Ockyz

7.9
8.3

Bestellen

7

Service

8

Prijs

8.3

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Ockyz

Werkelijk waar? Je zal het niet geloven, wanneer je het niet zelf hebt gelezen. Op onze site kun je de meningen ontdekken en lezen van anderen over dit bedrijf. Het is werkelijk te gek om te zien welke verschillende opties er zijn om je keuze sneller te maken. Weet welke mogelijkheden er zijn en maak de juiste keuze. 

Over Ockyz

Het bedrijf wil kinderen lekker ongedwongen en ook helemaal veilig kunnen laten spelen bij het zwembad. Het is daarom zo, dat ze anti slip footwear hebben ontwikkeld. Ze worden in Europa gemaakt en in Nederland verkocht. Het zijn mooie en gekke designs voor kinderen. Ze zijn er gek op. Als ouders kun je ze met een gerust hart laten rennen, springen en gek doen bij het zwembad. Ze zullen niet meer gaan vallen. De anti slip footwear noemen ze sweakers (swimming sneakers). Ze hebben open tenen en ze zijn antibacterieel en niet zwaar. Het is ideaal voor de kinderen om aan te hebben. Het is een onderdeel van hun zwemoutfit. 
Ze hebben veel aandacht gekregen op de nationale televisie en in de media. Niet gek natuurlijk met zo’n unieke uitvinding welke kinderen beschermt tegen ongewenst vallen. 


Diensten van Ockyz

Er is meer dan alleen de sweakers. Er is ook zwemkleding voor de jongens en de meisjes. Het is geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is voor iedereen. De prijzen zijn verrassend scherp. Het is een bedrijf welke deze producten allemaal op een uitstekende manier op de markt weet te brengen. Geweldig gewoon. Een bedrijf als deze kan nog snel verder groeien. Een uniek product er nog extra bij en het is een bedrijf wat een gevestigde naam gaat worden in ons land. Mogelijk zelfs ook nog ver daarbuiten. 

Klachten, complimenten en tips voor jou over Ockyz

Oeps. Er is iets misgegaan. Wat nu? Het is belangrijk om vooraf te kijken of er een aparte klantenservice is met een goede klachtafhandeling. Wanneer dit het geval is dan zal je zeker weten, dat het helemaal goed komt. Ze nemen klachten immers serieus. Ook dit bedrijf en deze site heeft dat goed geregeld. Kies daarom voor hun. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

Wat zijn jouw ervaringen over Ockyz?

NederlandReview verzameld beoordelingen, reviews en meningen van consumenten en ondernemers over bedrijven en organisaties. Het doel is om consumenten (en ook ondernemers) te helpen om sneller een goed beeld e krijgen van een organisatie. Producten kopen of niet, diensten afnemen of niet of simpelweg horen wat anderen te zeggen hebben is veel gemakkelijker geworden met de komst van deze site. Jij bent echter een belangrijke schakel. Weet, dat jij anderen moet vertellen en moet laten weten, wat er allemaal gebeurt. Doe het op NederlandReview.nl.

Hoe beoordelen klanten de antislib zwemsokken van Ockyz? Zorgen ze voor extra veiligheid voor je kind? Zitten ze comfortabel genoeg? Wat biedt Ockyz nog meer?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook