Nelson Schoenen

6.4
7.1

Bestellen

4.9

Service

6.1

Prijs

7.4

Levering

43.5%

Zou hier weer kopen

Nelson Schoenen

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Nelson schoenen? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. NederlandReview weet dit en is een platform om klantenervaringen te verzamelen en reviews van ondernemingen. Het is goed om de reviews door te nemen van onder andere Nelson schoenen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf of organisatie. Nelson schoenen is een familiebedrijf, dat al sinds 1949 kinderschoenen, dames schoenen en ook heren schoenen verkoopt. Er zij modieuze en trendy schoenen en ook schoenen welke speciaal gemaakt zijn voor hun comfort. U kunt de schoenen gemakkelijk via de webshop bestellen en ook terecht bij een van de 70 winkels. Er is ook social media en een nieuwsbrief van Nelson schoenen om haar klanten te informeren over de laatste acties.

Over Nelson schoenen

Het is mogelijk om naar een van de 70 winkels te gaan van Nelson schoenen. Hier kunt u de mooiste schoenen uitzoeken. Hieronder zullen we de dames schoenen, heren schoenen en kinderschoenen bespreken met u. Het is trouwens ook mogelijk om naar de webshop te gaan om er een paar schoenen (of meerdere paren schoenen) uit te kiezen. U krijgt ze dan gemakkelijk thuisgestuurd zonder kosten (boven de 39,95 euro per bestelling). Door de week voor 20 uur besteld, betekent dat het nog diezelfde dag verzonden wordt en u het dus in de meeste gevallen de volgende dag mag ontvangen.  

De dames schoenen zijn in tal van maten en soorten te verkrijgen. Er zijn elegante instappers, laarzen, stijlvolle pumps, sandalen, laarzen, boots, sneakers en sportieve slippers in de winkels en de online shop van Nelson schoenen. Bekende merken als Timberland, Converse, GEOX, Hbb’s, Birkenstock, Conerse, Rieker en Ara zijn allemaal te verkrijgen bij Nelson schoenen voor de dames. 

Natuurlijk zijn er ook heren schoenen. Schoenen van Timerland, Ecco, Rieker, Converse, Geox, Replay en Mustang vindt u weer bij Nelson schoenen. Het maakt niet uit of het om sneakers, boots, slippers of andere heren schoenen gaat. Alle schoenen bij Nelson schoenen zijn van een hoge kwaliteit en zitten altijd perfect. 
De kinderschoenen zijn ook te koop in de webshop van Nelson schoenen. Ideaal als u niet wilt gaan winkelen met uw kind of kinderen. U kunt dan online de schoenen bestellen. Er zijn volop jongensschoenen en ook meisjesschoenen te koop in de online shop en de verschillende winkels van Nelson schoenen. Topmerken als Puma, Geox en Skechers vindt u natuurlijk bij Nelson schoenen. 
Het is trouwens ook mogelijk om online kleding te kopen bij Nelson schoenen. Diensten van Nelson schoenen


Voor verschillende specifieke groepen mensen zijn er schoenen te koop bij Nelson schoenen. Het gaat dan om:
•    Damesschoenen
•    Herenschoenen
•    Kinderschoenen
•    Meisjesschoenen
•    Jongensschoenen

De soorten schoenen welke u in het assortiment van Nelson schoenen aantreft, zijn:
•    Pumps
•    Enkellaarzen
•    Instapschoenen
•    Klittenbandschoenen 
•    Laarzen
•    Sandalen
•    Slippers
•    Sneakers
•    Snowboots
•    Veterschoenen
•    Ballerina's

Alle schoenen online

Klachten, tips en complimenten over en voor Nelson schoenen
Bent u ergens ontevreden over? Wilt u een klacht indienen? Dan kunt u naar een van de verschillende winkels gaan. Ook kunt u telefonisch contact met Nelson schoenen opnemen. Daarnaast is het mogelijk om per email uw klacht kenbaar te maken. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om uw stem hoorbaar te maken. Het is trouwens niet alleen om een klacht in te dienen, maar ook om uw compliment of tip te geven. Wel zo fijn.  

Uw mening over Nelson schoenen

Bent u een klant of een klant geweest van Nelson schoenen? Dan is het goed om uw mening over Nelson schoenen achter te laten op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen van de Nelson schoenen. Ook treft u een review en beoordeling van vele andere bedrijven aan op NederlandReview.


 


Haarlem, Asmterdam of Hoofddorp; welke van de 70 winkels vindt u het best? En hoe zijn de dames/heren schoenen? Lees eerst ervaringen voordat u (online) iets koopt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (23)

Anderen bekeken ook