Online Honden Speciaalzaak

9.5
10

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Online Honden Speciaalzaak

Ben jij als hondeneigenaar op zoek naar reviews van ervaringen met deze webshop? Of heb je hier aankopen gedaan die je graag zou willen beoordelen? Hoe staat het met de gebruiks- en diervriendelijkheid van de producten? Wat is je mening over de klantenservice?

Goed materiaal

De aanschaf van een hond eindigt niet met het ophalen van het dier uit het asiel. Je hebt per slot van rekening een aantal standaard dingen nodig, zoals een halsband, tuig (al dan niet antitrek of niet) of riem. Belangrijk daarin is dat het prettig zit voor je nieuwe trouwe vriend, want het dagelijks uitlaten en naar een losloopgebied, moet wel leuk blijven.

Het is in de meeste gevallen aan te raden om de hond te gaan trainen. Niet alleen raken het dier en eigenaar daardoor aan elkaar gewend, maar bouwen ze ook een band op. Als hondeneigenaar bereik je het meeste met een positieve trainingsaanpak. Dit houdt in het kort in dat de hond via spel leert dat het luisteren naar de baas het leukste is wat er te doen is. Zodra de hond iets goeds doet of er weer een volgende stap bereikt is, wordt hij direct beloond met een trainingssnoepje, favoriete speeltje, clicker of een andere vorm van beloning. Doet een hond iets niet goed? Dan ben jij waarschijnlijk niet duidelijk genoeg geweest. Gewoon negeren en er geen big deal van maken. Met veel geduld en liefde op naar de volgende poging. Zo bouw je namelijk ook aan het zelfvertrouwen van de hond, want een foutje maakt iedereen wel eens en is echt geen ramp. Misschien krijgt je hond uiteindelijk zoveel vertrouwen, maar dat hangt ook af van het hondenras, dat hij zelf met suggesties durft te komen!Overige items waar mensen voor kunnen kiezen

Er zijn ook producten op de markt die werken door middel van correctie of straf. Op het moment dat de hond iets fout doet, volgt er iets onaangenaams. Denk bijvoorbeeld aan een blafband, waarbij de hond een trilling of lichte stroomstoot voelt op het moment dat hij of zij blaft. Hier kan absoluut je voorkeur naar uit gaan, maar vanuit de wetenschap wordt dit afgeraden. Honden worden er onzeker van en het lost enkel het gevolg op, maar zeker niet het probleem. Een hond is er meer mee geholpen als hij te leert wat je wél van hem verwacht, in plaats van een onprettige ervaring als hij iets doet wat jij niet wilt. Want feitelijk weet hij dan nog niet wat jij wilt. Sturing boven corrigeren.

Bevindingen

Heb je ervaring met deze webshop en wil je graag een review schrijven of je mening geven over je aankopen? Wat is jouw beoordeling van het aangeboden assortiment? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Deel hier jouw bevindingen en help zo de lezers in het maken van hun keuze.

Benieuwd naar de mening van andere honden en baasjes? Lees hoe ze de trainingsartikelen en gebruiksvriendelijkheid ervan hebben ervaren en beoordeeld!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

Online Honden Speciaalzaak

Vergelijk reviews en bekijk Online Honden Speciaalzaak