NederlandReview

  Ervaringen MediaMarkt

  Media Markt: Ervaringen

  Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op NederlandReview!

  Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

  Over Media Markt

  De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

  Diensten van Media Markt

  Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.

  Klachten over Media Markt

  Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

  Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

  Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op NederlandReview!

  MediaMarkt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (222)

  4.2
  35% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MediaMarkt

  Uw beoordeling

  Digitale televisie van Sony

  Echt supergoed geholpen in de Mediamarkt van Utrecht, die ene bij het station. De medewerker die we eerst troffen, leek eerst wat ongeïnteresseerd, maar dat kwam omdat hij eigenlijk van de koelkasten was. De collega die hij vervolgens haalde, was daarentegen meteen al helemaal top!

  Mijn moeder had een digitale televisie nodig. Ze keek nog op zo'n grote beeldbuis en die had het eindelijk begeven. Ze had natuurlijk heeel veel vragen en voorzag allerlei problemen, maar die jongen van de Mediamarkt beantwoordde alles heel uitvoerig en echt met nog heel veel enthousiasme ook. Superveel geduld en heel vriendelijk. Eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht van de Mediamarkt.

  Uiteindelijk hebben we zo uitgebreid alle opties en televisies daar vergeleken en zo zijn we bij de Sony uitgekomen. Gaf hij ook nog wat extra tips over.

  Toen we na al die tijd in de winkel eindelijk hadden gekozen, kwam een collega die jongen halen, om te zeggen dat hij al lang naar huis had gemogen, want zijn dienst was al lang afgelopen. Hij was dus gewoon in zijn vrije tijd gebleven om netjes alle vragen nog even af te maken. Hij zei dat hij dat helemaal niet erg vond en het zelfs leuk vond! Ik vind dit echt een topservice!

  Helaas weet ik niet hoe deze jongen heet, want anders had ik even een shout out kunnen doen, maar veel lof dus, want mijn moeder was echt superblij met alle hulp en alle informatie en wij dus ook!! Het was op maandag 29 juni, 's avonds om een uur of 19 :)

  Bedankt!!

  Door: Lisa11-07-2020
  Jansen-Niemeijer15-07-2020

  Afgelopen maandagmiddag 13 juli heb ik bij mediamarkt een hoesje van 19,98 euro voor de telefoon gekocht. Ik twijfelde of het hoesje passend was, bij de kassa keek een medewerker mee en opende de verpakking! Hij concludeerde dat het hoesje passend was waarna ik het heb gekocht. Thuisgekomen vond ik toch dat het hoesje te groot was en toog woensdag 15 juli naar de klantenservice van mediamarkt om het hoesje te ruilen. Bij de klantenservice zei de verkoper dat het hoesje beschadigd en vies was, ik vroeg hem waar dan? Onderaan, nee antwoordde ik er staat een naam in n.l cellularline dat is geen beschadiging en ook niet smerig !Heb gevraagd naar zijn leidinggevende waarna er een collega kwam. Toen werd het gegooid op de verpakking dit kunnen we niet meer verkopen.Na een oeverloze discussie (vroeg niet eens mijn geld terug wilde alleen ruilen) waarbij je het als klant altijd verliest heb ik moeten constateren dat de verkopers een goede bril nodig hebben en misschien een opleiding in hoe om te gaan met klanten en om een goede service te verlenen.ONACCEPTABEL.

  Jansen16-07-2020

  S"Avonds is mijn echtgenoot naar Mediamarkt in Leidse Rijn gegaan en kreeg zonder enig probleem 20 euro terug. Daar heeft men de verpakking niet eens bekeken en was men zeer verbaasd dat men in Utrecht Hoog Cath. zo klantonvriendelijk gehandeld had. Voor mij geldt dat dit de laatste koop was bij Mediamarkt Dit riekt naar vrouwendiscriminatie.Wederom onacceptabel omdat bij 1 concern zo'n verschillend beleid wordt gevoerd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Lg oled 77 inch

  Op woensdag een grote peperdure tv gekocht. 3300 euro.
  Donderdag geleverd dus dat was prachtig. S'avonds aangesloten en na een half uur genieten werd het beeld zwart en de tv schakelde zichzelf uit. Hij was ook niet meer aan te krijgen.
  De volgende ochtend direct de klantenservice gebeld. Zij konden niets voor ons betekenen .wij moesten naar het filaal waar de tv gekocht was.
  Daar bleek dat wij een week moesten wachten voordat het bakbeest opgehaald werd en de nieuwe geleverd. Een week zonder tv. Terwijl bij aankoop de volgende dag de tv in huis staat.
  Ik heb mijn geld terug gevraagd zodat ik ergens anders een andere tv kan kopen. Maar nu bleek dat ik ook nog een week moet wachten op mijn geld. De ene frustratie na de andere.een week lang een grote doos in de gang en voorlopig geen geld voor een andere. 4 telefoontjes naar de klantenservice en 2 extra bezoeken bij de mediamarkt. Benzine kosten, parkeergeld en een hoop frustratie verder. Erg jammer.. zij zijn een klant kwijt

  Door: P.boogaart11-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Ik bestel vaak bij Media Markt zonder problemen!

