Mandemakers Keukens

Alle reviews

Mandemakers Keukens

23% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (13)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Plus punten zijn er niet. Wat is er niet fout gegaan bijna een jaar met een keuken die niet af is gezeten. Fout na fout. 110 telefoontjes veder. Willen een compensatie aanbieden van €100 op een keuken van €15000. Wij zouden €500terug krijgen als mijn ouders ook een keuken kochten. Nou nooit van me leven laat ik hier iemand iets kopen.
  Slechte service 4x verkeerd geplaatst door monteurs! Ze maken nergens aantekeningen van. Kort om kijk ergens anders voor je keuken!

  Tot op nu niks ontvangen van de €100 en nooit meer gebeld ! Staat jullie netjes

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een keuken...

  Mandemakers keukens, een échte afrader.
  Het tekenen van de keuken is niet helemaal goed gegaan, gelukkig hebben we dat zelf ontdekt en hebben we kunnen ingrijpen, op tijd. Een afzuigkap van 56 cm in een schouw van 90 cm is als voorbeeld niet fraai, er was heel wat overtuigingskracht nodig om dat aan het verstand van de verkoper te brengen. Toen kwam de levering, die werd eerst uitgesteld omdat er een deurtje niet goed was. De loodgieter heeft alle frustratie van een werkjaar in ons keukenkastjes gestopt, dat paste niet dus ging er een achterwand uit. Het vervangen deurtje had twee kleuren, dwz, de ene helft van de deur uit twee delen had een afwijkend kleurbad gehad. De gaten die erin geboord werden zaten uit het midden... We zijn inmiddels bijna een jaar verder, in die periode zijn er vier monteurs geweest waarvan er twee verkeerde deurtjes bij zich hebben, een de boorgaten verkeerd boorde (verkeerde deel van de deur) en nu is hij opgeleverd, alles is naar wens. Het heeft me vier dagen gekost, het bedrijf wil een dinerbon van € 50,00 als vergoeding geven, verder kunnen ze niet gaan. Ik kom er nooit meer, wat een slechte zaak! Ik wens deze ervaring aan niemand toe. Wat een bedrijf, wat een slechte afhandeling van klachten!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  De deal van je leven ! Tekenen tekenen tekenen. Wat een commerciële bedoeling hier. Trek de verkopers een pak aan. Geef ze targets en deals maken allemaal ! Hallo Mandemakers ... verdien je genoeg ? Sponsor vervolgens een voetbalclub. Stalk de mensen die langs geweest zijn en laat ze veel te veel betalen voor die hardboard kastjes...schei uit. Helemaal niks dit soort commerciële geldwolven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  keuken

  Geweldige service totdat de keuken geplaatst werd, dit is gebeurd door een ingehuurd bedrijfje wat niet in staat was normaal te communiceren, verkeerde koelkast geleverd, nu, bijna 2 maand later is dit nog steeds niet opgelost, vragen over de afwerking worden ook niet meer beantwoord, zeker geen aanrader, teleurstelling ten top

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mandemakers Groningen Diep triest!!!

  Diep triest!!!
  Diverse keren wordt door Mandenmaker de afspraken niet nagekomen.

  Bestelde apparaten kan niet geleverd woeden. Gelijkwaardige alternatief wordt niet aangeboden.

  Het reeds aan Mandenmaker betaalde bedrag voor een order die uit boven genoemde reden geannuleerd wordt word niet snel uitbetaald (Ik ben nu al 3 weken achter mijn geld aan).

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mandemakers Woerden - ZEER slecht

  Mandemakers Woerden, wat een slecht bedrijf en een nog slechtere bedrijfsleider.

  Aangegeven wat onze gedachten zijn voor een keuken, de bedrijfsleider zelf maakte mooie ontwerpen en gaf ons daarbij een duidelijke richtprijs. Na zeer enthousiast te zijn geworden een tweede afspraak gemaakt. Net voor de tweede afspraak een mail ontvangen dat de bora inductie kookplaat gratis bij een keuken geleverd werd, weer een meevaller op het totaalbedrag dachten wij nog. Bij de tweede afspraak en alle materialen gekozen te hebben (binnen de mogelijkheden van Mandemakers om binnen de richtprijs te blijven), komt de bedrijfsleider met een offerte van 2,5 x de richtprijs!.. wij waren not amused en gaven dit te kennen. Dhr. moest dan even “bellen” met zijn meerderen om de prijs omlaag te krijgen, en kwam vervolgens terug met allerlei slappe verhalen en producten die we moesten laten vervallen etc. etc. Waardoor we eigenlijk weer bij een simpele keuken uitkwamen. Dhr. had geen zin in een discussie en wist niks meer van een eerdere richtprijs (ondanks dat we hem confronteerden dat dit op het a4 tje dat voor zijn neus lag stond) en was van mening dat hij niets meer voor ons kon betekenen.

