niet meer wanneer u voor OogvoorOren.nl kiest. Zij komen bij u thuis om uw gehoor te testen en een evt. hoortoestel aan te meten. Hoe de prijs, de service en de kwaliteit van oogvoororen.nl is, kunt u hier lezen bij de reviews die anderen bij NederlandReview over dit bedrijf achterlieten.


Over OogvoorOren.nl

OogvoorOren.nl is een audicien die bij u aan huis komt, voor het meten van uw gehoor. Naar aanleiding van een deskundige meting zullen zij u van een gratis en vrijblijvend advies voorzien over wat uw maximale hoorcapaciteit is en welke hooroplossing het beste bij u past. De audiciens van OogvoorOren.nl beschikken over de meest geavanceerde mobiele meetapparatuur. OogvoorOren.nl is merkonafhankelijk, waardoor u verzekerd bent van een eerlijk en betrouwbaar advies. Het bedrijf wordt onder andere draaiende gehouden door Herman, mede-eigenaar en StAr gecertificeerd audicien. Ook Kim en Yoeri zijn hier werkzaam en beide StAr gecertificeerd audicien. Eén van hen komt bij u op huisbezoek. Marry, Wilma en Angelique zorgen dat de bestellingen op tijd verstuurd worden, plannen de afspraken en houden de website bij. Verder is er nog Bastin, ook StAr gecertificeerd audicien, hij beantwoord alle e-mails.  
Diensten

OogvoorOren.nl levert alle typen hoortoestellen. Dit kan een traditioneel toestel achter het oor zijn of  kleine hoortoestellen, achter het oor met een speaker in uw gehoorgang. Ook hebben zij kleine toestellen voor in het oor, of hoortoestellen die nagenoeg onzichtbaar diep in uw gehoorgang zitten. OogvoorOren.nl heeft het allemaal. Voor alle hoortoestellen rekenen zij de laagste prijzen met 5 jaar garantie. Zij zijn volledig transparant, alle prijzen zijn gewoon op de website te vinden. Zij adviseren u kosteloos in het hele traject en sturen geen rekening tot u uw proefperiode geslaagd afrond.


Op de website kunt u ook berekenen wat uw eigen bijdrage is voor hoortoestellen die voor vergoeding via uw zorgverzekeraar in aanmerking komen. U ziet op de website de volgende categorieën:

  • Hoortoestellen
  • Hoorbrillen
  • Hoorversterkers
  • Hoorhulpmiddelen: Voor bijv. TV, telefonie, wek- en alarmfunctie etc.
  • Gehoorbescherming: Voor bijv. zwemmen, industrie, muziek etc.
  • Onderhoud: Voor filters, receivers, onderdelen etc.

Klachten

Wanneer een klacht gegrond is, en het artikel nog binnen de garantietermijn zit, zijn alle kosten voor het omruilen of laten repareren voor OogvoorOren.nl. Bij reparaties of ruilingen die buiten de garantie vallen, zult u (een deel van) de kosten zelf moeten betalen. De garantie geldt op alle soorten materiaal- en/of productiefouten die bij normaal gebruik ontstaan. Wanneer u een vraag, klacht of opmerking heeft kunt u die toesturen via het online contactformulier, of e-mailen naar info@oogvoororen.nl of klantenservice@oogvoororen.nl. Zij reageren uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst. Ook kunt u bellen met: 085  48 637 43. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl) of via: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


Uw mening

Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf, bent u goed geholpen of kunt u nog steeds niet zo goed horen als u had verwacht? Hier bij NederlandReview delen wij onze ervaringen met elkaar, zodat anderen hier profijt van kunnen hebben.


Is Oogvoororen een betrouwbare specialist in hoorhulpmiddelen, zoals hoortoestellen, hoorbrillen en gehoorbescherming? Lees ervaringen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Anderen bekeken ook