Mighty Good Man

7.5
9.3

Bestellen

6.7

Service

6

Prijs

8

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Mighty Good Man

Lees de beoordelingen van anderen over de webwinkel Mighty Good Man. Niet alleen vrouwen kopen graag online, maar ook mannen weten hun weg steeds vaker naar online kledingwinkels te vinden. Het online kopen van herenkleding en accessoires scheelt niet alleen veel tijd, maar het is tevens een goede manier om prijzen te vergelijken met andere webwinkels. Omdat het niet mogelijk is om een kledingstuk of een accessoire te passen, is het erg belangrijk om ook te kijken naar het retourbeleid van een online kledingwinkel. Heeft u zelf positieve of negatieve ervaringen met het kopen van online kleding? Laat dan uw beoordeling over de desbetreffende webwinkel.

Over Mighty Good Man

Deze fashion boutique richt zich voornamelijk op heren accessoires. Het doel is om de man er goed uit te laten zien. Bij Mighty Good Man richten zij zich op retro business en casual smart kleding artikelen. De man kan zich met behulp van deze webwinkel voor elke gelegenheid stijlvol kleden. Om de mannen een handje te helpen bij het kiezen van kledingoutfits, heeft het bedrijf een casual look book gemaakt en een business look book. Hierin worden stijlcombinaties getoond welke ideeën geven om zelf outfits samen te kunnen stellen. 


Niet elke man is handig in het maken van combinaties. Vaak doen vrouwen dit voor hen. Door een look book samen te stellen, wordt het kiezen van kledingstukken met de bijbehorende accessoires een stuk gemakkelijker. Alle producten die worden aangeboden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mighty Good Man richt zich op de stijlvolle en klassieke man en dit kunt u terug zien in het hele assortiment. Riemen zijn van echt leder en de stropdassen zien er luxe en stijlvol uit. 

Diensten

Bij Mighty Good Man vindt u allerlei heren accessoires voor iedere man die er graag stijlvol uit wilt zien. U kunt hier stropdassen, bretels, heren armbanden, pochets en herenverzorging kopen. Met deze accessoires kunnen heren hun outfit in stijl afmaken. De bretels zijn goed te combineren op een spijkerbroek of met een zakelijk pak. Het idee is om met kleine details een extra finishing touch aan de look te geven. Het geeft een iets persoonlijker tintje aan het geheel. 

Bij Mighty Good Man kunt u ook terecht voor een stijlcadeau. Wanneer u geen idee heeft wat u aan een modebewuste man cadeau kunt geven, kunt u bij deze webwinkel genoeg inspiratie opdoen. De accessoires zijn betaalbaar en het is mogelijk om voor een klein bedrag een stijlvol cadeau te kopen. U kunt ook inspiratie opdoen door te kijken in het look book.

Klachten

Het doel van Mighty Good Man is om samen een klacht op te lossen. U kunt een e-mail sturen met uw klacht. Het bedrijf wil graag samen met u tot een oplossing komen. Mocht dit niet lukken dan kunt u het geschil aanmelden voor bemiddeling bij Stichting Webwinkelkeur. Het is ook mogelijk om uw klacht te melden via het platform van de Europese Unie. Echter, de voorkeur van het bedrijf gaat uit naar het zoeken van een gezamenlijke oplossing. Over het retourneren van producten wordt niet moeilijk gedaan. 

U kunt uw bestelling binnen veertien dagen aanmelden voor een retourzending. Daarna heeft u nog eens veertien dagen de tijd om het pakket per post te versturen. In tegenstelling tot andere webwinkels zijn de retourkosten geheel voor de klant. Om uzelf niet op al teveel kosten te jagen, is het daarom aan te raden om goed te oriënteren op de website, alvorens u overgaat tot bestellen.

Heeft u zelf ervaringen met het bestellen van heren accessoires bij Mighty Good Man? Laat het anderen weten door een beoordeling te delen.

Ga jij als gentleman door het leven? Mighty Good Man is gespecialiseerd in stijlvolle herenmode. Maar lees eerst de reviews: hoe gaan ze met klanten om?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook