NederlandReview

  Ervaringen No-ice.nl

  Wow! Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? No-ice.nl is een sexshop op het internet. Het is trouwens niet zo maar een sexshop, maar de nummer een online erotiek shop in Nederland. U kunt hier alles vinden voor in en rondom de slaapkamer. Er is dus volop plezier en vertier te krijgen via deze site. Hoewel vele mensen wat schuw zijn om hier openlijk over te praten is het goed om te zien welke reviews en beoordelingen er allemaal zijn van hun op NederlandReview. Hier is het mogelijk om vele verschillende beoordelingen en ervaringen te lezen over deze spannende online erotiekshop. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal te koop is in de wereld.

  Over no-ice.nl

  No-ice.nl is de grootste online erotiek shop van ons land. Het is een erotiek shop waar u een zeer groot online aanbod vindt van spannende erotische artikelen. U kunt uw partner hier natuurlijk mee verrassen. Het is goed om te weten dat No-ice.nl een 14 dagen niet goed geld terug garantie biedt. Ook is er een laagste prijs garantie voor alle artikelen in de online webshop. De hele bestelling wordt binnen Nederland geheel gratis besteld wanneer het minimum bestelbedrag 65 euro is. Het is natuurlijk mogelijk om veilig online te betalen. Het gebeurt trouwens ook erg discreet. Naast iDeal is het ook mogelijk om met uw creditcard te betalen. Daarnaast is het mogelijk om via een acceptgiro achteraf te betalen. Er zijn dus volop manieren om uw bestelling af te rekenen.

  De online erotiekshop No-ice.nl is 24 uur per dag open, alle dagen van het jaar.

  ICE - MIYEK (PROD. CHAHID)

  Waarom No-ice.nl?

  No-ice.nl is een online seks shop, omdat steeds meer mensen sexspeeltjes en attributen ontdekken in de slaapkamer. Doordat alles online gebeurt is het niet nodig om naar een winkel te gaan en daar per ongeluk de buren te zien of een tante of oom. Het is dus anoniem en daarnaast ook veel gemakkelijker. U kunt de bestellingen trouwens thuis laten bezorgen, maar ook bij een van de 2.200 afhaalpunten in Nederland ophalen. Als het artikel niet bevalt dan kunt u het trouwens altijd weer terug zenden.

  De diensten en producten van No-ice.nl

  De No-ice.nl online erotiek shop heeft een zeer uitgebreid aanbod van producten. Zo zijn er setjes voor lingerie, bh’s, rokjes, kousen, accessoires, dildo’s, voorbindlullen, badtextiel, cleaners, glijmiddelen, batterijen, dekbedovertrekken en tal van andere producten. Het beste kunt u ze op de webshop gaan bekijken.

  Daarom No-Ice!
  - Gratis retour
  - Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!
  - Gratis verzenden
  - Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!
  - Discreet bestellen
  - Discreet bestelt, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

  Klachten, tips en complimenten over en voor no-ice.nl

  Als u ergens niet tevreden over bent dan is het natuurlijk goed om dit kenbaar te maken. Het is belangrijk om direct te melden, dat u iets niet bevalt. Gelukkig zijn er meerdere garanties bij No-ice.nl, de grootste online erotiekshop, zodat u hier op terug kunt vallen. Op de website staat een telefoonnummer, email adres en is het dus gemakkelijk om uw klacht door te geven.

  Uw mening over no-ice.nl

  Heeft u al eens een bestelling op No-ice.nl geplaatst en ontvangen? Dan is het goed om uw mening over hun te delen op NederlandReview. Op die manier kunt u anderen laten zien hoe goed of hoe slecht het bedrijf is.

  Hebben ze kortingscodes of acties? En zijn ze betrouwbaar voor al uw erotische spullen? Lees ervaringen van Nederlanders die hier al eerder kochten.

  No-ice.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over No-ice.nl

  Uw beoordeling

  Alles voor ultiem vermaak

  Ik ben inmiddels achterin de twintig, maar vind het nogal lastig om een geschikte partner te vinden. Heb ook nauwelijks ervaring in de liefde en was dan ook op zoek naar wat genot. Daarom heb ik wat 'leuks' gekocht bij No-ice.nl. Het betreft een speeltje. Ik kon me eerder nooit voorstellen dat dit fijn was, maar het tegendeel is inmiddels bewezen. Ben zeer te spreken over de kwaliteit van het product en ook de prijs lag in de lijn der verwachtingen. Pakketje is discreet verzonden, waardoor niemand wist wat ik besteld had. Levering was bovendien heel erg snel.

  Door: Karin V.G.11-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Goede ervaring bestellen no-ice

  Collectie is uitgebreid, prijzen prima, verpakking helemaal discreet en anoniem.

  Door: Jansen05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  prima anoniem

  Ik wilde even zeggen dat je bij deze gasten wel met een gerust hard kan kopen. Ik had eerst met een andere sexshop gekocht en expliciet gezegd dat het anoniem moet. Die eikels hadden gewoon hun bedrijfsnaam op het pakketje gezet. Dus ik stond met het schaamrood op mijn kaken het pakketje aan te nemen van tnt. En die gozer ook nog gewoon ff een lachende blik naar me. Ik was echt zooo boos. Bij no ice komt het wel gewoon anoniem in een doos binnen. Dus voor iedereen die zijn sexleven ook prive will houden voor postbodes, kun je van mij aannemen dat het hier wel gewoon anoniem en betrouwbaar is.

  Door: Zeg ik niet07-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Waarschuwing!

  Ik kwam op deze website, omdat ik de naam zo geestig vond. No ice. Maar ik schrok toen nogal, want het is dus een ordinaire seksshop! Gauw weggeklikt... Dus sorry, geen ervaringen met levering, maar ik wilde toch even waarschuwen!

  Door: Van Lingen19-10-2015
  Kneusje04-09-2017

  Je klikte op een site omdat je de naam zo 'geestig' vond? En dan schrijf je ook nog eens een review om andere mensen te 'waarschuwen'? Een beetje vreemd dit...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is No-ice.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over No-ice.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is No-ice.nl actief?

  No-ice.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van No-ice.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.