  Ik bestel best vaak bij Media markt, eigenlijk altijd alles wat ik nodig heb en wat ze hebben.
  Ik weet niet wat iedereen zit te zeuren, maar ik heb nog nooit problemen gehad. Alleen 1 keer dat ze een dag te laat hebben geleverd, maar dat werd toen ook gewoon netjes doorgegeven, dus dan vind ik dat heus wel ok voor een keer.

  Ik vind het vooral handig dat je bij de Media Markt gewoon alles hebt en dat ze winkels hebben overal waar je eens rustig rond kunt kijken. Het is er groot en je kunt gewoon een beetje op je gemakje rond lopen zonder dat er een verkoper in je nek staat te hijgen. Op internet kun je toch dingen minder goed even uitproberen of inschatten en advies vragen.

  Ik kom al lang bij de Media Markt en ga daar gewoon mee door en wilde gewoon even zeggen dat ze echt helemaal niet zo slecht zijn als sommige mensen beweren.

  Ik vind ze trouwens ook altijd erg vriendelijk in de winkel, ook al is het soms druk.

  Door: Liana Lodewijks20-10-2017
  Olaf Jaarsveld20-02-2020

  5 wkn!! geleden (16Jan) gebeld om onze defecte DAEWOO wasmachine aan te melden.... TOT OP DE DAG VANVANDAAG "GEEN ENKELE" terugkoppeling, reactie, telefoontje of mailtje terug gehad!! ZELF, hang ik VANAF 16Jan om de 3 a 4 dgn met het hfdkantoor aan de telefoon.... buiten de vele en herhaaldelijke excuses gebeurd er TOTALY HELEMAAL NIETS NOPPES NJENTE NADA!! U wordt terug gebeld... ik ga net nogmaals doorzetten... ik ga het nu laten escaleren... dit kan inderdaad niet!!.. En beloftes als: "meneer Jaarsveld, ik ga het NU doorzetten naar onze Backoffice, en zij nemen contact met u op... hebben tot op dit moment (Do 20febr 12.50u) nog H E L E M A A L niets opgeleverd!! Tenslotte heb ik gistermiddag om 16.50u nogmaals telf contact gehad met het hfdkantoor van MEDIA MARKT (volgens mijn werkgever zou dit ALSNOG een (extern) call ENTER wezen), en aangegeven dat ik UITERLIJK VANDAAG (20feb vóór 12u) iets wil hebben vernomen. 12.30u zojuist, OPNIEUW naar Mediamarkt hfdkantoor gebeld, en wederom NIETS wijzer geworden!! ... "Meneer Jaarsveld, ik vind het echt heel vervelend voor u, maar ik kan OOK NU niets MEER doen dan het OPNIEUW vd zoveelste keer doorzetten en "HOPEN" dat ze u nu "wel eens een keer" gaan bellen", was de reactie van de jongeman aan de telefoon. Beste lezer... Moet ik "gewoon" NOG langer geduld BLIJVEN hebben?????? ... IK BEN TOCH NIET GEK....??? SCHAN DA LIG!! ZEEER KLANT onvriendelijk!! SUUUPER slechte aftersales!! ... Ondanks ik voor m'n werk doorgaans voor derde bemiddel (en dit ook liever ZELF had geregeld met Mediamarkt), zal ik a.s. maandag 24febr dan toch maar (voor deze keer) voor mijzelf de media opzoeken. Jaarsveld Rhoon

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Mac Book Air (16GB RAM 1TB opslag)

  Ik heb recentelijk een nieuwe zilveren Mac Book Air (16GB RAM 1TB opslag) online gekocht bij de Media Markt. Deze was bij Apple, Coolblue en Bol.com uitverkocht. Media Markt gaf aan deze nog wel op voorraad te hebben! Dus in mij enthousiasme snel besteld. Vervolgens erg geschrokken van de reviews over de levering en communicatie vanuit Media Markt en mijn verwachtingen wat bijgesteld... en maakte mij zorgen....maar dat bleek niet nodig. Vrijdag besteld, Zondag bericht met Track&Trace dat het dinsdag geleverd zou worden... Maandag stond PostNL ermee op de stoep :)
  ... dus enige puntje is dat je echt de Track&Trace moet blijven checken op aanpassing van de levertijd (gelukkig was ik thuis) omdat je daar geen melding van krijgt, maar dat ligt bij PostNL en niet Media Markt.

