NederlandReview

  Ervaringen Newpharma

  Wat? Wat anderen zeggen over dit bedrijf! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze website.

  Over Newpharma

  Dit bedrijf is een ware Belgische apotheek. Het is een internet apotheek met dezelfde kwaliteitswaarborgen als een normale apotheek. Alle producten zijn Belgische artikelen en er wordt dus niets geïmporteerd. Kwaliteit staat voorop en het moet natuurlijk aan alle eisen van de Belgische markt voldoen.

  Het bedrijf is een onderdeel van Newpharma bvba, Rue Basse-Wez 315, 4020 Luik, België. 043431013. De apotheker-titularis ervan is apotheker Aline Légipont. De apotheek is van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u30 en van 14u tot 17u. Het overzicht van uw geneesmiddelen die u bij Newpharma hebt aangekocht, wordt bewaard in onze beveiligde database in de apotheek om de controle en de farmaceutische zorgen kunnen vergemakkelijken.


  De site heeft een vermelding bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), dat de wettelijkheid van de Belgische online apotheken moet controleren. Je vindt Newpharma (Apotheek Newpharma bvba - 4020 Luik) in de FAGG lijst van de apotheken die een vergunning hebben.

  Het bedrijf heeft een assortiment van meer dan 30.000 producten welke binnen een dag geleverd worden. Het bedrijf gebruikt 750 verschillende merken.

  Het bedrijf heeft een team van apothekers en apothekersassistenten welke de bestellingen voorbereiden en controleren. De klanten dienst is 24 uur per dag via de mail of telefoon te bereiken (op werkdagen). De producten worden gecontroleerd en up-to-date gehouden. Natuurlijk zijn je gegevens gewaarborgd. In Nederland worden alle producten vanaf 49 euro gratis bezorgd.

  Koefnoen - Ipie in de apotheek

  Diensten van Newpharma

  Er is een ruim aanbod van producten. Denk hierbij aan de volgende groepen:
  Schoonheid & Cosmetica, Afslanking, Geneesmiddelen (zonder voorschrift), Vitamines & Nutritherapie, Zwangerschap, - Baby - ,Kinderen, 50+, Natuurgeneeskunde, Seksualiteit & Hygiëne, Welzijn, Eerste hulp & Thuiszorg, Dieren en Promo's

  Klachten, tips en complimenten over Newpharma

  Er is een klantenservice weke 24 uur per dag bereikbaar is (op werkdagen) via de mail en per telefoon. Hier kun je natuurlijk ook een klacht indienen of een compliment geven.

  Heb jij ervaring met Newpharma?

  Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt.

  Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Newpharma. Is deze online apotheek betrouwbaar en zijn je medische gegevens veilig? Is er gratis levering en advies?

  Newpharma
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

  5
  31% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  3.8
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Newpharma

  Uw beoordeling

  vitamine en tandbenodigdheden

  bestelling betaald met mastercard op 28/11/2021 4 dagen later bestelling nog altijd in voorbereiding een mail gestuurd na 4 dagen niks reaktie dus 1 keer en nooit meer ik heb mijn lesje geleerd.

  Door: wilfried wilfried baumers01-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Vitamine supplementen

  New Pharma levert vreemd genoeg via Post nl maar niet aan de waddeneilanden. Leven nog in de pre historie kennelijk, de waddeneilanden is gewoon NL en ook daar bezorgt Post nl post en pakketten. Helaas is dat in België nog niet in de aardrijkskunde boeken vermeld. Overigens komen hier op de wadden wel Belgen dus ergens zouden ze het kunnen weten........ Niet best.

  Door: Fokke Runneboom05-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Col. zilver

  Donderdagmiddag besteld. ontvang het pas op maandag ( als het goed is) terwijl ik erop zit te wachten ivm voedselvergiftiging.
  Balen.

  Door: fred kerklingh23-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Probiotica

  Super snelle service , gisteren bestel vandaag ontvangen. Goede prijs.
  Zeer tevreden !!

  Door: Marjella Verwoerd 18-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  vispillen

  Een uur geleden besteld en nog steeds niets ontvangen.

  Vooruit het zijn Belgen en het is net als op de snelweg. Je weet nooit wat ze gaan doen.

  Verder topbedrijf.

  Door: F. Ariee08-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  163 euro aan producten naar de verdommenis door niet goed beschermen van de producten in de doos

  Vooruit betaald en niet bereikbaar voor klachten zo blijkt mij uit de vele ervaringen van klanten en nu sta ik er zelf voor;
  163 euro toch geen kinderachtig bedrag wat naar de verdommenis is door dat het niet goed beschermd verpakt is. Een van de twee flessen Dettol is kapot gegaan. B post heeft de doos vast geplakt en zo geleverd; Doos is door en door nat. Het hele huis stinkt en ja zo leuk! en let hier op! dit bedrijf is telefonisch niet te bereiken! Je moet dus een email zenden waar ze hoogt wel waarschijnlijk hun billen mee afvegen. Ik heb al gelezen dat anderen deze ervaring hebben en het bedrijf een oplichter noemen. Indien ik niet naar behoren behandeld ga worden ga ik een officiële klacht in dienen tegen dit bedrijf

  Door: Jolanda Ultee16-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Eens en nooit meer

  Goedkoop maar ze maken hun belofte niet waar. Levering binnen 24 uur, werd 48 uur en nu minstens 3 dagen voor artikelen die op voorraad zouden zijn.

  Door: Chris02-09-2020
  Hen10-10-2020

  Bestel al vele jaren bij dit bedrijf en ALTIJD het goede product geleverd gekregen tegen een scherpe prijs. Ben zeer tevreden ! En zal in de toekomst zeker bij dit bedrijf nieuwe producten blijven bestellen.

  Jolanda Ultee16-10-2020

  Alles goed en wel bij dergelijke bedrijven tot dat het goed mis gaat zijn ze niet thuis!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Nordic Arctic Cod Liver Oil en Weleda wilde rozen oogcontourcreme


  Ik was wat in twijfel na de serie…

  Ik was wat in twijfel na de serie negatieve reviews van de laatste tijd over NewPharma. Dit bleek vanuit mijn ervaring niet terecht. Bij mij werd alles netjes, compleet en tijdig geleverd zoals het hoort. Ik ben tevreden.

  Joseph, Orthomoleculair drogist uit Utrecht.

  Door: Joseph08-06-2020
  Patty Ligthart27-08-2020

  heerlijke geur nuxe olie enhandcreme

  Ultee16-10-2020

  zo als ik al eerder vermeld..... alles goed en wel tot dat je iets aan de hand hebt dan zijn ze niet bereikbaar en heb jij al fijn vooruit betaald

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Creme

  Verkeerd (en goedkoper) product geleverd gekregen.
  Na 3 weken nog geen oplossing aangeboden gekregen

  Door: Mieke18-05-2020
  Henk03-06-2020

  Niet bestellen mensen! Producten worden niet geleverd en er is geen contact mogelijk. Naar het geld kan je fluiten...niet doen!!

  Thijs07-10-2020

  Niet bestellen bij Newpharma! Bij bestelling van 28,- euro stuurden ze een niet besteld goedkoop potje met vitamine pillen. Contact is niet mogelijk. Zijn oplichters!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Face cream

  First I was waiting for 2 weeks to learn that the product I have ordered is no longer available,they decided to refund my order and promised to do so within 5 working days... 16 days ago. Money still not returned.
  Do not order there, the service is horrible, they ignore your emails for weeks.

  Door: Anna 16-04-2020
  Jolanda Van Dijck - Ultee16-10-2020

  Ik zit hier dus met een drijfnatte doos samen geplakt door BPOST drijf nat bestelde oa Dettol door van een 163 euro ondeugdelijk ingepakt staat te stinken in huis want wat moet je ermee? Aangezien ze niet telefonisch kan bereiken is het afwachten. Van te voren betaald ook zo iets wat ik met een dergelijk hoog bedrag NOOIT meer zal doen. want nu is het maar afwachten je geld terug te krijgen en hoe ze dit gaan aanpakken. De deutel heeft de andere producten aangepast er zitten ook ontworming pipetten in voor de kat tandpasta oogzalf fijn dit. Dit is echt te danken aan het niet goed inpakken van de producten zit echt in een belachelijk kleine doos!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Product in geopende toestand ontvangen!

  Ik ben hier al 5 jaar klant en het gaat enkel bergaf sinds het afgelopen jaar: er is altijd wel iets fout met de levering, deze keer zat de Acerola vitamine C in reeds geopende toestand in de doos!!!
  Vorige keer ontbrak één van de producten en moest ik lang wachten voor ik mijn geld terug kreeg terwijl ze zelf toegaven dat ze het product niet hadden geleverd omdat hun stock niet klopte.
  Last but not least: ze leveren altijd later dan ze beloven, nooit binnen 24u, dit was zo al voor het corona tijdperk aanbrak.

  Door: Bram04-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  BAD - 11 days passed - no order, no response to my emails

  11 days - order not sent, no answer to messages
  I ordered 11 days ago and my order is still not sent to me. On the website, they state that the delivery will take "a couple of days more than normal" but it's way way longer. They also ignore all my messages.
  Do not order there.

  Door: Anna30-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  medicatie

  Handige website waar je snel alles kan terugvinden.
  Speciaal bij deze webwinkel besteld omdat zij alles op stock zouden hebben, maar na meer dan een week nog steeds niets geleverd!
  Geen reactie op mails, en niet telefonisch te bereiken. Er is zelf geen telefoonnummer terug te vinden.
  Geen probleem om te bestellen en ook onmiddellijk te betalen bij de bestelling, maar nadien een vlotte levering is blijkbaar wel teveel gevraagd...

  Door: Rudy24-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  gezichtscreme

  Bestelling op 25 feb 2020 geplaatst. Ik zou het product na 24 uur krijgen. Aangezien ik in Rotterdam woon dacht ik bij mijzelf ( vertraging tot 3 dagen is ook normaal). Inmiddels zijn we 10 dagen verder en 2 belooftes per email verder (laatste beloofte 4 dagen geleden) maar nog steeds niets gezien!! product is op voorraad dat is het probleem niet en ik woon in Rotterdam niet op de Himalayas dus afstand is ook niet het probleem. Vlase belooftes en trage reacties op emails. Achteraf gezien had ik het voor een tientje meer via een andere website moeten bestellen. Ik zal het nooit meer doen.

  Door: M. Rash06-03-2020
  M. Rash06-03-2020

  Ik vergat helaas op de knoop te drukken (IK ZOU HIER NOOIT MEER KOPEN)

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Eucerin Sensitive

  De eerste, maar zéker niet de laatste keer dat ik gebruik maak van Newpharma. Gisteren besteld, de volgende dag in huis. Van België naar Nederland. Geweldig!

  Door: Stella05-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Producten Clinique

  Helaas nooit mijn bestelde en betaalde producten ontvangen. Reageren niet op mijn mails. Bestel hier nooit meer wat.

  Door: Mildred22-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Telizen

  Levering is nooit aangekomen ik had voor 70 euro medicijnen voor mijn kat besteld dus had ze ook dringend nodig. Newpharma kwam als goedkoopste uit de bus maar helaas geen levering.. idd niet telefonisch bereikbaar op mail graveren ze niet. Wat helpt is via Messenger daar heb ik dagelijks berichten achter gelaten en dat hielp ze hebben keurig na 2 en halve week mijn geld terug gestort zodat ik elders kon bestellen

  Door: Corinne Stremler10-02-2020
  Frank Broersma15-02-2020

  12-2-2020, 3 tubes huidzalf besteld. Op 14 -2 -2020 netjes ontvangen per post. keurig verpakt!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Gezichts producten

  De levering duurt 1 werkdag langer als dat ze vermelden. Maar de producten komen dan ook uit België dus had ik ook wel verwacht. Alles zat er bij en ook keurig verpakt. Niks mis mee!

  Door: Louise Van Den Akker09-02-2020
  Ultee16-10-2020

  dan heb je geluk gehad, op voorraad, goed verpakt etc; maar zodra je iets aan de hand hebt geven ze niet thuis, geen telefoonnummer, service hebben ze nog nooit van gehoord en jij bent je centjes kwijt. ga maar eens procederen voor je bedrag wat je kwijt gespeeld hebt. En dat weten dergelijke bedrijven natuurlijk ook wel ;) Ik heb echt wel geleerd liever ergens anders iets meer te betalen dat je weet dat ze een klantendienst hebben die bereikbaar is en dat je service krijgt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  gel

  Op 16 okt besteld, een kleine bestelling. 2 maal een gel. Tot op heden nog steeds niks gehad. Staat nog steeds ''in behandeling''. We zijn nu de 21 ste.
  NOOIT koop ik daar nog iets.

  Door: Mondelaers20-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  3 gezichtsproducten

  Scheelde veel geld met onze apotheek; dus ben gaan bestellen bij Newpharma. Na enkele dagen kwam het pakketje . Zat een van de 3 producten er niet bij. Zat een flyer in de doos met 2 telefoonnummers . Duitsland en Oostenrijk . Jee dacht ik mijn duits .... maar goed ik bellen ... nummer niet bereikbaar .. toen mail gestuurd ( inmiddels tussendoor de reviews gelezen wat niet veel goeds voorspelde...) maar goed ik mailen . Kreeg die avond nette mail terug met excuus en dat her product alsnog werd verzonden. Nog had ik er, gezien de slechte reviews , een hard hoofd in . Maar nee hoor . Dag erna ... netjes ontvangen . Ja denk ik dan ... zoiets kan gebeuren en het is tenslotte netjes opgelost . Scheelt qua prijs veel met Nederland .... dus geef ze een dikke voldoende !

  Door: Nancy22-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Newpharma een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 36 ervaringen geplaatst over Newpharma. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Newpharma actief?

  Newpharma is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Voedingsadvies, Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Newpharma gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.