  Kortom, na 5 uur besteed te hebben bij Mandemakers Woerden, geen resultaat, maar wel een zeer negatieve ervaring rijker! Zelfs als ze ons zouden bellen dat we een gratis keuken zouden krijgen, doen wij geen zaken meer met deze boefjes.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitstekende service , waardeloze aftersales

  Goed en meedenkend bij aankoop. Maar... de keuken is half november geleverd en tot op heden niet compleet, zeer slechte after service!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken waarin je niet kunt koken

  Nieuwe keuken gekocht bij Mandemakers Keukens in Groningen. Vrijdag voor het eerst koken in onze nieuwe keuken, houdt de kookplaat er na 90 seconden mee op. Klantenservice pas bereikbaar na het weekend en vervolgens doen ze niks. Of ik zelf de leverancier AEG maar wil gaan bellen ,dan gaat het sneller. Had van Mandemakers toch wel iets van service verwqcht. Voorlopig een kleine tienduizend euro betaald en we kunnen niet koken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Siematic Beaux Arts - gekocht bij Mandemakers

  De deurconstructie van de fronten is niet goed. De deurconstructie van de fronten bestaat uit een raamwerk en een los binnenpaneel. De verbinding tussen het binnenpaneel en raamwerk is niet dicht gespoten en daardoor zijn er zichtbare kieren aanwezig. Volgens Siematic is de deur heel bewust zo geconstrueerd uit oogpunt van esthetiek. Echter, wat in de kieren terecht komt (stof, vocht, etc.) krijg je er niet niet en dus ook schoon. Om verdere schade te voorkomen hebben wij de kieren zelf laten dicht en de deuren opnieuw laten spuiten, uiteraard op eigen kosten. Jammer dat de verkoper van Mandemakers ons hier niet op had gewezen. Kortom, de Siematic Beaux Arts is mooi en ook nog duur maar met de kennis van nu zullen wij nimmer een Siematic Beaux Arts met dezelfde constructie kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Incomplete keuken en slechte montage werkzaamheden

  In juli 2016 nieuwe keuken bij Mandemakers te Wateringen aangeschafte incl. uitvoering van werkzaamheden voor leidingen voor gas/water/elektriciteit, stuken en montage met oplevering in week 49, voor de feestdagen.
  Echter na oplevering in week 49, geconfronteerd met volgende openstaande klachten, welke niet vanzelf worden opgepakt en afgehandeld door Mandemakers en tot op heden nog niet allemaal zijn verholpen. Hiervoor moet ik zelf meerdere malen per week contact opnemen met de montageteam (WestNederland) en/of Mandemakers klantenservice en hiervoor elke keer weer thuis aanwezig zijn.
  Helaas heb ik de Kerstdagen door een incomplete keuken thuis geen Kerst kunnen vieren, omdat ik in de keuken o.a. niet kan koken.
  Hierbij een opsomming met status van 27 dec 2016:
  OPENSTAAND:
  1. Ontbreken van 1 x achterwand 25cm hoog – 15 dec: Op bestelling sinds
  2. Afzuigkap knoppen zijn ingedrukt en niet bedienbaar – 14 dec: Nieuwe afzuigkap word besteld.
  3. Afzuigkap is beschadigd – 14 dec: Nieuwe afzuigkap voor besteld.
  4. Afzuigkap moet nog op hoogte geslepen worden, aangezien de plafond te laag is – 14 dec: Nieuwe afzuigkap voor besteld en deze word bij plaatsing opmaat gezaagd.
  5. Afzuigkap gat voor de lucht afvoer is te small – 14 dec - Gat is vergroot, maar afzuigpijp is nog niet geleverd en aangesloten. 22 dec: Monteur van West Nederland langs geweest voor aftekenen van bon, Ik heb de monteur laten zien dat afzuiging nog steeds niet compleet is en ook niet aangesloten. Hij gaat contact opnemen met zijn baas om dit zsm te verhelpen. Heb niets meer vernomen.
  6. Wand moet 5 cm dikker gestukt worden op advies van keuken monteur, om o.a. mooiere afwerking - 15 dec: Op advies van stuker en kontenservice (Stefan) nieuwe front besteld die wel aan beide zijden is afgewerkt.
  VERHOLPEN:
  1. Wandstopcontact zijn verwijderd en niet terug geplaatst – 10 dec: heb ik zelf terug geplaatst.
  2. 1 (van de 2) door de elektricien gemaakte stopcontact aansluitingen is overheen gestukt. Of deze weer beschikbaar gemaakt kan worden - 14 dec - Elektriciens hebben deze opengemaakt en aangesloten.
  3. 3 wanden zijn niet en/of niet recht gestukt – 15 dec: 2 wanden zijn gecorrigeerd.
  4. Van de Cooker lekt het waterfilter - 22 dec: Franke monteur heeft filter er opnieuw opgezet.

  woooo, zo vervelend!
  Sterkte!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis keukenboek is leuk!