  Door: Sander Hattinga 01-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Soundbar en C D speler

  Online besteld wegens computer storing niet gereageerd ,maar in de winkel in Dordrecht goed geholpen door verkoper 35676.
  Maar moesten voor de soundbar naar Breda,

  Door: J.C. Muller11-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Qled TV

  Meest slechte klantenservice die ik ooit ben tegengekomen... QLed TV besteld, 50 inch. Er werd een 70 Inc geleverd... okay kan gebeuren. Als je dan belt geven ze aan dat ze een omruilverzoek aanmaken. Vervolgens krijg je bevestiging daarvan op mail maar verder niets over omruil moment. Als je dan contact opneemt kom je erachter dat het een week kan duren. En de 1e persoon zegt dat de verkeerd geleverde tv wordt opgehaald en gelijk omgeruild voor de goede. De 2e persoon zegt nee de verkeerd geleverde tv wordt opgehaald en pas na verwerking krijg je de orgineel bestelde tv toegestuurd en een 3e persoon zegt nee je krijgt gewoon je geld terug!!! Ophaalmoment wordt pas op de avond voor het ophalen bekend gemaakt, ook nog eens laat! Je wordt niet gevraagd of je dan wel kunt. Uiteindelijk maar na een keer of 8 bellen en 6 mailtjes te hebben verstuurd voor elkaar gekregen om mijn geld terug te vragen, maar dat kan 2 weken duren!!! Wat een slechte service zeg, en ze weten van elkaar niet wat de gangbare handelswijze is bij dergelijke situaties. TV maar bij Coolblue besteld, dat ging top! Bestel niet bij Mediamarkt!

  Door: Bart08-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  laptop

  Wat ben ik enorm goed en vakkundig geholpen met het installeren van mijn nieuwe laptop . Niets was deze medewerker van Smartbar in mediamarkt Pieter Vredeplein te Tilburg te veel. Aim is zijn naam zoals op zijn naamplaatje stond. Deze jongen/man is kundig, integer, geduldig en brengt kalmte in de storm. Want alle gegevens weer in een nieuwe laptop krijgen is een hele operatie zoals een leek als ik. Er was hem niets teveel, wat je ook vroeg. Het is dan ook zeker niet aan mij voorbij gegaan, in de tijd dat ik doorgebracht heb in de smartbar dat ie iedereen geweldig te woord stond. Aim, ik hoop dat je manager mijn complimenten aan je doorgeeft want ik vind dat mensen die zo hun best doen als jij, dit echt verdienen. Dit mag dan ook niet onopgemerkt blijven!

  Door: Petra van Dijck22-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Laptop

  Ik ben uitstekend tevreden over MediaMarkt maar de service ligt in een aantal gevallen ver beneden de maat en dat komt vooral vanwege het door MediaMarkt ingeschakelde bedrijf Service-Planet in Rotterdam. Klantvriendelijk zijn ze niet en ze hebben ook geen enkel fatsoen,kortom het zijn laaienlichters! Ik kreeg onlangs van een jongedame die een pakketje bij mij kwam bezorgen te horen dat zij precies weet hoe slecht Service-Planet omgaat met de eigendommen van u en mij. En daarnaast zijn heb ik ook een heel verhaal gehoord over de asociale behandeling die Service-Planet loslaat op het daar werkende personeel. MediaMarkt krijgt van mij een voldoende maar dat geldt zeker niet voor de Service-Planet omdat het waardeloze amateuristische prutsers zijn

  Door: Jaqueline Bouwman30-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  service Smartbar Zwolle

  De service die verleend wordt door Louis van de Smartbar in Zwolle is meer dan uitstekend. Ik ben een zeer veeleisende klant en ik word bij geen enkele winkel zo goed geholpen als door uw medewerker Louis. Hij heeft zo'n enorme kennis van zaken, is zeer klantgericht, weet perfect aan te sluiten bij mij als klant en regelt altijd alle instellingen en reparaties perfect. Door Louis zijn reeds vele familieleden en vrienden klant geworden bij Mediamarkt Zwolle. En het enthousiasme is onverdeeld. Louis is naar mijn mening uw beste verkoopmedewerker (ook al is hij officieel expert bij de Smartbar) omdat hij degene is die vele nieuwe klanten trekt naar Mediamarkt Zwolle, die vervolgens ook trouw blijven a.g.v. zijn uitmuntende service.