  Leuk dat je zo'n gratis keukenboek krijgt bij Mandemakers nu. Beetje inspiratie opdoen want wij overwegen een nieuwe keuken maar dat gaat niet over 1 nacht ijs natuurlijk...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijke keuken

  Heeeeerlijke keuken helemaal blij mee ;-) :-)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  betaal niet teveel; kijkuit!!

  mensen kijk uit. niet alleen mandemakers is een malafiede praktijk, maar alle keukenhandelaren kunnen er wat van. Wij zijn samen (met mijn man) een keuken gaan uitzoeken en ze beginnen gewoon superhoog met een prijs aan je te vertellen. Dan gaan ze je lekker veel korting geven en denk je dat je de enige bent die dit krijgt. Maar daarna hebben we de prijs nog ongeveer 35% naar beneden kunnen halen. Ding dus af tot u een ons weegt anders betaalt u te veel! Levering was achteraf wel prima.

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
51 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

MiniInTheBox
1 reviews

In de eeuw van het internet bestellen mensen hun producten het liefst online. Er zijn echter zoveel webshops, dat het soms moeilijk is om het produ...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens: Ervaringen
Een nieuwe keuken koop je niet zomaar. Het is vaak een hele uitgave en niet een klus die je vaak wilt herhalen. Aan de andere kant kan het je hele huis een upgrade geven en je woonplezier enorm vergroten. Sowieso is het verstandig om goed na te denken voordat je een keuken kiest. Welk bedrijf heeft de mooiste keukens, de hipste technische snufjes, de scherpste aanbiedingen, de beste service? Via de website van Mandemakers Keukens kun je alvast inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken en gratis een magazine aanvragen om thuis eens rustig door te lezen. Lees hier de ervaringen van anderen met deze keukenaanbieder.

Over Mandemakers Keukens
De geschiedenis van Mandemakers Keukens begint in een klein schuurtje, waar Ben achter het huis van zijn ouders eind jaren tachtig begon met het waarmaken van zijn jongensdroom. Inmiddels is Mandemakers Keukens uitgegroeid tot één van de bekendste keukenbouwers van de Benelux. In de negen vestigingen die het bedrijf inmiddels telt, zijn kwaliteit en klantvriendelijkheid naar eigen zeggen de belangrijkste pijlers. En dat mag ook wel, want het aanschaffen van een nieuwe keuken is bepaald geen sinecure. Mandemakers Keukens biedt allerlei stijlen aan, in verschillende prijsklassen. Volledig greeploze keukens, design keukens, landelijke boerenkeukens: er is voor ieder wat wils. Ook wat betreft technische snufjes is er veel keuzeruimte: met of zonder kookeiland en voorzien van een bekend merk zoals SieMatic, Ariadne at home, Barletti en Victorians of van de eigen M-collectie en de handgemaakte keukens uit de New Classic collectie. Mandemakers Keukens heeft tegenwoordig zelfs een eigen granietfabriek.


Diensten van Mandemakers Keukens
Het uitzoeken, plannen en bespreken kan natuurlijk het makkelijkst face-to-face in een van de showrooms. Maar via de website is al veel research te doen. Zo kun je je hier gratis het ‘Keukeninspiratie Keukenboek’ aanvragen om aan de hand van veel afbeeldingen en informatie alvast de ideale keuken samen te stellen. Daarnaast is het mogelijk om je online aan te melden voor de nieuwsbrief die iedere vier weken verschijnt en vol staat met keukentrends, tips en recepten. Met de 3D-Keukenplanner kun je losgaan en je droomkeuken alvast digitaal ontwerpen. Al hoef je helemaal geen keuken, dat is sowieso leuk om mee te spelen. Mandemakers Keukens heeft ondanks de uitbreidingen en bekendheid altijd het karakter van een kleinschalig familiebedrijf behouden. Dezelfde Ben die in het schuurtje begonnen is, is nog altijd intensief bezig met de dagelijkse gang van zaken. Inmiddels is zijn zoon Stefan tot het bedrijf toegetreden en wordt er reikhalzend uitgezien naar het moment dat meer zonen dat zullen doen.

Klachten over Mandemakers Keukens
Mandemakers Keukens heeft showrooms in Barendrecht (Rotterdam), Beuningen, Groningen, Kaatsheuvel, Wateringen (Den Haag), Woerden, Zutphen en Zwolle. Wanneer er problemen of klachten zijn, is het handig om terug te gaan naar waar de keuken is aangeschaft. Via de website zijn afspraken te maken in de showroom.
Ook is het mogelijk contact op te nemen via het online contactformulier (binnen 2 werkdagen beloven ze een reactie) of telefonisch. Omdat een keuken doorgaans iets is, waar je lang mee zult doen, adviseert Mandemakers Keukens om een tijdloze keuken te overwegen. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale keuken in een basiskleur, dan is de kans het kleinst dat je er later spijt van krijgt. Mocht het later gaan vervelen, dan kun je details zoals handgrepen, planken of kranen later weer vervangen en is het net alsof je een nieuwe keuken hebt aangeschaft. Een handige tip om toekomstige klachten te vermijden!

Heb jij een keuken gekocht via Mandemakers Keukens? Deel je ervaringen met anderen op NederlandReview!

Lees ervaringen en beoordelingen van consumenten over Mandemakers keukens. Tevreden en goedkoop en hoe is de kwaliteit? Lees ervaringen bij NederlandReview!

}