  Door: Selma11-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Electronica

  Ik bestel vaak bij de Mediamarkt.
  Eerst ging ik vooral naar de winkel van de Mediamarkt maar ik ben tegenwoordig niet zo goed bij been, dus waar het kan, bestel ik graag online.
  De mediamarkt vond ik in de winkelstraat een prettige winkel; en daar kies ik dan liever voor dan voor een bedrijf dat alleen maar online opereert.

  Elke keer dat ik tot nu toe heb besteld, en dat is al met al best vaak, was ik tevreden over de levering: gewoon op tijd en geen fratsen. Dus wat mij betreft is het een goede winkel en vaak ook de goedkoopste.

  Door: K. ter Braak23-11-2020
  Sjaak van Vliet 03-02-2021

  Hallo klanten service is er niet telefonisch niet te bereiken!!! Heb telefoon voor de kerst gekocht maar hij werkt niet

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vaatwasser

  Ik bestelde een vaatwasser. Deze zou op voorraad zijn en binnen twee dagen worden geleverd. Ik betaalde. Mediamarkt liet niks meer horen. Dus zelf gaan bellen. Vaatwasser was toch niet op voorraad. Ik moest maar terugbellen om te vernemen wanneer wel. Na terugbellen weer geen antwoord, geen alternatief, niks. Koop ontbonden en wacht nog op m’n geld. Kortom prutsers

  Door: Erik03-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  HP envy 6220

  Plus: heel snel via Outlet besteld en betaald
  MIN: niet/nooit geleverd op aangegeven bezorgdatum; erg moeilijk in contact te komen en zoja wordt alles door/afgeschoven a.d.h. van bestelnummers, artikelnummers of fout bij PostNL. En die procedure duurt verschikkelijk lang en niemand kan je precies vertellen wat er aan de hand is of waar het mis gaat. Ja je moet even geduld hebben.... netals met het terugstorten van je geld

  Door: D. Keizer01-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Dj-set

  Dj set gekocht voor 279,00, wel betaald nooit zelf afgeleverd, een keer contact gehad met klantenservice,daarna niets meer gehoord. Verkeerd afgeleverd door DHL, echt schandalig hoe dit bedrijf met klanten omgaat. Gelukkig met creditcard gekocht.

  Door: Nico van Wijk01-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  DE LONGHI ECAM 350.55.B Dinamicia Zwart

  Hallo goeie dag Allemaal , ik vind de service van de Mediamarkt echt helemaal niks!! In eerste instantie heb ik zelf heb gekeken voor een De Longhi Koffie Machine, niet bij elke koffie machine word aangegeven wat voor soort koffie je met de koffie machine kan maken en hoeveel keuze je hebt! Ik heb gister 25-12-2021 rond 12.00 een medewerker aan de lijn gehad en hem gevraagd of hij mee kon kijken voor een koffie machine van Max €700 van het Merk De Longhi, waar je keuze hebt uit verschillende soort koffie Smaken,
  toen werd mij gezegd dat hij daar niet voor is om te kijken hoeveel keuze ik bij een koffie machine heb, en zelf moet gaan kijken naar een koffiemachine, Terwijl het echt niet bij Alle koffiemachine's bij staat vermeld. Uiteindelijk heb ik er 1 besteld een DE LONGHI ECAM 350.55.B Dinamica Zwart, deze heeft +-4 keuzes, ik had eigenlijk toch liever een Koffie machine gehad met meer keuzes, maar jah helaas kreeg ik er geen hulp bij. Na deze gedoe Allemaal wat een tijdje heeft geduurd, krijg ik opeens een E-mail met je bestelling is geannuleerd!? Blijkbaar niet meer op voorraad, Als je het niet kan leveren moet dat direct zichtbaar zijn voor de Mensen!! ,en niet totdat je besteld en hebt betaald! Daarna krijg ik te horen dat ik mijn geld pas met 5 werkdagen terug krijg, Hoezo!? Geef me geld gelijk Joh in 1 klik en het staat weer op mijn rekening dat is op zijn minst wat jullie kunnen doen zodat ik het gelijk ergens anders kan bestellen! Het is Namelijk een Cadeau wat Precies op tijd moet worden gegeven en niet een dag daarna!! En ik heb ook geen geld om eerste een nieuwe te gaan bestellen en te wachten op mijn geld ik heb namelijk ook mijn vaste lasten Als ik het geld had was het geen probleem geweest ,maar zo zie je maar dat de mensen die het een beetje minder hebben de dupe raken. Jullie Maken het moeilijk voor De Mensen terwijl dat anders kan, jullie kennen iemand zijn situatie niet, wees meer meelevend met je Medemens AUB. IK HEB ZOVEEL KEER DE MEDIAMARKT PROBEREN TE BEREIKEN, DE KLANTEN SERVICE, MAAR TEVERGEEFS, HELEMAAL GEEN GEHOOR!!

  INIEDERGEVAL GEEN FIJNE FEESTDAGEN TOEGEWENST!!!

  Door: Keesjedevries25-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  motorola

  nou ik heb geen min punten maar alleen plus punten je wordt echt door jullie geholpen alsof je een bijzonder iemand bent en bij de kassa geholpen door een hoogzwangere medewerkster ik heb haar gefeliceerd en dat ze een gezonde baby jongen op de wereld mag zetten dat hij gezond en een liefdevol leven mag gaan lijden en ik wens alle medewerkers en sters prettige kerstmis en een gelukkig 2022 toe

  Door: dammey klink van der22-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Inbouw koelkast

  Pluspunten: GEEN!
  Zwaar beschadigde koelkast geleverd maar dan ook echt zwaar beschadigd. Ongeloof over hoe dit geleverd kan worden.

  Daarnaast totaal geen sevice. Veel heen envweer gebel/gemail schietcer niets mee op. Ze hebben schade beoordeeld en durven zelfs een e voucher van 50 euro te bieden. Mediamarkt schaam je diep!!
  Wat jammer dat ik geen foto's kan plaatsen van de geleverde koelkast

  Door: Carla van Spaendonk21-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Systeemcamera

  Wat een ramp.
  Aanvankelijk ging de online bestelling goed maar bij de vervoerder Trunkrs ging alles mis wat mis kon gaan. De chauffeur heeft naar eigen zeggen een ongeval gehad, het pakket zou de volgende dag bezorgd worden maar was, bleek nadat ik contact opgenomen had vanwege niet bezorging, kwijtgeraakt.
  Om een triest , lang verhaal kort te maken; na een week vruchteloos bellen en mailen met de klantenservice besloot ik maar naar de fysieke winkel te gaan. Nadat ik daar mijn verhaal opnieuw gehouden heb kon ik de bestelling annuleren. Ook kon ik daar de bestelde producten meenemen. Wel tegen een bijbetaling van €130! De aanbieding was inmiddels verlopen. Voor mij nooit meer mediamarkt, wat een rampzalig bedrijf

  Door: Ton Linden16-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Wasmachine en droger

  MediaMarkt, nog nooit zo'n slechte service gezien. Ze geven als eerste niet aan de leverancier door dat er een wasmachine en droger naar boven gebracht moeten worden, ten tweede was de wasmachine beschadigd, waardoor wij het mee terug gaven want we hebben voor een heel product betaald, niet voor een beschadigd apparaat. Krijg je geen nieuwe maar je geld terug en mag je een nieuwe kopen. Ondertussen is de prijs 150 euro duurder geworden en heb heb jij het nakijken. Als je mailt krijg je geen andwoord, als je belt beloven ze iets te doen maar doen niets of ze hangen op. Goed bezig MediaMarkt.

  Door: Linda Ivits13-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Iphone12

  Jammer dat er minimaal 1 ster gegeven moet worden. Het is het eigenlijk niet waard. Een zogenoemde klantenservice die mijns inziens antwoorden op google opzoekt en niemand die de klant echt wil helpen. Wel artikelen verkopen tijdens de blackfriday die jullie niet hebben is pure misleiding. Via de mail krijg je helemaal geen reactie!

  Door: Mark10-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Xiaomi TV Box

  De Mediamarkt heeft me een gebruikt artikel gezonden, ondeugdelijk verpakt en beschadigd geleverd. Ne 6 telefoontjes geef ik het op. Ze komen gewoon niet met een oplossing. Mijn advies is nooit iets kopen.De klantenservice is vaak onvriendelijk.

  Door: Frank Vermeer10-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is MediaMarkt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 222 ervaringen geplaatst over MediaMarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MediaMarkt actief?

  MediaMarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MediaMarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.